saturday night

Nu är det lördag igen och jag har pluggat även fast jag egentligen bara åkt bil med Charlie och hans kompisar. Jag och Charlie valde att äta middag hemma hos mej med familjen och det leder alltid till en massa samtal om länge sen, nu eller saker som inte all akommer ihåg. Men efter maten gick jag och Charlie upp till övervåningen och kollar just  nu på finalen för DreamHack som går på 6an. Inget jag kan tipsa om för de använder massa konstiga ord och förklaringar, men man fattar kanske 40 % efter ett tag. Vi har köpt 2 olika Marabou och det gör en del av kvällen!
ÄLSKAR choklad!
Hoppas ni alla får en skön lärdags kväll och har haft en fin dag! :) 
xo Nalliiz <3
 

from USA

Nu har jag fotat det pappa & Lena hade med sig från USA till mej. Samt mitt armband jag fick i födelsedagspresent förra året, oxå från USA :) 
Tack pappa & Lena :)
xo Nalliiz <3
 

Plugg, plugg och mer plugg

Det är galet hur mycket saker jag har att göra i skolan... Får huvudvärk av att tänka på det :( Och idag ligger min fokus på vårat andra vetenskapliga arbete vi ska skriva samt juridik inlämningar så jag
kännar att jag gjort något bra. 
Ikväll slipper jag ifrån plugget och träffar Charlie samt hans kompisar och ha trevligt. Men innan det ska jag verkligen satsa på läxorna :/
Hoppas ni alla får en skön morgon så skriver jag sen :) Och det var lite oklart men jag är ledig idag eftersom att jag var på öppethus igårkväll ^^
xo Nalliiz <3
 
 

debatt

Idag var det öppethus i skolan och då skulle tvåorna på vårat område hålla i en debatt. Vi delades in i grupper och fick ett ämne. Det gick nog bra, förhoppningsvis!
Innan debatten gick jag, Amelie, Perra, Emilia och Lovisa ner på "stan" och köpte mat. Perra köpte spicy hot, Amelie, Emilia och Lovisa åt Subway och jag köpte sushi. Godaste ever!
Mitt lag vann debatten och jag kan inte vara mer nöjd över min grupp :)
xo Nalliiz <3
 
 

sweet

Efter mitt senaste inlägg gick jag och mamma in på Åhléns där jag hittade det jag ska köpa när jag flyttar. Sedan gick vi till kicks och köpte ett smycke till nästa helg. Sedan gick vi till invigningen av Calles. Det var jätte trevligt och jag blev presenterad till många trevliga människor. Det fanns snittar och bakverk. Otroligt gott!
Kläderna jag köpt kommer upp på bloggen
om några veckor :)
xo Nalliiz <3
"Calles" ägare :)

wopei

Nu har jag och mamma precis avslutat en underbar sushi middag innan vi ska fortsätta kolla lite i affären och sedan gå till Calles. Jag har köpt klänning, byxor och en tröja, får se om det blir mer ^^
Bloggar mer sen :)
xo Nalliiz <3
 
 

obligatorisk "mysdag"

Som vanligt är bussen sen, men jag och Amelie är ute i god tid när det gäller bussarna. 
Idag är det en "mysdag" på vårat område i skolan vilket innebär diskussion av 2 noveller, lekar och allmänt jobbiga saker på en onsdag. Men jag slutar 2 istället för 20 i 4 så det får funka. 
efter skolan ska jag och mamma till en öppning av en restaurang och shoppa lite kläder :)
xo Nalliiz <3
 

home sweet home

Nu bär det av hemåt efter ett bra pass på gymmet. Amelie hjälpte med mej lite nya övningar efter att vi båda sprungit/cyklat ett tag. Känslan man får efter träning är obeskrivligt skön. Man blir trätt på ett bra sätt. 
När jag kommer hem blir det en lång varm skön dusch och mat, älskade mat. 
Men nu ska jag fly till musiken lite :) kan inte lyssna när Internet är igång för min lillasyster lyssnar på samma konto :P
xo Nalliiz <3
 bild från google

lussebullar

Idag när jag kom till skolan finns det lussebullar i cafeterian! Wei! Och inte nog med att det är bra, jag lyssnade på 1D's nya skiva igen och jag får verkligen rysningar över hela kroppen! Idag börjar bra :) 
Efter skolan ska jag och Amelie dra till gymmet innan jag åker hem. 
Charlie sov hos mej inatt och det var jätte kul att träffa honom igen :) 
Och imorn blir nog oxå en bra dag för mamma har bjudit med mej på en sak ^^
Hoppas ni får en bra dag :)
xo Nalliiz <3
 tre flätor från igår, finns på instagram 
schoolbraids 
Eller
nalliizloop

