rekomendation!

Efter att jag var på The Body Shop i Erikslund och träffade världens trevligaste försäljare. Hon berättade bra om deras produkter och förklarade så att alla förstod. Jätte nöjd med allt och har fastnat för en speciell doft;
Pink Grapefruit.
 En Face Wash med vitamin E. Denna behåller fukten i huden till skillnad från tvål, den luktar ingenting speciellt och är riktigt skön att använda.
Mest underbara doften! En Body Butter med lukt av Pink Grapefruit. Lukten är fresh och ja är otroligt nöjd! Har inte denna men har en Face Oil och Body Wash i doften, jätte otroligt nöjd. Och min Face Oil är något otroligt bra, fungerar verkligen och jag har redan märkt skillnad.
Mitt tips är en Body Mist med doften Pink Grapefruit. Som sagt, doften är fantastisk och jag skulle älska att ha den! Helt fantastisk grej! 
Ingen av produkterna hos The Body Shop är testade på djur, utan framkallade på något annat sätt. Alla saker kanske kostar lite mer än hos, exempel, kicks men jag tycker det är värt varenda krona. Plus att den foundation-puder (mineral puder) jag köpte täcker bättre och finare än något annat jag någonsin haft på min hud.
Absout tips!
xo Nalliiz <3

Kommentarer
Postat av:

åh, jag älskar bodyshop!

Svar: Vist är produkterna fantastiska? :D
Nalliz

2014-01-09 @ 16:48:04
URL: http://xolizzie.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Vad heter du?
Jag tycker du ska klicka här också

E-postadress: (Det blir våran lilla hemlighet)

Har du någon blogg jag kan kika in på?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0