godis

Nu börjar vi våran sista lektion för dagen men ämnet som kommer upp direkt är godis.. Emilia har köpt en påse godis nu under håltimmen (som jag oxå fick njuta av för att min lärare är sjuk) och det väckte ett stort intresse hos våran lärare. Han kom in till mej i onsdags och frågade vad jag hade i påsen och när jag svarade nötter lämnade han rummet, nu har han diskuterat om att hans svärmor alltid köper halva godispåsen med Bublizz (ni vet de där sura godisflaskorna med rosa å blått?) men tröstade med en godis från Emilias påse.
Efter skolan ska jag, Perra, Elin och Emilia dra och handla lite vitt till imorn och jag ska äta någon gång innan jag åker hem!
 

30-01-14

Igår va det kaos hemma hos mej. Jag bråkade med allt och alla tills jag skulle sova och somnade direkt.. Dock måste jag tacka Elin och Amelie för igår inna jag åkte hem, vi gick till Pritnzbageri och köpte bröd ^^ Elin köpte världens godaste macka som de gjorde på plats! Mmmm.
Men det löste sig igår mellan alla som jag inte var helt överrens med, so don't worry..

made me

Igår köpte ju jag och Perra nötter och frukt i choklad/yogurt och kan inte vara gladare än vad jag va igår över att vi gjorde det! Igår efter mitt deppiga samtal och min tröttnad på människor fick jag en kopp te i handen och la nötterna i en skål och njöt av choklad igen. 
 

yes please!

 
Skolan är jobbig och är allmänt trött på månniskor, så detta skulle ju inte vara fel.. Right?

här kommer det

Japp, jag sa förut att jag kanske skulle skriva ett irriterat inlägg, här kommer det. Sammanfattat dock.
 
Jag TÅL INTE dessa utvecklingssamtal. För jag nu som har prestationsångest blir bara mer och mer deprimerad över hur dåliga mina resultat är.
 
Men ha en skön kväll å  sov gott.
Kram.

and then they ran away

Teddy och Adde var här nyss och höll mej lite sällskap, de hade inte slutat än ;) Men jag tvingade dom att gå för att plugget stannar upp när jag inte är själv. Så nu är det jag och kaffen kvar, men med lite tur kommer föräldrarna snart ;) 
Till min hjälp idag har jag haft mina underbara glasögon ^^
Svar; nej, jag har inget liv utanför plugget ;)

then it begins

Nu är det lite mindre än 2 timmar kvar till utvecklingssamtalet och alla kompisar har dragit hem.. Men som tur är finns Perra som följde med till centrum och köpte en kaffe och nötter ^^ så det känns lite bättre även fast jag ser min gulliga plugghög med 5 böcker där 4 av dom är att läsa hur mycket som helst och svara på frågor/sammanfatta.. Den 5e är matteboken som idag ska få lite kärlek ;)
Lär skriva ett as irriterat inlägg sen efter samtalet, och troligen ett till innan samtalet ;)
 

utvecklingssamtal

Idag är det utvecklingssamtal för mej... Är så otroligt otaggad då min mentor är ganska sjuk och inte har så bra koll. Det är min spanska och engelsk lärare som sjukskrev sig här för ett tag sen. GAH vad trött jag blir, känner inte att vi får ut något av det heller för den delen. PLUS att vi slutar 14.10 idag men mitt samtal är 16.30 och jag bor långt från skolan så det är ingen idé att åka hem.
Förlåt att jag är så extremt negativ, men jag har haft utvecklingssamtal i 10 år och är trött på det..
Det posetiva kan vara att jag ska köpa en stooor kaffe efter skolan iaf.
 Dagens fantastiska outfit på det

givin' up

Jag vet inte om alla vet att jag går andra året på gymnasiet? 
Idag kom min dödsdom då jag fick veta att det kommer in för få jurister på högskolan.. Vilket betyder att egentligen skulle jag, med medel bra betyg, kunna hoppa av skolan då jag vet att jag inte kommer kunna komma in på högskolan om 1,5 år. Blir arg/ledsen/nedstämd av att tänka på det..
GAH, jag skulle kunna åka hem och lägga mej i sängen.. med varm choklad.. och en film.. och en filt.
 

inspirations bild

 

allt blir roligare

När man är trött blir allting roligare än vad det kanske skulle vara om man va pigg/klar vaken. 
Tillexempel denna; 

