like always

Ikväll lyser stjärnorna. De lyser upp kvällen. Jag kan ligga och kolla på dem hela natten. Varje gång jag ligger och tittar upp mot stjärnorna tänker jag tillbaka typ 2-3 år när jag lyssnade på musik, skrev med min kärlek och vi båda kom fram till att stjärnorna är vackrare om man är 2. "the spaces between my fingers are right where yours fits perfectly" de sjöng de i låten och jag kommer ihåg hur jag skrev det till honom och han blev glad, skrev massa andra fina saker till mej. Skillnaden mellan dej och mej är att jag kommer ihåg och du glömmer. Men jag älskar dej för att du gör mina dagar, Du lyser upp min värld och har fått mej att känna som jag aldrig gjort förut. Tack!
 

BÄSTASTE DU!! <3

Jag har många fina och bra kompisar, och en som är väldigt speciell är Ida som jag har skrivit mycket om tidigare och länkat bloggen till. Ida är en sån kompis som jag alltid är mej själv med och som jag allt kan prata med. Hon är en sån kompis som jag aldrig vill förlora! Hon är verkligen bäst! Älskar henne otroligt mycket och senaste veckan, när vi inte har gått i samma klass, har jag saknat henne mycket och kännt en saknad av en Ida i min klass. Jag har fina kompisar i klassen, men ingen Ida :/ Ida har iallafall gjort världens gulligaste inlägg om mej!
Jag satte dit hjärtat för att mitt efternamn är inget jag vill ha ut här, lever ju under namnet Nalliiz.
Jag älskar verkligen denna underbara människa och jag tycker verkligen att ni ska kolla hennes blogg! Hon har en väldigt speciell blogg, alla inlägg är läsvärda! Bloggen hittar du HÄR eller om du trycker på bilden! :) Gå in NU och ge några fina kommentarer! Bli en läsare av bloggen, det är hon verkligen värd! :)
xo Nalliiz <3
 

toto hästen

Idag har varit en skön dag med lite regnskurar och lite sol. Jag, pappa och lillasyster gick ut på en promenad med Akilles lite efter lunch. Det var bara pappa som tog med sej kameran för att jag lämnade min hemma (idiot) och lillasyster orkade inte ta med sin på en långpromenad. Men iallafall, halvvägs på promenade går vi förbi en stor fin gård som har massa hästar samt ridskola (awesome) och jag får syn på typ finaste häste på länge! Jag fick då låna pappas kamera för att fota lite fina bilder. 
Kamera: Nikon 200. Objektiv: 18-200 
Sen kom farmor oxå! Så skönt att träffa henne lite, det var länge sen. Hon har som alltid massa saker att berätta och massa frågor, vilket är kul! Saknat henne jätte mycket. När hon kom satt jag och pluggade och när jag berättade om mina 20 glosor i engelska och 13 i spanska såg hon nästan lite rädd ut. Haha, älskar min farmor! <3
Har ni fått några läxor än?
xo Nalliiz <3
 

My pages

Nu tänkte jag lägga ut mina sidor här på bloggen. Hoppas ni kikar in och gillar vad ni ser!
WeHeartit weheartit.com/nalliiz
Twitter twitter.com/nalliiz
Tumblr nalliiz.tumblr.com
Instagram nalliizloop
 Jag har som ni ser flätat lite fiskbensflätor, men nu vet ni att ni kommer rätt när ni ser detta (  ;)  )
Hope you like it!
xo Nalliiz <3

Det bästa med helgen

Det bästa man kan göra en helg är att bara ta det lugnt, sova ut och få klä dej hur man vill. Så är det alltid för mej, men en speciell sak med att vara här hos pappa är att jag får sova hur länge jag vill. Det är underbart! 
Nu är middagen slut, vi började runt halv 7, men hallå vi får njuta av massa god mat!
Jag har fotat mitt rum idag, jag har bytt ljudsystem så det var starten till att städa rummet denna gång!
Ni som sett bilderna på andra rummet kanske känner igen överkastet och den bruna kudden i mitten? Det är nämligen båda från IKEA. Högtalarna på andra bilden är nya, dock syns inte den nya baslådan. Den kommer hamna på INSTAGRAM senare eller imorn. Det ni kanske oxå känner igen i bilderna är väskan, älskar den och tyckte att det behövdes lite förg i den "varma" miljön.
Mina sidor kommer i ett inlägg lite senare! Möjligt nästan direkt efter detta inlägg, haha!
xo Nalliiz <3

tröttare än tröttast

Nu är jag äntligen hemma, sitter i soffan och bara tar det lugnt! Slutade 5 i 4 idag, kan säga att efter det är någon som började med schemat i måndags yber trött.. Efter dessa dagar och lite annat tråk så är jag alltid sugen på choklad, Alltid! Jag fattar inte varför. Dock så äter jag inte altid då, inte gjort det sen vi började skolan. Men Perra (Louise) har lovat att baka chokladrutor typ, hon gav mej sånna i julklapp och jag tänker fortfarande, haha, de är gudomliga!
Ikväll blir det korv till middag, vi hade tydligen fått korv från Lilla Saluhallen i Eskilstuna. Jag gillar korv, dock inte alla sorters, nån gräns får det vara (haha)
Har du någon "favorit mat"?
xo Nalliiz <3
 

läxor suger

Godenmörgen! Igår var en skön dag. Vi lämnade ju som sagt lillasyster och hennes kompis på donken så de skulle äta medan jag och Charlie plockade ut biljetterna. När vi gett dom biljetterna gick vi till American Pizza och åt middag där. Sedan hade vi ganska mycket tid kvar att vänta så vi gick till en park och satt på en brygga ett tag innan vi gick å satte oss i bilden för då skulle deras bio sluta. Sedan åkte vi och lämnaade lillasyster hemma, kompisen där hon bor och sedan hem till Charlie för att hämta arbetskläder, han sov nämligen hos mej inatt. 
Nu hade jag tänkt göra läxan som vi ska göra på en hemsida men det lär ju inte hända för jag kommer inte in på den sidan. Bajs! Men får prata med läraren idag.
Igår när jag och Charlie satt på bryggan matade vi (jag) änder med lite jordgubbar som låg på bordet när vi kom.
sen frukost med till skolan oxå!
xo Nalliiz <3