Dagens citat

 

det går undan nu

Nu är det snart första advent och alltså snart jul, då ska man börja pynta huset, slå in julklappar och baka pepparkakor och lussebullar. Här hos pappa har Vi bytt ut sommarblommor mot vinterblommor, vilket är väldigt fint.
Hur har du planerat inför advent? :) eller firar du inte advent på något speciellt sätt? :)
xo Nalliiz <3 

tips #film

Djävulen bär Prada/the devil wears Prada är mitt tips på film idag... Igen. Men jag får aldrig nog! Jag älskar Anne Hathaway och Maryl Streep som skådespelerskor och nu är de i samma film. Alltså en av de bästa filmerna som skapats. 
Det handlar om Anne Hathaway som ska söka jobb på mode tidningen RUNWAY och kommer dit utan stil eller medvetande om vad det innebär att jobba där. Hon får hjälp av Meryl Streep's tidigare hjälpreda. Anne Hathaway lär sig mycket och måste göra många val som ibland kan vara jobbiga.
KLART sevärd!
xo Nalliiz <3
 

plugg, plugg & ännu mer plugg

Igår lyckades jag göra 3 av 6 läxor jag tänkt göra i helgen, problemet är att de läxor som är kvar är värst. Det är spanska, jag har muntligt på tisdag, juridik, det är bara en inlämningsuppgift och engelskan,
läsa ca 20 sidor till imorn.
Blir så trött på allt plugg som aldrig tar slut :( men jag gör det hellre idag än att skynda imorn. 
Hoppas Alla får en lugn söndag! 
xo Nalliiz <3
 Tips till ett roligare pluggande <3

I Love this movie!

Just nu visas sex and the city på 7an! Jag älskar de filmerna och Carrie gör hela filmen, aa tillsammans med de andra tjejerna men Carrie är nästan som min "idol"! Klart sevärda filmer ^^
Hoppas ni sover gott inatt! :)
Dock vet jag att alla Directioners kommer sova gott! 
xo Nalliiz <3
 

today

Idag har farmor kommit på besök och hon ska sova över här till imorn.
Jag och lillasyster har städat våra rum och jag har pluggat. Jag har gjort två psykologi inlämningar och en "uppsats" till idrotten. 
Jag har en FET huvudvärk som vägrar lämna och tack vare den har jag ingen aptit och ont i magen. 
Jag har lite bilder från städningen idag då allt lämnade våra rum och hamnade antingen i min säng eller altanen. I bilderna ser man en del av det jag fick igår, men tänkte som sagt visa bättre bilder nästa vecka. 
Under städningen
Efter
xo Nalliiz <3

mysig!

 Min pappa och Lena har kommit hem från USA och de hade med sig lite fina saker som kommer upp på bloggen under nästa vecka. Jag blev otroligt glad iallafall! 
Nu är det fredagkväll och det innebär sen kväll med film och antagligen lite plugg nu när idol går på tv, haha!
Ha en super mysig fredag!
xo Nalliiz <3
Bild från weheartit

unna sig?

Sitter just nu i bilen till pappa och Avicii på både Mix Megapol och RixFm vilket inte skadar en fredag. På mix Megapol babblar "värden" om vad man ska unna sig och när? Vad är de värt att ta upp i radio? Så att folk ska bli avundsjuka? Aa kanske som marknadsföring för att få fler att köpa saker helt random. Jag säger inte att man inte ska unna sig något extra, men att ta upp det i radio? Det är som att skriva det i tidningen och då är det många som faller för det och slösar pengar. 
Tycker Du att det är okej att man jämför andra så öppet?
Bara som en liten tankeställare.. 
xo Nalliiz <3
 från julklapps handlandet <3

vem?