Steve i filmen är egentligen inte så jätte rolig eller jätte söt, men jag såg den när jag var trött så jag tycker ju det är roligt nu. Haha, Steve.
Idag var jag jätte seg på morgonen och tyckte att allt var roligt, då hjälpte det att Emilia var hyper i skolan. Jag blev ju inte mer seriös av det iallafall! Haha, tack Emilia.
Klart värt att kolla på filmen, den är älskvärd ^^

ojdå

Hej och hallå mina fina läsare! Ledsen att jag inte bloggat något under helgen, men har spenderat den med Charlie och hans  kompisar.
Idag var vi på en racing bana i Eskilstuna som lät folk köra med egna bilar på snö/is bana. SUPER NICE. I fredags var jag och Charlie hos en av hans kompisar som hade en "fest", det var riktigt nice tills Charlie blev trött och ville åka hem. Så otroligt fina människor. Ville aldrig att helgen skulle ta slut. Men imorgon är det skola inklusive ett prov i engelska..
Jaja, det måste bli måndag för att det ska kunna bli fredag igen.
Nu bjuder jag på en yber gammal bild i brist på nya..
 

en månad

Igår, torsdag den 23:e januari, började jag med en "inte godis och sötsaker på en månad" som Perra föreslog för mej och Elin i onsdags. Igår blev inte middagen så nyttig, men det var det eller att svälta ;) Nu iallafall har jag börjat! Ingen läsk, inget godis. Jag får äta nötter, dricka LOKA/Ramlösa och äta chokladdoppade nötter på lördagar. Får se om det ger något :)
Ikväll ska jag träffa kompisar, utan läsk och godis ^^
 

today

Idag har varit en skön dag, den har i stort sätt bara flugit förbi. Spexmötet var inget speciellt, men åkte till frisören efter skolan och hon är så himla nice! Hon har klippt mitt hår sen jag var 8. 
Vi har inget internet hemma så inlägget kommer från mobilen, vilket betyder att jag troligtvis bloggar mer imorn på datorn.
Massa kramar!
 

Yesterday

Igår efter skolan hade jag och Ida bestämt att vi skulle skriva klart sista låten till spexet och de gjorde vi genom en fika. Vi skev klart texten på ca 50 minuter och den blev bra (tycker jag). Idag har vi våran första seriösa spexmöte då texterna ska delas ut och vi ska gå igenom upplägget igen.
Ha en super bra dag! Bloggar sen, ska till frisören efter skolan :s 

inspirations bild

 

wow

Jag måste skaffa coolare och skönare stil. Är trött att ha hej-jag-är-en-svensk-tonåring stil när jag egentligen vill ha en stil med mer färg och mönster. Nu-är-det-vår/sommar mönster med blommor räknas inte, inte heller typ en röd-vit randig eller prickig tröja, inget mot de som har den stilen, men jag kan inte ha den. Jag vill även ha mer ringar, armband och halsband.
Har du någon speciell stil du vill ha eller har du den redan?
 bilder från tumblr (HÄR är Emilias oxå, lite coolare än min) eller som denna bloggare jag hittade idag
tryck på bilden så kommer ni till Linda Rydéns blogg!
 
 

just because you are beautiful

 

inspirations bild

 

I'm trying

Idag försökte jag rita lite och valde att försöka mej på Aristocats :)
Bilden jag ritade av;
Resultatet av min;
Är inte helt nöjd, men på god väg :)
xo Nalliiz <3

klaga

Bara för att få ur mej lite klagamål kan jag berätta tat jag är på gränsen till feber, då blir hela jag till ett blåmärka, helt öm i och på hela kroppen.. Nu är jag det, har ont i ryggen, båda axlarna (ena efter att jag halkade för ett år sen och den andra efter att jag hade en närv i kläm) samt att jag tror att jag svalt en igelkott med ett karborrband.. HATAR halsont!
Hoppas verkligen att ingen av er blir sjuka!
xo Nalliiz <3
 Lite godis och apelsinjuice är inte fel ^^

more insperation

Jag har varit otroligt lat på min instagram där jag bara la upp bilder på flätor, men idag gjorde jag en som jag försökt med föru men aldrig lyckats med, tills nu ^^ 
Jag gjorde den på Perra
 Men jag tycker jag behöver mer insperation för att kunna göra fler flätor :(
Så kom gärna med tips! :) bilden är svart-vit på @schoolbrides på instagram
xo Nalliiz <3

smile

Vad som än händer, försök vara glad och vara posetiv. 
Se på alla jobbiga (bra oxå såklart) händelser som en ny livserfarenhet.
Erfarenheter som gör dej starkare till nästa dag.
Erfarenheter som hjälper dej hitta din väg och ger dej nya plattor att bygga mer.
 

