17 år senare

Imorgon är det nyårsafton, några speciella planer? Jag ska till Charlies kompisar, med honom såklart, och fira de sista minterna på 2013 tillsammans. Är så otrolig glad att det blev så för jag orkar egentligen inte med någon fest, vilket det skulle varit från början. Jag har varit hemma på nyår varje gång, så nu 17 år senare har jag äntligen planer med kompisar. 
Jag har provat olika smink stilar idag för att veta hur jag ska sminka mej imorgon och kom fram till att det blir smokey eyes och halv plattat hår. Men jag kan verkligen inte bestämma vilken klänning :( kommer nog göra ett bra val imorgon!
Någon av dessa blir det men vet inte vilken :(
xo Nalliiz <3

mys

Idag har varit en mys Dag :) jag träffade en gammal goding. Vi kollade på en sjuk skräckfilm och ett avsnitt av walking dead :) vi pratade även om skolan, framtiden och lite allmänna saker :) vi drev även med varandra, så otroligt kul att träffa en älskad å saknad kompis :) 
Hoppas ni har haft en super bra helg :)
xo Nalliiz <3
 

finaste

 Idag har jag spenderat en del av eftermiddagen med finaste Simone! Hon bor ju och pluggar i USA men kom hem nu under julen och vi bestämde oss för att träffas. Shit vad jag saknat henne! Hon är så fin och underbar! Vi tog en fika på espressohouse och pratade om allt. Så skönt att träffa henne igen! 
Love you Luna! xo Nalliiz <3

årets julklappar

Här kommer bilder på åretsjulklappar. Först från mamma och sen från pappa.
och nu från pappa
Nu ska jag snart åka till stan för att träffa älskade Simone! Lär blogga efter lunchen/fikan ^^
xo Nalliiz <3

juldagen

Hoppas ni fick massa fina saker igår om ni firade jul vill säga :) jag kanske lägger upp nån bild på mina saker senare :) min bästa julklapp var dock ett samtal från en kompis! Så sjukt underbar människa! Det va Teddy, tänkte det finna ju kanske läsare som följt bloggen å hört om Teddy ;)
Love You!
xo Nalliiz <3
 

GOD JUL!

Äntligen julafton, och även fast vädret är sämst så är det mysigt tycker jag ^^
Jag önskar er alla en god jul och hoppas ni får en jätte bra dag och kväll! :)
xo Nalliiz <3
 
 

sämst

Okej, jag är riktigt dålig på att blogga.. Riktigt dålig på att läsa oxå. Ska försöka bättra mej, jag lovar. 
Idag blir det en lill jul med Lena och Linn sen imorn med farfar å sen farmor. 26 blir det med mammas sida av släkten. Efter det kommer datorn upp å då blir det mer bloggande etc. 
här kommer lite mys bilder ^^
xo Nalliiz <3
 

inspirations bild

 

en lunch senare

Nur det lov! Jag, Elin och Perra bestämde oss för att äta lunch på stan för att när vi slutat var det 1 timme kvar till våra bussar. Det blev en otroligt mysigt lunch med massa prat :) på vägen dit träffade Emilia och Lovisa som oxå väntade på buss/sällskap så Emilia sprang till bussen medans Lovisa hänkade en liten stund. 
Ikväll blir det fotboll! 
xo Nalliiz <3
 

jodå

Sådär! Nu har jag tagit mej genom halva min gymnasietid och det är svårt att förstå ^^ efter jul kommer allt spextränande igång! Taggad? Ja! 
Idag är då sista timmarna i skolan och jag är så lättad! Jag ska möta Perra på stan minnen skolan och sen ikväll för vi ska kolla på fotboll :)
Ska försöka fixa bild på min julklapp från Charlie oxå ^^ å bilder på Perras julklapp fungerade inte.. Hon hade bakat otroligt fina cupcakes men de tog slut :s
Ha en underbar fredag! :)
xo Nalliiz <3
 

mina underbara

Igår delade jag ut lite julklappar till de närmaste i klassen och som tur var blev alla glada. Idag kom Perra, Andreas och Amelie med julklappar till mej :') dom är så fina mina älskade kompisar ^^ å de andra gav en kram med massa tack ^^ 
Nu är jag påväg till Charlie å då väntar ännu mer "innan-julafton" jul ;) 
5 dagar kvar till julafton!
xo Nalliiz <3
 
Merci chokladen är från Andreas å det andra från Amelie :) mer bilder från Petras paket kommer sen ;)