Nu sitter jag på spanskan och vi har vikarie.. Vi hade vikarie på engelska också och då kom det fram att min mentor kanske inte kommer tillbaka innan jul... Roligt. Våran spanska vikarie går på hårt och pratar spanska direkt, och ska ge oss läxa. Que? Jag blir så himla trött på skolan.
Hoppas ni får en skön helg!
xo Nalliiz <3

inspirationsbild #winter1

 

tips #youtube

Detta är ett klipp från youtube från programet Skavlan.
Otroligt söta barn, och deras åsikter/tanksar är så himla sköna!
xo Nalliiz <3
 

good time to think

Idag ska min mamma ha ljusparty och jag har haft tid att tänka på lite saker jag vill göra, saker jag fastnar för och saker som jag vill dela med mej av. Så jag har tänkt börja med mer tips på bloggen. Det kommer vara event, hudvård, mode, musik, bloggar, appar etc. För då kommer ni som läsare lära känna mej lite mer än vad som står i min beskrivning. 
Har du något önskemål på vad jag ska tipsa om? :)
xo Nalliiz <3
 

spanska inställd

Nu skulle jag egentligen ha spanska men läraren kom aldrig... Så jag, Teddy, Adde, Emilia och Lovisa gick till cafeterian ^^ Mums!
 

Mälardalens Högskola

Nu är det dags för en föreläsning på Mälardalens Högskola och för att vara ärlig så vet jag inte vad den ska handla om, men den ska hålla på i 2 timmar...
Ha en super skön morgon! :) 
xo Nalliiz <3
 

måndags mys

Ni vet hur måndagar kan vara plågsamma? När man är trött från helgen och skolan typ förstör? Japp, Welcome to the 18th of November in my life, haha! Så jag, mamma och lillasyster bestämde oss för att ta lite måndags mys med nötter, frukt, en choklad bit och te! MUMS!
mysiga kramar, Nalliiz <3
 

bloggtips #Josefine

Josefine är en av de fina läsare som kommenterar och kollar dagligen på min blogg, blir så himla glad när jag vet att hon kollar min blogg ofta! Så jag tänkte länka henne HÄR som tack :)
Och inte nog med att hon läser min blogg, hennes blogg är fantastisk! Blir så glad att någon med en sådan fin blogg läser min :D
Tack Josefine!
Massa Kramar/ Nalliiz <3
 
 

you got me under your spell

Ni vet vad jag tjatar om KanDee och nu har hon kommit med lite nytt på hemsidan, detta är mina favoriter;
 
 
Alla sådana för 179 kronor!
 499 kronor för denna!
Jag har ett presentkort hos KanDee som jag fick av Charlie för 1,5 år sen men tänkte
inte använde det förän runt jul. Men vist är de fina? :D 
Får se om jag bloggar mer ikväll.
xo Nalliiz <3
 
 

grupprum

På höstlovet (som var vecka 44) fixades våra område på skolan, de har satt upp lite fräna tavlor och fixat väggarna i våra grupprum. Det klagar jag verkligen inte på. Just nu läser jag, Perra och Emilia engelska i ett grupprum som har finaste väggen. 
Såhär ska jag bo när jag blir stor ;) 
xo Nalliiz <3

film i skolan

I svenskan och historian pratar vi om tidigt 60 tal då rasism var ett stort problem. Vi har då fått kolla på Nice ville/The Help och just nu kollar vi på Mississippi brinner. Den är ju inte trevlig iallafall, till skillnad från Nice ville som faktiskt är rolig ibland.
Mississippi brinner speglar den hemska sidan av rasismen under 60 talet då vissa inte ens förstod att det var fel handlat eller att det var verkligheten.
 