"I got no one to call couse I'm just playing games with them all"

Det är galet! Jag förstår inte hur vissa människor kan hitta på saker om andra personer... Det gör mej så otroligt frustrerad och ledsen!
Vi hade en uppgift idag i svenska att hålla ett irritiationstal.. Jag pratade om hur otroligt mycket hycklare stör mej... Jag tål dem inte! Om du inte vet vad det är så är en hycklare någon som säger att de är för eller emot något men gör det ändå. Exempel; någon som säger att de är emot mobbning men mobbar ändå. 
Denna jobbiga personen som jag kallat X har gått över gränsen i min värld... X ären hyklare av den värsta sorten, inklusive en lögnare. GAH, det göt ont att veta att X skadar folk runt om mej.
Känns bra att ha en blogg där jag kan skriva ut känslorna lite..
xo Nalliiz <3

världens bästa Perra

Igår kväll va jag hos ett par klasskompisar för att fira deras 18års dagar :) det va roligt efter ett tag då alla började dansa. Jag och Perra satt mest å kollade på de andra, vi va nog de enda som va nyktra :P
Efter det åkte jag hem till Perra och sov över där :) hela Perras familj är underbar och Perra är bäst! Vet inte vad jag skulle göra utan en kompis som henne :) 
Sen kom Charlie å vi åt frukt som vi doppade i choklad ^^
 

vill bort!

Jag har en otrolig lust att resa! Vill uppleva nya kulturer, nytt klimat och nya människor! Vill lixom slippa blaskiga Sverige och åka till ett paradis! 
Ser inte detta helt otroligt ut? (bilderna från tumblr)
xo Nalliiz <3
 

sound so good I just can't take no more

Idag har gått fort men varit seg om ni förstår vad jag menar? Fått tillbaka lite prov från förra terminen och är inte helt nöjd med resultaten. Samt att jag har varit så trött att tårarna bara sprutat idag.
Nästa helg åker jag till pappa och då ska jag ta "semester" från allt socialt och bara plugga, sova, äta. Förhoppningsvis får jag vila ikapp lite och det är klart behövligt ;)
Ett musik tips; 
REPLAY med ZENDAYA
 
Hon dansar otroligt oxå!
xo Nalliiz <3

rekomendation!

Efter att jag var på The Body Shop i Erikslund och träffade världens trevligaste försäljare. Hon berättade bra om deras produkter och förklarade så att alla förstod. Jätte nöjd med allt och har fastnat för en speciell doft;
Pink Grapefruit.
 En Face Wash med vitamin E. Denna behåller fukten i huden till skillnad från tvål, den luktar ingenting speciellt och är riktigt skön att använda.
Mest underbara doften! En Body Butter med lukt av Pink Grapefruit. Lukten är fresh och ja är otroligt nöjd! Har inte denna men har en Face Oil och Body Wash i doften, jätte otroligt nöjd. Och min Face Oil är något otroligt bra, fungerar verkligen och jag har redan märkt skillnad.
Mitt tips är en Body Mist med doften Pink Grapefruit. Som sagt, doften är fantastisk och jag skulle älska att ha den! Helt fantastisk grej! 
Ingen av produkterna hos The Body Shop är testade på djur, utan framkallade på något annat sätt. Alla saker kanske kostar lite mer än hos, exempel, kicks men jag tycker det är värt varenda krona. Plus att den foundation-puder (mineral puder) jag köpte täcker bättre och finare än något annat jag någonsin haft på min hud.
Absout tips!
xo Nalliiz <3

update

För kanske 2 timmar sen uppdaterades min telefon och jag är så glad att jag gjorde den för att det blev så bra ^^ mer färger och lite coolare bara ;) 
Vet att jag är sämst på att blogga å ännu värre med bilder :( men ska bli bättre!
xo Nalliiz <3

tomorrow

Imorgon börjar skolan igen.. Inte alls taggad faktiskt. Är hellre hemma å kollar på film faktiskt. Men jaja, om jag börjar imorn är det snart sommarlov! Längtar verkligen! 
Nu är det film med lillasyster å efter det plugg, så skriver sen :)
xo Nalliiz <3