I Love You

Tack Gud att skolan är slut för idag! Stor lättnad att vi slutade tidigare dessutom (woho) 
Idag hade vi våran första filosofi lektion, å där är Sveriges bästa lärare! Det är en sjukt intressant kurs å jag älskar den! 
Jag hann även köpa en frapino coffee caramel å jag är kär! Blir mycket kärlek i detta inlägg, haha!
Dessutom så firar jag och Charlie 8 månader idag! Hihi! Och det kommer firas med att jag och Charlie tar oss in till stan ikväll för att 1) lämna min syster och hennes kompis på bion 2) äta tillsammans. Dock så kommer inte Charlie ihåg att vi firar 8 månader idag, så jag har fixat en liten suprise <3
Lägger upp bilder senare! När jag tagit några haha!
xo Nalliiz <3

summer student

Idag är en underbar morgon! Vet inte om jag ärr Glad över värmen eller om jag är trött på den. Dock blir jag alltid glad när solen skiner, då spelar det ingen roll om det är 20- eller 20+, haha! Men idag hade jag bestämt att jag skulle ha kjol och så blev det! Dock hade jag bestämt att ha platt lugg och korkskruvar i håret, men det försvann ju på 10 minuter. Det är sådana dagar man älskar sitt hår, Haha! 
Idag får jag skjuts av mamma, tack mami! Och idag orkade jag göra en smoothie för att ta med som frukost, men jag har redan hunnit dricka upp mer än halva haha! 
xo Nalliiz <3
haha stod på en lastbil som åkte före oss ett tag, haha!

skolan

Idag var ännu en dag i skolan då jag saknade ett pennfodral. Så idag efter skolan åkte jag till stan och fixade ett. Jag ville ha ett svart men det blev ett vitt, vilket inte är helt fel det heller. 
Jag tror inte på sammanträffanden, tillfällen, utan det händer med en mening. Idag fick inte jag gå tidigare från "matte lektionen", den var så kaz så att vi gick för att prata med våran gamla matte lärare. Jag behövde verkligen gå på toa men gick aldrig, det ledde till att jag träffade en gammal kompis från fotbollen som jag inte pratat med på ett tag. Det ledde sedan till att jag köpte ett fint pennfodral och en frapino coffee caramel. Sedan pratade vi på vägen hem och det var nice. Mamma och lillasyster var på möte med lillasysters mentor vilket ledde till att jag fick träffa Alex och mina gamla mentorer. Haha det var fint!
Tror du på ödet eller tror du på slumpen?
Men nu kommer bilder på min lilla söta hjälpreda, mitt nya pennfodral och mina nya naglar.
xo Nalliiz <3
 

lilla bäbisen

Dagen idag var helt okej, det var mest genomgång så det var lugnt och vi slutade ofta tidigare än vi skulle. Jag tränade en och en halv timme på gymmet med Amelie, och efter det, när jag kommit hem åkte jag och mamma för att träna i Malmköping. 
Jag vet att uppdateringen suger, men imorn följer lillasyster (lilla datorn) med till skolan så det kanske blir lite bloggande då, men skolan först så vi får se.
Ha en underbart skön kväll!
xo Nalliiz <3

New in

Igår sprang jag och Ewe in på Lagerhous när vi hade lämnat skansen. Det var värt varenda krona! Doch hade de inte kuddarna.. Funderar på att beställa dem någon dag. Efter Lagerhous gick vi in på accezorize där jag köpte typ världens sötaste panties! 
Här kommer mina fina köp, alla utom en sak till mamma.
och när jag höll på med kameran tog jag ett kort på mej med det vita blommbandet.
haha!
xo Nalliiz <3

Friends Dag #2

Här kommer bilderna från igår. Kvaliten är ju sådär för jag glömde kameran igår...
fjärilseffekten
Bloggar snart om det jag köpte igår ^^
xo Nalliiz <3
 
 

Friends Dag #1

Igår åkte jag och Ewe till Skansen för att se på Ulrik som uppträdde på Friends Dag, Johnas Gardell, Yohio, Isac Elliot, Oscar Zia (stavningen är osäker) och Ulrik uppträdde. Det var jätte bra, men lite ledsen över deras system när det var singering.. Men jaja, det kommer fler chanser. 
De hade ett AIK tält igår oxå, underbart! Friends Arena är ju AIKs hem arena så de var med på ett litet hörn. 
Viste ni att 50 000 barn mobbas varje dag? Heeelt sjukt! 
Det roligaste igår var iallafall när vi skulle äta och det var ankor i närheten! Haha, Ewe var så rädd. Tyckte det var ganska kul, haha!
Bilder kommer senare idag, jag måste flytta dem till datorn..
Idag måste jag klippa gräset (lite) och det är väl bara att pallra sej upp och göra det, men just nu är gräset för blött så.. vänta ett tag. 
xo Naliiz <3
 

my lovely flowers

129 kronor på Glitter
Ikväll blir det en lugn kväll frmaför TVn med familjen. Jag är slut i kroppen och huvudet (igen) så behöver bara lite relax innan jag åker iväg till Stockholm imorn. Innan jag lämnade Eskilstuna idag köpte jag en fin del av en melon (som jag smakade i affären) och en marabou som vi kommer mysa med ikväll. 
Ska du göra något speciellt ikväll?
xo Nalliiz <3
 

flower!