inspirations bild #cold

 

new theme #leopard

Oj oj vad jag älskar leopard mönster! Både vanlig leopard och snöleopard! Är helt förälskad. Så nu har jag två nya bilder i telefonen (bakgrund & låsbild) men efter att min mobil uppdaterades kunde inte jag ta skärmbilder, så jag får visa hela bilderna;
bakgrund
 låsskärm
ÄLSKAR bilderna!
Vad tycker du om leopard mönster? :)
xo Nalliiz <3

njuter

Idag är första lördagen på 1,5 månad som jag bara tagit det lugnt. Idag har jag bara tagit det lugnt. Dock städade jag rummet direkt när jag vaknade, men efter det har jag bara suttit framför TVn, ritat och pratat med Charlie. Det jag ritade blev faktiskt helt okej, till skillnad från det jag ritat innan. Kanske lägger upp bilder på dem senare, men nu på mitt lilla rum. ( jag har flyttat på "lådorna")
Före
Efter 
Fick lite mer space iallafall ;) 
xo Nalliiz <3
 

swefilmer

Tack Gud för swefilmer.com! Jag kollar på Det regnar köttbullar för att Charlie ville se tvåan med mej, haha! 
Sverige förlorade mot Portugal med 1-0... Därför tänkte jag trösta med lite film ;)
Kraaaaam!
Nalliiz <3
 

sötaste

Det finns en tjej som gått i min klass från 1-6 sen i min parallellklass 7-9 och nu går hon i parallellklass igen, hon är så himla söt! När man ser henne blir man glad och hennes skratt smittar. Tack Madde!
Nu är jag påväg hem med fredagsmys i väskan. Charlie drog bara ut en tand idag så jag kanske kan träffa honom i helgen (han ville inte förut för att han skulle ha ont)
Hoppas ni får en super mysig fredag! :)
xo Nalliiz <3 
någon fläta Jag hittade på idag, haha!
 

15/11

Nu sitter jag nästan med tårar i ögonen. Matte provet gick väl bra och jag hoppas på det bästa, men Charlie ska till tandläkaren och dra ut två tänder samt operera ut en. Jag vill inte att han ska ha ont! Nu har Elin och Ida kommit och det gick typ bra för dem oxå! Emilia hade dock lite problem med det som jag tyckte var lätt och hon kunde det som jag tyckte var svårt, haha! 
xo Nalliiz <3
En frisyr jag gjorde på Emilia igår <3

Nu har jag märkt hur dålig jag är på att blogga... Ibland bloggar jag hela tiden och ibland inte alls. Jag hoppas det händer något intressant snart bortom alla prov och inlämningar jag måste göra. 
Nyss fick jag som erbjudande att fota lite till ett företag, och det gör jag ju mer än gärna! Men om man bortser från det är det inget roligt som hänt. 
Hoppas Du har en bra dag, och att du får en fin kväll :)
xo Nalliiz <3 
 frukosten imorse 

inspirations bil

 
 

ikon vid namnet

Nu har jag fixat icon vid mitt bloggnamn, det blev ett par vingar. Får se om jag ändrar någon dag för jag är inte helt 100 på att jag vill ha vingarna.
 
 
Men de är väl fina?
Jag måste tacka Moa för att hon la upp allt på hennes blogg!
xo Nalliiz <3

kommentera

Nu är jag klar med mitt vetenskapliga arbete och jag har skickat in det. Är så lättad att det är klart, men jag är så säker på att jag kommer på dåligt betyg för att det var första gången jag skrev ett.
Jag är helt slut i huvudet, men jag lyckades fixa texterna vid kommentar fältet och jag tyckte det blev ganska bra! Dock finns det mycket mer på bloggen som jag vill fixa. Men det händer inte idag, haha!
Love ya´! 
xo Nalliiz <3
Smulan förut 
 
 

begåvat

Jag har inte blivit klar med det vetenskapliga och det är egentligen det enda jag gjort idag... SUCK! blit så trött på det, men jag är snart klar och då kommer jag skicka in det direkt, så jag slipper se det, haha!
Vad har du gjort idag? Hoppas på något roligare än det jag gjort... ;) 
xo Nalliiz <3
 

hata plugg!