shopping #2

Nu har jag fixat bilder på det jag köpt idag, dock delar jag och lillasyster på en face wash och en face oil som jag då inte fotat. Dock fotade jag inte de för att jag tränade och ville fota allt snabbt och de va inte på mitt rum.
Jag köpte iallafall 2 långärmade basic tröjor från Cubus, ett par jeas från VeroModa och smink från the body shop. Hon som jobbade där idag var otroligt bra! Hon var fantastiskt bra på alla sätt, hon va service minded, trevlig, rolig och jätte fin.
Och idag hade  jag på mej lite kläder som jag köpte igår.
super nöjd!
Nu blir det lite film med min älskade syster!
xo Nalliiz <3

left

Nu lämnar vi Erikslund med massa fina saker. Jag kommer lägga upp bilder samt tips sen när jag sitter med datorn. 
När vi kommer hem ska jag och lillasyster kolla film, taggad! Igår såg jag Smurfarna 2 och Monster University så att jag fick det gjort. 
Skriver om några timmar igen! 
xo Nalliiz <3
 

alone with you

Nu är hockeyn slut... 3-2 till Finland.
Så jag tog med mej min dator, hörlurar, nagelack och te upp på rummet för att kolla lite film och mysa innan det är dags att sova. Det blir alltså jag och datorn och jag själva. Tips på film? för jag har ingen aning vad jag vill se :/
Förhoppningvis kanske en kompis ringen snart för att bara snacka lite skit lixom ;)
Ha en fantastisk kväll mina fina läsare!
Imorn åker jag till Erikslund för att fortsätta shoppa, då med familjen ^^
xo Nalliiz <3

shopping #1

Idag var jag och shoppade med Ewe och Hanna. Ewe missade första bussen så kom med tåg en liten stund efter mej och Hanna. Jag hade 2 presentkort på GinaTricot som blev väl använda idag. 
Jag köpte två linnen och en skön "kofta" från HM samt ett underlinne, en blus och en jätte mysig tröja från GinaTricot. Hade jätte mysigt med mina gamla kompisar ^^
Här är bilderna, tog dock inte med underlinnet från Gina på bilden :P
xo Nalliiz <3

dagens inspirationsbild

 

you don't know what you got until it's gone

Idag har det hänt två helt olika saker som har fått mej att tänka på ordspråket
"you don't know what you got until it's gone"
1. Jag övningskörde och ett av däcken fick punka.. alltså jag tänkte väl inte på att däcket kunde gå sönder när jag körde, det borde jag tänka på mer eftersom att det är pengar och tid. 
2. Jag tror jag nyss förloratt en kompis. En kompis som fick mej att växa varje dag, en kompis som fick mej att må bra. Kompisen har ialafall inte pratat med mej på ett tag nu och det gör ont.. Eftersom att det var skönt att ha judet den kompisen hos mej. Jag kanske borde varit bättre, uppskattat kompisen lite mer.. Dock tackade varje dag för att just han fanns.
Tänkte att ni kunde få se en rolig bild från bilen, så glömmer ni all depp text i inlägget ;)
 xo Nalliiz <3

ikväll

Ikväll är jag bjuden på "kalas" hos en kompis och det ska bli nice, ska träffa de som var med på nyår och spela lite kort och prata ^^ så måste snart ner till bussen, haha, men jag har hunnit med massa saker idag faktiskt och 50% är städning ;)
Ha en fantastisk kväll!
xo Nalliiz <3
 

dagens inspirationsbild

 

food writer

I denna film som handlar massa om mat nämner de ett yrke som skulle passa fint i min framtid och det är food writer. Det är då man åker runt och smakar mat och skriver recensioner om det man smakar, det skulle vara underbart! Jag ÄLSKAR mat! Och jag älskar att skriva ^^
Amazingly perfect!
xo Nalliiz <3
 

vad händer?

Nu är det ännu mer film på TV och nu, en av mina favoriter; Julie and Julia.
Julie i filmen startar en blogg och jag blir så sugen på att blogga när jag ser det!
Jag har samt en otrolig lust att blogga när jag skriver på denna dator! Så himla sköna tangenter.
Hoppas ni alla får en jätte skön kväll och sover gott!
jag lär blogga en gång till ikväll
xo Nalliiz <3
 
 
 

mina älskade läsare

Gott nytt år mina älskade läsare! Hoppas ni hade det jätte bra igår/inatt :) jag hade jätte trevligt och jag löste problemet med klänningarna ;) jag var nämligen bjuden till två ställen; ett på middag å ett till 12, så jag kunde ha båda klänningarna ^^ 
Nu har kanal 5 massa filmer laddade, så jag kommer tillbringa slutet av dagen här med mitt block å rita lite :)
xo Nalliiz <3
 

RSS 2.0