Nu är jag påväg hem! Första dagen på gymmet efter sommarn. Skönt! 
Mitt sökande efter ett pennskrin fortsätter men jag kan äntligen sluta leka efter hårband med blommor. Köpte 2 idag! Bilder kommet från kameran senare. 
Bloggar hemma. 
xo Nalliiz <3
 

sleepless

Godmorgon! Igår hade jag as svårt att sova. Jag å typ stirrade in i väggen i ca 2 timmar innan jag bestämde mej för att ta tag i det jag låg och "oroade" mej för. Min lön. Jag gjorde en budget som jag är total sträng med. Dock till min förvånad blev budgeten jätte bra, så efter det somnade jag direkt. 
Men nu är jag vaken och sommar klädd. Skönt! 
kommer Du vara sommar klädd eller tänker du klä dej lite mer i höst kläder?
xo Nalliiz <3
 

fun shit

Nu är jag trött, slut i kroppen och slut i huvudet. Jag satt och lekte lite på picmonkey med lite hjälp av Ida. Kan inte påstå att de blev fina, men det var kul.
Här är resultateen..
xo Nalliiz <3
 

fun shit

Nu är jag trött, slut i kroppen och slut i huvudet. Jag satt och lekte lite på picmonkey med lite hjälp av Ida. Kan inte påstå att de blev fina, men det var kul.
Här är resultateen..
xo Nalliiz <3
 

sälja mjölk till en ko

Planen jag diskuterade med min frisör var att hon borde skaffa en hemsida. Min mamma och min frisör är bra kompisar och mamma har försökt sälja idén till henne förut men hon har inte nappat. Idag läste jag på lite om hur man kan skapa en hemsida, jag hade lite planer och idéer som jag tog upp och förklarade. Hon nappade direkt, blev taggad oxå! Det kommer dom inte bli en hemsida utan ett domän, en speciell instagram och en facebook sida. Allt kommer länkas här när det är klart. Det bästa är att jag har ett super bra schema (mesta dels av dagarna) så då kommer jag kunna arbete med henne när hon behöver. Det som kommer bli roligast kommer vara bröllopen! De kommer vara så vackra! 
Idag när hon tvättade mitt hår försvann mycket färg. Mitt hår är närmare peach than pink.
xo Nalliiz <3
 

mot sagolika hår

Nu är jag påväg hem. Tack Louise för att du stannade med mej i stan! Det betyder mycket! Jag å Louise (Perra) gick först och kollade byxor till mej, sedan fördrev vi tiden i lite affärer innan vi gick och förnyade mitt gym kort. Efter det tog vi en liten fika, Vi hade mer än jag trodde att prata om. 
När jag kommer fram ska jag iallafall klippa mej å prata lite med frisören om våran lilla plan. Dock är inte håret med i planen och jag har känt frisören sen jag var 8 tror jag så jag går inte till någon helt random, haha!
xo Nalliiz <3
 

IDOL?

Igår kväll visades ett litet klipp på Idol när jag sjöng. Direkt efter fick jag sms, meddelanden på Facebook och massa andra slags meddelanden där kompisar skrev att de sett mej, haha! I skolan idag var det folk som jag för det första inte trodde kollade på IDOL som frågade, men även folk som jag inte kände eller aldrig sett frågade om jag hade varit med. Nu är det så här att jag har inte samma hårfärg, inte samma smink och absolut inte samma färg på ögonbrynen. Hur kan alla de känna igen mej? De måste ha kollat extremt noga, haha! 
Idag i skolan gjorde vi typ ingenting, väldigt tråkigt. Men ikväll blir det hemma gjord pizza! Mums!
Vad tycker du är god middag? 
xo Nalliiz <3
 

"lära känna dag"

Idag var andra dagen i skolan och vi hade en så kallad "lära känna dag"  då vi har lite övningar för att lära känna varandra först, typ namn lekar, ställa ett led i årdning efter ögonfärg, födelsedag, stjärntecken etc. Efter alla små lekar tävlade vi mot alla klasser på vårat område, vilket var en till tvåa och två treor. En av treorna hade vunnit tävlingarna förra året och hade då fått ett pris. Tävlingen bestod av fem grenar. 1. Kasta ringar på pinnar för poäng. 2. Spring stafett och hämta bokstäver för att bilda en mening. 3. Hämta kulor med hjälp av backar, inte nudda mark. 4. Frågesport. 5. Bygga högst torn av spagetti. Våran klass vann allt! Hihi stolt. Dock är det inget som kommer vara någon titel utan det kommer vara en tävling igen nästa år bara. 
Idag var jag även hos min frisör och vi har börjat smida lite planer. Jag ska dit och klippa mej på torsdag och då ska vi nog avsluta alla planerna och ge dom liv. Hennes salong är awesome!
 

igen

Fju! AIK vann med 3-2 mot ÅFF (Åtvidabergs FF) Hade rysningar många gånger, helt underbart. Stämningen idag var oslagbar och idag satt vi längre ner och närmare planen. Helt underbart! Dock blir jag jätte irriterad när lagen filmar... Hallå? Dom ska ju vara förebilder, spela snällt. Jaja, shit happens. 
Efter färgningen grät jag nästan. Inte nöjd alls. Men när håret torkade bliv det bättre. Så nu är jag helt okej nöjd. Tack för hjälpen mamma!
xo Nalliiz <3

now its time

Idag köpte jag sista färgen som behövs till mitt hår! Snart är det rosa! Skönt att äntligen bli klar! Förhandsvisning blir det lika bra som jag tror, annars kommer det väl med tiden. Har planerat att ha uppsatt varje dag om det blir jätte dåligt. Haha! 
Senare blir det fotboll och om håret inte är bra då så kommer jag ha mössa. 
Lägger upp bilder senare. 
xo Nalliiz <3
 

dålig uppdatering

Hej alla fina läsare! Jag vet att uppdateringen idag har varit sämre än sämst, men har inte varit hemma och när jag kom hem övningskörde jag. 
Imorn är det första dagen i skolan. Vet inte om jag är riktigt taggad eftersom att vi byter klass. För er som inte vet hur det är så ska jag berätta det nu. Jag ska börja andra året, inrikting ekonomi-juridik. Under första året läser man alla tre inriktiningar inom ekonomi (: ekonomi, juridik och företagsekonomi) så att nu när man börjar andra året och har valt inrikting, hamnar man i en klass med de andra från första året som valt samma inriktning. I min nya klass nu är kanske 60-70 % från min gamla klass. Se det klagar jag inte på, haha!
Imorn ska vi (familjen) även på en AIK match i Friends Arena oxå. Så det blir helt underbart.
På tisdag ska jag färga håret, vet inte riktigt vem som hjälper mej, men om inte Ida kan så ska mamma hjälpa mej. Då blir det rosa! Woho! Äntligen!
Nu ska jag nog ta en kopp te och njuta av sista kvällen på sommarlovet.
Pluggar du just nu? Eller har du pluggat? Vad pluggar/pluggade du?
xo Nalliiz <3
 