Det vetenskapliga arbetet får mej att vilja ge upp skolan! Jag gjorde en planering som jag inte kan hålla för att det är för mycket att göra! Lackar ur... Men jaja, det är bara att bita i det sura äpplet! 
jag är dessutom inte den enda som är trött på att jag pluggar..
xo Nalliiz <3
 

fullbokad

Imorn är mitt schema fullbokat från 08.50 till 16.20... Känner mej inte så jätte taggad. Men men, det måste göras. Får se hur mycket bilder som kommer upp imorn, har dock planerat in ett blogginlägg och att fixa bloggen imorn. 
Sov gott!
xo Nalliiz <3
från frisören idag 

new haircut

Sådär, jag kom tidigare till min frisör idag för att hennes kund innan mej hade avbokat. Jag blev nöjd och vi kom båda fram till att det är trevligt att träffas. Vi ska även boka in en tid då vi ska fixa en sida till hennes salong. 
Imorn är det studiedag då ska jag plugga och fixa lite andra saker som är roligare ^^
Hoppas ni gillar min nya frisyr :)
xo Nalliiz <3
 

from now, you are the only one I trust

Guess what, min spanska lärare kom inte. Jag frågade tre lärare om hon skulle komma tillbaka. Första läraren frågade jag vid 20 över 11 och han sa att min spanska lärare skulle komma tillbaka, andra läraren vid 20 över 12 och han sa att hon skulle komma tillbaka och tredje när vi börjat och hon sa nej när jag frågade. Så tack Malin, du är nu den enda läraren jag litar på. Snacka om att jag är pissed! Jag kunde åkt hem 20 över 12 men fick vara kvar mycket längre... Doch så har jag och Perra haft kul och drivit med skolan och pratat ut lite. Tack Perra! 
Hoppas du haft en fin eftermiddag och att det inte regnar hos dej!
xo Nalliiz <3
 
 

skämt

Idag har jag troligen muntligt spanska och jag känner mej inte helt 100 på det... Men två som skulle vara med i min grupp skulle prata med läraren och hon satt och grät. Så jag vet inte. Om jag inte skulle ha spanska skulle jag sluta efter detta.
Efter skolan (vid 4) ska jag till min frisör. Hon är så sjukt trevlig så det är alltid kul att klippa mej, om man bortser från att mitt hår blir kortare. 
Och imorn är jag ledig (woho) och då blir det plugg.. Har funderat på om jag ska fixa lite i mitt rum oxå.
Önska mej lycka till idag :/ 
xo Nalliiz <3
 

this place about to blow

Jag vet att jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem men planerna ändrades. Jag kom hem med världens huvudvärk och det känns som att huvudet ska explodera. Jag var nära att kräkas för att det gör så ont. Undrar om det är för att jag är påväg att bli sjuk, för att det är mycket stress eller allt som händer i skolan. Blir så himla trött..
Hoppas ni alla sover gott och håller er borta från huvudvärk!
xo Nalliiz <3
Här är en frän bild på min väska i bussen..
 

take care

Idag är Charlie sjukanmäld från jobbet och jag erbjöd mej att ta han om honom ett tag. Så jag har köpt kakor och har som sagt tänkt att ta hand om honom. 
Idag slutade vi tidigare för att mon engelskalärare vabbar idag. Jag lämnade in en del av mitt vetenskapliga arbete till min lärare och det var bra, tack Gud! Dock har jag mycket kvar...
Skriver när jag kommit hem ikväll :)
xo Nalliiz <3
 

morgon inspiration

 

would complete me

Igår var en otroligt mysig kväll. Jag och Charlie kollade på dumma mej 2 och myste med kakor och godis. 
Men nu har jag haft ett sug hela dagen, jag vill ha hem ett paket med kläder eller skor. Jag vill handla kläder :( låter inte bra detta! 
Känner Du så ibland? Att man verkligen vill shoppa? :/
xo Nalliiz <3
 

söt inspirations bild

 

matchen är "biff"