my lovely lagerhaus

Igår var jag och Ewe inne på Lagerhaus vilket är mitt favorit ställe i världen! (ett av dem iallafall) och nu skulle jag visa mamma lite saker jag vill ha och bestämde att visa er vad jag har hittat för fina saker. Om jag har pengar kvar när jag betalat tillbaka lite lån efter att ha fått lönen ska jag in dit och shoppa loss (!!!) 
Här är de vackra sakerna!
Vad tycker du?
xo Nalliiz <3
 

inreding

Idag hittade jag lite saker som jag köpte till rummet i början av renoveringen, vilket är 3 kuddar och en säng till Smulan. Tänkte att nu när allt är klart så tar jag in det igen, haha. 
vänster: IKEA höger: Ceannis mitten: MIO
köpt på Gekås Ullared
De fina nyheterna om inredning är att jag pratade med min mamma och hon sa att hon och jag skulle fixa en liten design till badrummet där uppe. Sedan har vi två project igång redan, köket och en större garderob uppe hos mej. Längtar tills allt är klart, då kommer bilder på det. 
Hoppas ni vet att jag gärna hjälper till och tycker till om era inredningar? <3
xo Nalliiz <3

Kvällens kräftor

Kräftorna ikväll var ju som sagt inte svenska och det kände man på smaken, men de var helt okej och vi hade ju räkor oxå. Pajen som jag och lillasyster gjorde var bättre än jag trodde, haha! 
Jag har även lite bilder från rummet idag, fixat lite nya grejer. Favorit hobby: Fixa rum. Och jag har lite nyheter att avslöja oxå. Om inredning (såklart) 
xo Nalliiz <3

kräftor

Ikväll blir det kräftor igen. Men idag blir det med familjen. Jag och lillasyster har gjort Västerbottenpaj som vi hoppas blir bra. Och kräftorna är tyvärr inte svenska denna gång. 
Jag kommer inte färga håret imorgon utan de blir någon dag i veckan, förhoppningsvis måndag eller tisdag. 
Lägger upp bilder senare. 
xo Nalliiz <3
 

yesterday

Igår åkte ju jag och Ewe till Stockholm för att bli fotade för en bok som en fotograf håller på med. Det roligaste var att han ville ha mycket färg så vi fick blåsa ballonger och vi hade min väska, party kronor och lite andra färgstarka saker i bakgrunden. Haha det var kul!  
När jag kom tillbaka "hem" så gick jag och min familj till en Grekisk resturang med god mat (!!) och sedan gick vi för att kolla på Grown Ups 2. Den var jätte bra, men seg i början. 
Här är lite fina bilder från gårdagen..
bakgrunden hos fotografen
ett café i Stockholm, Urban Coffee (tror jagatt det heter) ligger vid plattan
resturangen igår kväll
Så igår hade jag en super bra kväll, dock så hade SJ problem med internetet så Ewe hade problem med biljetter (vi åkte olika tåg hem, för vi skulle inte till samma stationer) och missade ett tåg. Som tur var gick ett tåg bara några minuter efter och hon behövde inte betala mer för att hon hade köpt biljett till det missade tåget. Det var tur för SJ annars skulle jag lackat totalt, men dom viste ju om problemet. 
Vad gjorde ni igår? Hade ni något fredags mys?
xo Naliiz <3
 

mot Stockholm

Nu är jag å Ewe påväg till Stockholm för att vara "modeller" i en fotobok som en fotograf har fixat ihop. Ska bli kul att komma till stor staden lite. 
Nu har vi även pratat om nästa helg då vi ska se Ulrik på skansen och Ewe (min savior) har fixat biljetter till allt redan! Fju vilken lättnad! Nu kan jag sova gott ett tag till! <3
Nu ska jag njuta av slutet på min Frapino Fruit.
xo Nalliiz <3
 

wonnderful

Idag när jag gick från bussen (mindre än 1 km) efter att ha varit hos Charlie var vädret fantastiskt. På ena sidan regnade det, vilket var en liten bit bort från mej, för över mej sken solen och precis bakom mej bildades en regnbåge. Det var otroligt vackert! Det är väldigt rogivande hemma hos Charlie. Jag stod ute på deras balkong när solen sken, hästarna gck och åt, korna låg i hagen, katterna, hunden och hönsen kom och gick som de ville. Det var underbart! Sedan kom Charlie och kramade mej och vi stod och pratade lite. Sjukt underbart!
Nu går Karate Kid på 6an så det är vad som händer ikväll. Tillsammans med lite flädersaft (woohoo)
Sov gott!
xo Nalliiz <3
 

för mycket fritid

Idag är enda dagen jag känt mej avslappnad, inte behövt tänka på något, göra lite impulsiva saker och bara njuta. Även fast det snart är dags att byta om för att åka till Charlie. 
Jag har äntligen hunnit måla naglarna, det blev orange för jag hade ingen annan som jag blev "glad" över idag. Medans jag målade naglarna kollade jag och mamma på frisörakuten med Tabatha Coffey. Sjukt bra program, tack vare Tabatha. 
Jag har även kommit på lite saker jag vill göra, men måste prata med mamma innan någonting blir bestämt, haha!
Njut av dagen!
xo Nalliiz <3
 

Godmorgon

Jag vaknade till en strålande sol imorse. Jösses vad underbart det var. Jag har inte ätit något än, men gick ut å tog lite morgon bilder istället. Antagligen fixar jag når när jag bloggat klart, haha!
Jag drömde världens sjukaste dröm. Jag drömde att jag levde under vatten eller nåt och Charlie höll på att dö. Innan det drömde jag att jag utredde massa brått och för varje uppklarat brått vaknade jag men somnade någon minut senare. Usch vad äckliga drömmarna var. 
Kommer du ihåg någon skum dröm?
xo Nalliiz <3
 

en shopaholics bekännelser

En älskvärd film! Är helt förälskad! Dock så kan den bli på gränsen till för pinsamt, haha! 
För de som inte sett den så handlar det om en kvinna som är beroende av shopping, hon kämpar för att betala räkningar och hyra när hon förlorar sitt jobb som journalist. Hennes dröm är att jobba på en modetidning som är känd (i filmen) och heter Allette. Istället får hon jobb på en annan tidning, en finansiell tidning där hon får skriva artiklar om mode och hon skriver under dem som "the girl with the green scarf". Om man tittar på filmen förstår man varför. KLART sevärd! 
Nu är det reklam, jag är as kissnödig men orkar inte gå och Thats so Raven går på TV. Inte sett sen jag var liten.
Kommer du ihåg något speciellt TV program från när du va liten?
xo Nalliiz <3
 

Impuls middag

Middagen blev Pesto Pasta (<3) i skål och köttbullar med makaroner. MUMS! Och nu går Anger Management på 6an så jag inte sitter och stirrar ut i intet.
Alla muffins var super fina när de kom ut ur ugnen och brödet ännu bättre. Kommer lägga upp någon bra bild sen.
xo Nalliiz <3

fler bollar i luften

FJU! Nu är jag klar med brödet, de växte jätte mycket under jäsningen (wohoo) och medan de jäste för andra gången fixade jag choklad muffins. Jag provar även med 4 stycken banan-choco muffins, vilket jag hoppas blir gott. När jag är klar med alla slags bakvärk ska jag fixa lite mat, får se vad det blir. 
Charlie tittade förbi nyss och berättade om hans dag på jobbet. Han har skadat sin ena arm å ena benet. Armen gör så ont att han inte kunde lyfta mer än en 33 cl flaska. 
Kvällen kommer tillbringas framför TVn med film.
xo Nalliiz <3
 

beskrivningar kan vara beräkningar

Nu har jag avslutat steg ett av 3 när det gäller bakningen, dock så stod det att det skulle ta 1 h och 50 minuter att baka ciabatta men den ska gäsa 2 gånger, en timme var, blandas i 10 minuter och stå i ugnen 20 minuter. Jag kan räkna ut med lilltån att det inte blir 1 h och 50 minuter. Men jaja, så länge dom blir goda så är det lugnt, jag har ju ändå ingenting planerat.
Jag hade fel gällande program på TVn det var ju både The Simpsons och Americas Funniest Homevideos, så nu har jag något att göra i väntan på att ciabattan blir klar.
Brukar ni baka?
xo Nalliiz <3
 

Disney Channel

Nu har familjen åkt, jag planerar att baka nu, för mellan 12 å 4 finns de typ inget att kolla på. haha!
xo Nalliiz <3

ensam hemma

Ikväll lämnar hela familjen mej. Lillasyster ska på kalas, mamma ska på möte å Putte ska jobba (tror jag) å egentligen skulle Charlie komma över men han var tvungen att stanna hemma å meka lite. Så jag har planerat att baka, damsuga rummet igen, fixa ansiktsmask, manikyr å blogga (såklart) haha! Får se vad som händer med andra ord. 
Fotograferingen till en ny header igår gick ju sådär. Så får se om det blir en ny nu eller när jag börjat skolan. När jag börjat skolan är jag ju klar med håret oxå. 
Hoppas alla har en skön dag? 
xo Nalliiz <3
soon to be

new episodes

Nu är det säsongs start för Project Runway. Det är säsong 11, jag kollade på säsong 8 typ igår och det var verkligen annorlunda. Haha! I år är det preject runway i lag, de är i lag om 8. Jag har redan hittat en super cool person, jätte söt bög å jätte duktig designer. Det där är en dröm för mej! Om jag viste hur alla mönster skulle se ut skulle jag söka dit även om jag behövde åka till USA för att tävla. Inte för att vinna sirekt utan för alla tillgångar de har, den pressen och sen skulle ddet ju såklart att det skulle vara kul att vinna någe bra!
Gillar du Project Runway?
xo Nalliiz <3
 

Övningskör

Oj, oj, oj! Idag var jag å Putte ute i lilla staden här i närheten. Jag fick motorstopp 2 gången i början men det var för att handbromsen var i (haha) Efter det gick det bra faktiskt. Jag har mött en bil en gång å då höll jag på att köra ner i diket, mennu mötte jag både människor, bilar, bussar, motorcuklar, hundar samt bilar och människor samtidigt och jag körde på vägen hela tiden. Dock gick en rondel ganska segt. 
När jag var nere på Gekås Ullared köpte jag små doft-skor (istället för gran) och det blev jätte gulligt. Jag har fixat en liten bild så att ni oxå får se. 
Har du kört bil någon gång? 
xo Nalliiz <3
doft: bubblegum

start all over

Idag är ännu en dag då jag inte har något annat att göra förutom att blogga, så jag tänkte försöka fixa en ny header idag. Men behöver såklart lite hjälp av Ewe när jag är klar. Vet inte helt 100 hur den ska se ut men det fixar jag då.
Nu är jag lycklig! Filmen Truman Show går på fyran, en av världens bästa men sjukaste filmer. Jim Carrey spelar huvudrollen, jag såg den första gången med Charlie.
Skriver om ett tag!
xo Nalliiz <3
 