Nu är matchen slut, eller som kommentatorn sa; "nu är matchen biff". Stockholm vann med 2-1 och jag är jätte stolt över min kusin! Hon har spelat fotboll sen hon var knatte och hon är verkligen grym! 
Jag får skjuts av Moster och Lucas (hennes man) och när jag kommer hem ska jag laga mat till mej och Charlie, tacos (mums!) 
Jag hoppas DU får en skön kväll :)
xo Nalliiz <3
 

never before

Nu sitter jag på bussen, på väg från Charlie till stan för att kolla när min älskade Kusin ska spela fotboll! Jag kommer dit typ 1,20 innan det börjar så jag tänkte köpa mys till ikväll och kolla julklappar till kompisarna :) 
Iallafall, just nu sitter jag och tar varenda liten kubikcentimeter av värme Jag kan få. Och jag frös jättemycket om fötterna så jag tog av mej skorna och satte mej yber skönt i sätet. 
Har aldrig suttit såhär skönt i en buss förut ^^
xo Nalliiz <3
 

skroten

På sommaren, okej men på hösten/vintern... Det är kallt överallt och känns så onödigt. Usch. Men Charlie får sina delar till bilen och jag får skjuts till bussen, haha! 
Vi blev precis klara, tack gode Gud!
Dags att snart sätta sig i en varm bil, mys!
xo Nalliiz <3 
 

frustration

Idag lämnade jag skolan 16.25 när man kunde lämna 15.20 eller tidigare. Vårat vetenskapliga arbete skadar min hjärna seriöst... Men som tur är träffade jag min älskade moster och hennes man + min familj och sedan Ewe på hennes konsert där jag oxå träffade kompisar jag inte sett på ett tag. Det var as nice!
Nu är jag hos Charlies kompisar (med Charlie!) och spelar kort, haha!
xo Nalliiz <3
 

Narkotika?!

Åååååh vad samhällskunskap inte är min grej! USCH! Jag har pluggat, läst och skrivit om olika sorters missbruk men nu pantas idén och jag måste börja om... Min lärare läste igenom allt och det blev fördjävligt. Så nu är det bara att börja om. Och nu ska jag skriva om narkotika och relationer. AH, jag får ju utbrott! Och det ska vara inne på onsdag...
Men jaja, jag har en vit mocca latte och det kanske räddar mej lite! och jag har handlat en julklapp oxå.
xo Nalliiz <3
 

recomend

När mamma var nere på Ullared köpte hon näs plåster och jag tänkte tipsa om det här :) 
Jag älskar det! 
Dock är det inte vackert ;)
USE it ^^
xo Nalliiz <3

saving me

Vilken sjukt underbar uppfinning! Älskar naturgodis ^^
Nu sietter jag i soffan med Judge Judy på TVn och planerar morgondagen med Charlie och CO :) 
Vad ska ni göra i helgen?  :) 
xo Nalliiz <3

this is the end

Jag kan ha uttryckt mej fel till vissa människor. Jag kan ha visat miner som jag inte borde. Jag skäms faktiskt... Jag snackar inte skit om nån, men jag uttrycka mej fel, använda fel ord och sånt. Jag kommer sluta tvärt! Det jag känner och tycker om andra kan jag hålla för mej själv, för förr eller senare märker de iallafall. De som sårar mej pratar jag ju inte med. Men iallafall, jag ska sluta tvärt, för jag vill inte vara lika dum som dom som varit elaka mot mej. 
I love you!
xo Nalliiz <3
 

thank you

Jag tror att alla vet att skolan kan vara jobbig? Ni vet när man hellre ligger kvar i sängen och sover än att gå och plugga? Jag känner så ibland, men jag vill tack tjej-gänget i skolan. De har följt med sen ettan och jag kan inte vara gladare än vad jag är för att de finns! Tack Emilia, Perra, Amelie, Lovisa, Natta och Jessica! Skolan skulle aldrig orka skolan utan er! 
xo Nalliiz <3
 

something old, something new

Fick ett ryck för kanske 30 minuter sen att jag skulle bädda om sängen. Haha, men bra blev det. Jag fick en pläd från mamma när hon hade varit nere i Ullared och det var precis en sån jag ville ha! Mys, mys & mer mys! Sedan bäddade jag om till mitt "American Flag" och tog kort med pläden igen (innan hade jag det vita med mönster) sen placerade jag Smulan på pläden oxå ;) 
Enjoy :) 
xo Nalliiz <3

thank you!