 

bloging day

Idag känns det som att jag bara bloggat å kollat bloggar hela dagen. Usch, usch! 
Men nu tänkte jag lägga upp bilderna på mitt rum (!!) för jag är så himla nöjd!
from Ullared
Love my bed <3
xo Nalliiz <3

kräfskiva

Just nu sitter jag med blekning i håret och kollar på family guy, så jag tänkte att jag kunde ladda upp bilderna från kräftskivan igår.
Det var jätte roligt och jätte trevligt. Jag och Louise var först dit å när Emilia kom bestämde sig Louise och Emilia för att göra äppelpaj, haha! Sedan kom de andra och då fixade vi kräftorna, bröd, dricka (cola, sprite, fanta) samt tacopaj som Andreas hade gjort. Han bodde bara mitt emot Teddy så han koom med pajen direkt från ugnen! haha! I slutet av kvällen körde vi charade, mitt lag (lag hatt) vann med typ 1 poäng. Och det var jätte roligt!
Enjoy the pictures!
jag tog bilderna på maten, annars gick kameran runt bordet, haha!
xo Naliiz <3
 

Robin, Malmamarken #3

det var alla bra bilder på Robin :) 
Senare idag ska jag lägga upp bilderna från gårdagen och om jag hinner så kommer bilderna på rummet :)
xo Nalliiz <3

Robin, Malmamarken #2

Här kommer andra delen av bilderna på Robin :) jag laddar upp den sista delen direkt när jag är klar med denna :)
nu äter jag lunch innan jag laddar upp de sista bilderna
xo Nalliiz <3

zoo i Eskilstuna

Jag älskar djur, så det var underbart skönt att kunna kolla lite på djuren på zoo innan vi kollade på Ulrik :) jag vet dock att det är många som är emot zoo för det som hände i vintras. Jag hatar det de gjorde, men om de bättrat sej måste man ge dom en andra chans :) Jag å Hanna gick inte till alla djur dock, men några :)
xo Nalliiz <3
 

Ulrik på Zoo i Eskilstuna

Ulrik är helt otrolig! Jag älskar honom! Han sjunger otroligt bra och är mysik som idol :) är riktigt glad att han vann lilla melodifestivalen för många år sedan så hans karriär kunde börja!
xo Nalliiz <3

beslutsångest

Hej jag kallas Nalliiz å jag har seriös beslutsångest. Så när jag hade köpt hårfärg köpte Jag en frappino fruit med röda bär å ingefära ^^ yummy!
Nu sitter jag hos teddy å det är 4 av 8 här :) 
Ha en underbar kväll!
xo Nalliiz <3
 

kräftskiva

Nu är jag på väg till min första kräftskiva ever :) taggad! Dock blev Ida sjuk å Amelie försenad från sin resa så de kommer inte, men vi kommer förhoppningsvis ha kul ändå <3 Louise å jag har kommit överens om att vi åker tillsammans till skivan å tillsammans från den :) för då slipper vi kolla bussar (hennes föräldrar skjutsar) 
Innan jag åker dit ska jag fixa mer hårfärg så jag kan fixa det ljusare imorn :) sen ska jag fixa en latte så jag får i mej lite kaffe ;) som alltid blir det en soyalatte på Espresso House :) 
har ni varit på någon kräftskiva? Har ni varit på någon i år? :) 
xo Nalliiz <3
 

woho

Solen börjar titta fram å jag har gjort dagens fynd! Desperate Housewives boxen, första säsongen å jag är lycklig ^^ himla nöjd, verkligen :D får se om jag hittar nå mer kanske :) men nu är det snart dags att smaka falafel ;) 
xo Nalliiz <3
 

loppis

Åh herre Gud! Bra dag å åka på loppis.. Fryser som ett litet djur, man ser knappt solen.. Moln över allt men fler folk än jag trodde :P
Ikväll ska jag fixa förrätt till familjen innan jag åker till Charlie :) saknar honom. 
Simone åker till USA idag men kommer hem om en vecka :P då vi egentligen ska färga mitt hår, men mamma funderar på att hjälpa mej nu istället för vi ska åka å träffa gamla kompisar nästa helg :) måste fixa mer färg bara :P 
xo Nalliiz <3
 

typical

Nu är jag klar med alla bilder :) bara ett problem, typ 5 minuter efter att jag lagt upp bilderna på Robin slutade Internet fungera. How typical? Men jaja, resten av bilderna kommer imorn! Jag lovar :)
xo Nalliiz <3
Bakgrunden är en teckning jag gjort å det andra är "kom ihåg"

Robin, Malmamarken #1

Here we go again! Jag lyckades ta 785 bilder på Robin när han var i Malmköping :P Han  var jätte bra! jag har valt 45 stycken så jag delar upp det i 3 :P så det blir 15 idag, sedan zoo å sedan Ulrik (som jag inte räknat än, så de blir nog oxå uppdelade) 
xo Nalliiz <3

okej jaha

Nu är det bestämt! När jag blir äldre å rik ska jag öppna en mataffär som har öppet hela natten! Så om man behöver köpa mer hårfärg så ska man kunna göra det när man behöver det! 
Jaja, jag, Ida å Simone har börjat färga mitt hår :) det ska bli rosa men måste bleka två gånger innan jag får det rosa :( men jaja, det går ju framåt :D blir rosa till skolstarten :) 
Här kommer de vackra bilderna..
xo Nalliiz <3
 

ändrat

Idag åkte jag in till stan för att träffa Simone, Ida å Hanna å fika lite :) efter en fika på några timmar bestämde vi att jag sover kvar här tills imorn, vilket betyder att bilderna kommer upp på bloggen imorn :s Men då går det fort eftersom att alla är fixade :) 
Usch vad det regnar! Gått en bit med Simone å jag är så himla blööööt! Skönt med jeans å stickat..
xo Nalliiz <3
 