Yummy, yummy,yummy!
Här är mitt bröd och min lilla kärlek (choklad) hoppas ni gillar bilderna :) 
Brödet är från Printz bageri och chokladen köpte jag i en mataffär bara ;)
xo Nalliiz <3

got no energi

Jag sa att jag skulle fixa bilder på sakerna från Ullared, men jag orkar verkligen inte :/ jag har även lite andra saker att göra; plugga... Men jag har köpt bröt och tänkte visa er mitt vackra bröd sen. Det är "vackert" ^^
Jag älskar bröd ^^ vad tycker du om bröd? :)
xo Nalliiz <3
 

I love it

Igår kom mamma hem från Ullared efter 3 dagar där. Hon hade då med sej lite saker som jag bett henne köpa och sen lite saker hon tyckte jag behövde. 
Jag ÄLSKAR pläden hon köpte! De är min kärlek! 
Hade tänkt fixa lite bilder när jag kommer hem :) 
Just nu sitter jag ute i en busskur och väntar på bussen... Jag fryser! :( 
xo Nalliiz <3
 

schema break

Ni vet när planerna man planerat typ slängs i papperskorgen? När man ändrar allt för att du känner för nåt annat ^^ så istället för att komma hem och springa, tog jag ett riktigt mellanmål ^^ Dock har jag sprungit idag, jag och Amelie sprang till bussen... Suck! Men mat var precis vad jag behövde! ;) 
Och Emilia, tack för att du finns vännen! Love you! <3
xo Nalliiz <3
 mellanmålet idag ^^

FRÅN EMILIA

Jenny, du är bäst! 

lost

Ni vet de där dagarna när hoppet långsamt försvinner ut ur dej? Hur du tappar lusten och ögonen fylls med tårar utan att du vet varför? Så har jag idag. Jag kan inte förstå varför men jag har tappat all lust. Inte bara för att det är "jobbigt" att vara jag idag, utan för att folk runt om mej sårar mej. Jag vet inte om de vet om det, men vissa saker gör ont och de fattar nog inte att de gör det. Så jag är inte arg men har svårt att fokusera. Svårt att tänka. Svårt att uppskatta. Men nu är snart dagen slut och då ska jag hem och springa lite, få ut lite ilska och sorg så att jag orkar med resten av veckan.
Puss på er mina fina läsare och tappa aldrig hoppet! 
 

tack Gud!

Det kom nyss en kille från min spanska och satte sig hososs och sa att spanskan var inställd för att vissa tydligen hade muntligt! Tack! Så nu har jag hål i 2 timmar istället, weii...
Funderar på att fortsätta på svenska arbete.. :/
xo Nalliiz <3
från imorse

whöt?!

Imorse hade jag sovmorgon, så himla skönt med tisdagar och torsdgar så jag börjar med juridik och jag börjar efter 10. Imorse skulle jag få skjuts av Puttes mamma som bor "granne" med oss. Så jag gick ut till bilen och blev förvånad över hur hon såg ut i ansiktet. Hon har varit på spa i över en vecka och kom hem och såg kanske 5 år yngre ut, så jag blev chockad när hon var mörk i ansiktet och var längre än vanligt. 
Detta var synen när jag öppnade dörren, haha! Men Lilly (Puttes mamma heter) kom sen och jag hann till bussen, haha!
xo Nalliiz <3

teee

Jag har blivit beroende! Jag älskar te och det går inte en dag utan att te finns med på schemat. Jag är lixom kär! Jag gillar de flesta teer men can't stand blueberry muffin, Lipton earl grey eller typ lakrits annars är det awesome ^^ 
Har Du någon favorit? Eller dricker du inte te? ;) 
xo Nalliiz <3
 

#1

 

gym

Är det bara jag eller känner man sej sämst och as slö på gymmet? Jag har sett vissa personer son är värre än mej och typ sover men asså, jag känner mej så klen när man har typ body builders runt sej :( en vacker dag kommer jag vara super snygg och as stark ;) men vägen dit är lång, haha! 
Så nu kan jag inte såsa, bara att fortsätta! 
xo Nalliiz <3
 

varför

Jag orkar inte skolan nu... Jag vill ha mera lov och bara mysa. Om inte mer lov, mer pengar. Jag vill utöka min garderob med massa leopard mönstrat. Men det får bli shopping i mellandagarna i december, haha! 
Emilia är i London... (avundsjuk) å jag saknar henne redan, andra lektionen haha! 
Jag vill oxå ut och resa, älskar resor.. :(
xo Nalliiz <3
 

running after you is like chasing the clouds

Ne nu får jag tårar i ögonen, det är otroligt! One Directions nya musikvideo, Story of my life, är ute och den är OTROLIG! så jag hade tänkt lägga upp den, för den är klart sevärd! Och om ni inte har sett Best song ever musikvideo så lägger jag upp den oxå!
 