perspektiv

Vart försvann du? Går resan bra? När kommer du tillbaka? Kommer du någonsin tillbaka? 
Att sakna någon är en riktig pina, massa frågor å oro tar över. Jag vet mycket väl vad saknad är å hur jobbigt det kan vara. Rädslan som uppstår när en person är långt bort å man är helt hjälplös. Jag berättar inte alltid för alla jag saknar att det känns jätte jobbigt när dom åker, men herren Gud, jag saknar varje människor som står mej nära när de står i dörren på väg ut ur huset. Vissa vill jag inte säga de till eftersom att de kan visa mej känslig eller sårbar. 
Saknad kan även kännas när man känner att man saknar en människa i sitt liv. Mamma, pappa, syster, bror, Mormor, morfar, farmor, farfar eller kompisar som aldrig funnits sär för dej när du behövt dem. De kan nog vara den jobbigaste saknaden. För om nån åker ifrån dej vet du att livet måste gå vidare, men om du saknar någon i ditt liv måste du tvinga dej själv varje dag att gå vidare. 
Jag har inte upplevt allt, varit med om allt eller sett allt men jag vet till 100% att det är sjukt jobbigt att sakna någon å att det är viktigt att finnas där för andra å stötta dem.
xo Nalliiz <3
 

satan

Nu är jag klar med alla Robin bilder.. Men då fungerar inte Internet på datorn. Vilket betyder att jag fixar klart alla bilder idag så kommer dom upp imorn :)
Ewe å Hanna är här å vi kollar på Morden i Midsomer ^^ bara myser ^^
xo Nalliiz <3
 

godmorgon

Nu är jag vaken, har varit vaken i kanske en timme :P försökte göra scones men glömde tiden x) de sista bilderna kommer under dagen, dock så är jag lite stressad men bilderna kommer :) 
Kram! Nalliiz <3
 

Nordens Ark (smått) och Landet

Jag var hos pappa å Lena i ca en och en halv vecka, då åkte vi till Nordens Ark, å här kommer bilderna.                Födelsedagspresent
mat
väder, natur
Nordens Ark
Robin, Ulrik å Zoo kommer imorgon :)
xo Nalliiz <3
 
 
 
 

Grekland

Nästa samling av bilder äe från Grekland. Vi var på Samos å bodde på Doryssa Seaside (tror jag att det hette)
ingen mat fetersom att vi alltid åt buffé å då hann jag inte fota
xo Nalliiz <3

RixFM Stockholm

Fju! Nu äntligen är jag klar! gör de sista redigeringarna medan jag tittar på Natt på Museet 2 (igen!) Jag har inte redigerat bilderna med ljus eller extra lager eller så, utan mest rätat till å fixat i årdning.
Jag börjar med bilderna från RixFM festivalen i Stockholm, för den var först på sommaren om jag minns rätt.
Först Anton Ewald
David Lindgren
Olly Murse
Kim (kommer inte ihåg efternamn) men han sjunger Undressed
Dansare och värdar
Kommer verkligen inte ihåg namnet, men han var med i Melodifestivalen
 xo Nalliiz <3

 
 

kidding?

Har suttit å redigerat bilder hela dagen, med laddare i datorn. Sen tar jag ut laddaren ur datorn i typ 10 min å då dör den... Hallå?!?! Jaja det är ju bara att fixa imorn, när jag inte har något att göra :P vilket betyder att alla bilder kommer komma under morgon dagen :/ jag fotade även mitt rum, dock tog jag inga för-/efter bilder utan bara efter :/ men de blev bra det med ^^ 
Imorn kväll kommer Ewe å Hanna :) så jag skulle behöva köpa godis ;( haha!
Kram! 
xo Nalliiz <3
 

my bad

jaha, mqan är väl lite virrig när man in te vet vilken dag det är på lovet :P jag trodde det var tisdag igår, men det var bara måndag ;) så Ewe å Hanna kommer IMORGON ;) idag kommer Charlie :)
Planen idag är: 1. äta frukost! 2. Fixa lunch åt lillasyster. 3. Städa klart rummet :P 4. Bilderna till bloggen!! 5. Kolla film å rita :)

jaha...

jag började städa rummet när vi kom hem (vid 3) å blev nästan klar för 10 minuter sen.. snacka om jobbigt! men nu sitter jag i soffan å njuter av lite relax ^^ alla bilderna laddas upp imorgon för då har jag hela dagen på mej till typ 7, för efter det kommer Ewe å Hanna :)
Sooooov gott!
xo Nalliiz <3

in the middle

Nu har vi gjort ett stopp för att äta :) vi stannade vid bahehuset för att äta, men där gör dom även polkagrisar :D det var kul att se hur allt gick till :) vi fick även en gräddkola av mamma å putte :) 
Hoppas ni har det bra? :)
xo Nalliiz <3
 

home

Nu är vi på väg hem :) sista köpen idag tog ca 25 minuter ;) jag är så himla nöjd med allt jag köpt! :D jag är så glad att jag ska städa rummet när vi kommer hem, då är de speciellt ;) idag kommer jag även ha tid att lägga upp bilder som jag tagit med kameran :) om inget annat så för jag det imorn :) 
Hoppas alla har en skön morgon! :)
xo Nalliiz <3
Gårdagens bilder :) överst är hotellet, sedan Harrys, sedan en bild på kassorna imorse å sist gårdagens köp ^^

hotellet

Nu är vi klara helt för dagen, Vi ska dock bara dela upp lite priser ;) vi åt som sagt på Harrys, jag åt en hamburgare. Dock var den inte lika god som den såg ut :/ men den var helt okej :) 
Hotellet var finare än trott, hade tänkt mej en liten hytt med nada, men rummet var verkligen fint :) lobbyn oxå :) 
Köpen idag var BÄST! Dock måste jag lämna tillbaka en sorts ansiktsmask å sen ångrade jag mej gällande ett par trosor :/ Men annars är jag lycklig! :D imorn går vi tillbaka in å då vet jag vad jag ska köpa :) å jag har en budget ^^ 
Lycka kramar! ^^
xo Nalliiz <3
bilderna kommer någon annan dag, de går inte att lägga upp idag..
 

Dag ett

Nu är Dag ett klar på Gekås Ullared :) vet inte helt 100 hur mycket jag handlat för men det kommer vi gå igenom när vi kommer till hotellet :) middag å frukost på Harrys ^^ blir ju perfa! 
Idag köpte jag allt jag behövde, å vid lunch förut när jag rensade min korg plockade jag bort över 1000 kronor ;) haha, lika bra att ta på en gång å lämna tillbaka sen ^^ 
Har ni varit på Gekås Ullared någon gång? :) 
xo Nalliiz <3
fikan idag

lång resa


I love it

Jag följer några bloggar; Caty, Impashion å Moa är tre av de som jag kan kolla typ varannan timme å idag är jag så lycklig! Tjejen som bloggar på Impashion (Pelin Özan) har flyttat till LA å hon har kämpat för att få ihop pengarna men lyckats! Är så himla glad för hennes skull! jag följer henne på instagram å såg att hon hade shoppat i LA (viste inte att hon hade flyttat än) å kommenterade hennes bild på instagram å hon svarade! Hallå hon svarade på min kommentar!! Lycklig! men inte nog med att Pelin svarade på min kommentar, Caty kommenterade inlägget jag gjorde om hennes blogg!! Jag skulle lugnt kunna dö lycklig! Älskar hennes blogg!! jag kan inte förklara lyckan med ord!
Dessutom vann ju AIK med 2-1 å the librarian 3 går på 6an! idag är lyckan med mej asså! hoppas imorn blir en helt okej dag iallafall ;) imorn åker vi till Ullared :) 
Matchen var underbar! när AIK gjorde mål fick jag rysningar över hela kroppen å nästan tårar i ögonen :P Jag har spelat fotboll för över 2 år sedan å blir alltid lika sugen att börja spela igen när jag kollar på match ;) När vi kom till Friens Arena fick vi veta att våra biljetter, samt 15 andra AIKare hade köpt biljetter på borta klackens platser, de fick plaats allihopa men vi fick inte gå upp dit eftersom att det kunde bli dålig stämning.. vi fick lite platser bakom deras klack men de hade tydligen blivit irriterade så vi fick flytta ner till en AIK läktare :P haha, tur va det för Elfsborgs klack spottade å kaste öl på de AIKare som gick förbi. Moget? men det var helt underbart! Nästa match blir någon dag när AIK spelar mot Djurgården, då kommer stämningen vara extrem! haha! bildena vill inte laddas ner till datorn så lägger upp dom imorn när jag åker bil tror jag :) å när jag kommer hem blir det alla bilder från konserter å semestrar å så :)
Sov gott! :) 
xo Nalliiz <3
 

wiho

Nu har vi precis ätit på donken, med mamma :) hon hade haft det bra på sin kryssning! :)
AIK vann med 2-1, men tänkte berätta mer när jag kommer hem p kan blogga från datorn :) då får ni bilder oxå ^^
xo Nalliiz <3
 

no Nana

Nu är vi påväg, Vi har redan åkt en bit men men. Idag valde jag att inte ta med Nana (min kamera) för jag är så orolig att nåt ska hända med den :( så alla foton blir med mobilen ;) jag har bara varit på en AIK match å de va med Lena för ett antal år sedan :P typ 5 år sen eller nåt. Men idag kommer bli awesome, även fast jag inte är nån fotbollsfantast ;) 
På vägen hem plockar vi upp mor min som varit på kryssning med min moster å hennes kompisar :) 
Nu har jag inget mer att berätta ;) så här kommer dagens outfit :)
Hoppas alla har en skön eftermiddag! :)
xo Nalliiz <3

driving around

Ny sitter jag på bussen hem, som tur är bara en väska ;) när jag kommer hem är jag inte riktigt säker på vad som händer men senare ska jag, lillasyster å Putte åka till Solna, Friends Arena å kolla när AIK spelar :) uppväxt AIKare ;) blir massa åka för mej idag, å imorgonbitti åker jag å familjen till Ullared :) tur att jag jobbade lite så jag har råd ;) haha!
Hoppas alla har en lugn å skön lördag? :)
xo Nalliiz <3
 

I need you

Nu börjar GRIMM på kanal 6! Älskar Grimm! Men det är säsongsavslutning ikväll :(
Nu sitter jag i Charlies soffa å är hur hungrig som helst, men de går väl snart över :P är för lat för att fixa nåt att äta x) Men förut var jag å Charlie ute å kollade på kycklingarna var, Lucky som jag bloggat om förut, en som är lika gammal som Lucky å kallas Look men även 9 små nya kycklingar! :') De var jätte söta allihopa! Men hönorna blev typ rädda å gömde sej under varandra.. Haha såg jätte roligt ut x) har en jätte dålig bild här ;)
Sov gott :)
xo Nalliiz <3

smått å gått

Nu sitter jag på bussen till Charlie, å Hans lillebror (16 år) ville att jag skulle ta med pepparkakor från jobbet å så blev de.. 12 pepparkaksburkar i väskan. Haha!
Igår kom sommarregnet när vi var på festivalen, då önskade man att väskan inte var med men aja, jag å Ewe delade på mitt lilla paraply som jag hade med mej ;) så tänkte lägga upp lite bilder från igår, men bara några ;)
Idag vägde jag mej på jobbet, jag har gått ner 3 kg sen jag började jobba ^^ wohoo! Å känner att jag blivit lite lite smalare, för vikten kan vara muskler ;) haha, kan ju hoppas iallafall x)
Aja, här kommer bilderna! :)
xo Nalliiz <3
 

kaz!

Förlåt, förlåt å förlåt igen till er som vann örhängen! :( skickar någon gång nästa vecka!
Nu sitter jag på bussen till festivalen :) värmer upp med en choco latte å plommon ^^ när jag kommer fram blir det donken :D 
Imorn är sista dagen på jobbet! ^^ blir lite synd att lämna alla man träffat å lärt känna men shit va skönt att slippa jobbet! Ta lite sommarlov! <3 
Hoppas alla har det bra? :)
xo Nalliiz <3
 

KALAS

Dåligt av mej att jag inte bloggade igår, men Internet krånglade å sen kom Charlie å då skulle jag sova :/ 
Men kalas hade god mat, en italiensk restaurang :) efter middagen åkte vi till Slagsta-glass :D Gott som alltid :)
Nu är dagen på jobbet snart slut, då bär det av till RimFM festivalen :)
xo Nalliiz <3
 

RSS 2.0