Kolla båda! 
xo Nalliiz <3

vilken?!

Jag har funderat över mitt rum, vad jag skulle vilja lägga till eller ändra och kom fram till att ett nytt bäddset inte skulle vara helt fel. Och jag satt och titta på telefonen, hittade tre som jag verkligen gillar men vet inte vilken jag ska ta :( Funderar på att köpa 2 för att då kan jag alltid byta. Jag hittade dem på Jotex och jag hade aldrig hört talas om det förns idag ^^
1, 2 eller 3? Vad tycker du? :s
1. 
2. 
eller 
3. 
Tyck till :) 
xo Nalliiz <3

shoppa!

Aaah! Nu har jag hittat massa fina skor samt en väska och tänkte att det kunde vara kul att visa! :D
298 kronor från Bubbleroom, du hittar dem HÄR eller om du tryker på bilden
298 kronor från Bubbleroom, du hittar dem HÄR eller om du trycker på bilden
 
598 kronor från Bubbleroom, du hittar den HÄR eller om du trycker på bilden
 
298 kronor från Bubbleroom, du hittar dem HÄR eller om du trycker på bilden
298 kronor från Bubbleroom, du hittar dem HÄR eller om du trycker på bilden
Hoppas ni gillar dessa lika mycket som jag gör? :D 
Har tänkt beställa lite av det när jag har cash ;) 
xo Nalliiz <3

mania

Nu har Charlie gått och lagt sig, han va så trött att han somnade i soffan. Sötnos! Smulan har kommit in oxå, känns skönt att ha henne inne så man vet vad hon gör. 
Jag har ju fastnat för TV6 Star Wars Mania som började i tisdags. Just nu går sista filmen och den måste jag se efter all tid jag lagt på 1,2,3,4 och 5. Men kan inte vänta tills jag får gå och lägga mej, älskar att sova. Vet inte varför dock. 
Nu ligger smulan i soffan med mej, som sagt älskar att ha henne inomhus :) 
xo Nalliiz <3
 

igår

Igår var jätte mysigt på Idol, tack Ida för att jag fick följa med! Jag blev lite ledsen när Erik inte hade lika skön stil som han brukar :/ dock så tillhör väl det idol.. Och när jag och Charlie skulle åka hem fick vi soppatorsk... Jag sa att han skulle tanka men han "orkade inte" och trodde att det skulle räcka. Men jaja, Charlie har ju sin "crue" som kom å bogserade oss till en mack och hjälpte oss starta. Tack boys! Och sen på kvällen hade vi jätte trevligt, tack Gud för Fanta exotic ^^
Nu ska vi (jag, Charlie och Linus) åka och besikta Linus bil, hoppas den går igenom för den är as skön och har super nice stereo och feta baslådan!
Wish us luck ;) 
xo Nalliiz <3 
 
 

tagga genrep

Nu sitter vi på våra platser inne vid scenen och det är redan hur varmt som helst, men hellre här än ute! 
För två år sedan var jag på idol och jag fick en "IDOL påse" med Läkerol och lite andra roliga saker, min inte nu.. Lite ledsen faktiskt ;( 
xo Nalliiz <3
 

åka runt

Idag ska jag; 1. Åka till stan med Ewe å Hanna, 2. Åka till Idol genrep med Ida och Marina (förhoppningsvis någon mer) 3. Åka och hämta Charlies bil i Nyköping 4. Åka hem och kolla Star Wars. 
Tagga! Jag har tänkt komplettera julklapps inköpen idag oxå :)
Kameran förföljer såklart med ^^ 
xo Nalliiz <3
 

RSS 2.0