<3

Tack för att ni gör mitt liv! Kan inte förklara hur glad jag är att jag har mina fina och underbara vänner. 
Jag kollade på andra delen av the Hobbit med Elin, Adde, Teddy och Jonte. Blir så glad att de vill ha med mej!
Sen när jag kommer hem har paketet från Nelly kommit! Gaah vad jag är glad! Får fota dom någon dag snart så ni får se :)
Dagen gick från bajs till nice! :D
xo Nalliiz <3
 

can't wait

I måndags beställde jag två klänningar och jag kan inte vänta tills jag får hem paketet! Längtar på riktigt.
Dessa två blev det och ärligt så finns det ingen speciell anledning till varför utan mest för att de var fina.
De kostade bara 100 kronor styck!
xo Nalliiz
 
 
 

f*ck you

Nu är jag otroligt irriterad! Min spanska lärare var borta/sjukanmäld i ca 2 månader så vi fick ju en ny lärare ett tag. Idag hade han, våran tillfälliga lärare, fixat ett prov till oss. Jag fick A på provet och blev jätte nöjd. Sen kom min riktiga spanska lärare och sa att det inte gills för att det inte var seriöst nog. 
Har lust att lämna skiten...

1, 2, 3, 4, 7, 11.

Nu är det nedräkning till olika saker!
1 dag tills jag och några änglar kolla på HOBBIT på bio.
2 dagar tills Amelie fyller år, grattade henne idag dock med hotellfrukost.
3 dagar kvar till skolavslutning, då måste jag ha med muffins och cupcakes.
4 dagar kvar tills lillasyster fyller 13
7 dagar kvar till julafton!
11 dagar kvar tills jag och Charlie firar ett år i det nya förhållandet, men om vi fortsätter räkna är det 2 år.
Imorse när jag vaknade kom jag på att mitt larm inte ska ringa denhär tiden på tisdagar och tänkte att jag behövde ställa om det men det är ju lov om 3 dagar! 
Lycklig människa!
xo Nalliiz <3
 

relax

För att jag ska kunna slappna av måste jag rita och/eller lyssna på musik. Så jag kom hem nyss och tog fram mitt underbara block och tecknade lite. Så nu är jag lugn nog för att sova.  
Godnatt!
 xo Nalliiz <3

denna dag

Denna dag har varit hemsk. Hemsk med stort H. Punkt slut. Vet inte riktigt vad jag ska, hoppas choklad och te kan göra mej gladare ikväll. 

love you

Nu lämnar vi en mysig dag i Stockholm city. Vi har gått runt i affärer och handlat julklappar, fikat, ätit lunch med mamma och Puttes kompisar samt skämt bort oss själva lite med fina saker :) jag har köpt ett ritblock från mitt älskade lagerhaus! Bild kommer när jag kommer hem :) samt bilder från hotellet förra helgen :)
Hoppas ni har haft en skön dag! :)
xo Nalliiz <3
 

Lucia?

Idag är det fredag den 13de, 13de december, 11 nätter före jul.. och egentligen så förstår jag inte varför vi firar detta. Perra sa något om att Lucia var någon skyddsmänniska förr och sen sa Emilia att Lucia hade tagit ut ögonen.. Vet inte riktigt vilken bild jag har av henne då :P Men det lär ju ha varit något speciellt :)
Ikväll blir det först taco-mys med familjen och sedan bil fix med Charlie och CO... 
Nu måste jag anteckna SAM genomgång.
xo Nalliiz <3
 

shame on me

Jag är lite besviken på mej sjäv för att kameran egentligen bara ligger och samlar damm... Jag älskar att fota men skolan tar för mycket tid.. Blir lite ledsen faktiskt. Men som tur är så blir det jullov den 20:de december. Som jag längtar! Förhoppningsvis blir det mer fota då.
xo Nalliiz <3

vet att jag tjatar

Nu vet jag mycket väl att jag tjatar om att musiken alltid hjälper mej och att jag alltid kan komma från verkligheten med musiken.
På tal om att musik hjälper mej, musikhjälpen stöds ju i år och det som de gör är ju otroligt bra! 
Men nu är jag påväg till min kompis för att plugga! Tack Gud för att jag kan plugga där, trivs så bra :)
Hoppas ni har en bra onsdag :)
xo Nalliiz <3
 
 

inspirations bild

 

plugga

Nu är den sista julklappen köpt och det är en ofantlig lättnad! Samt att jag ska till en kompis idag (oxå) och plugga all kraft ur kroppen. 
Har Du börjat köpa julklappar? :)
xo Nalliiz <3
 

plötsligt händer det

Plötsligt händer det kan man ju säga! Just nu, denna halvtimme har flytit på och jag är så lycklig! Just nu, precis just nu har jag gömt all stress för att det går så bra! På onsdag har jag svenska prov på morgonen sedan har jag inga fler lektioner alltså slutar jag 11.50 som senast! Jag kan alltså ta 12 bussen och då ska jag till en kompis där jag pluggar bättre än jag trott var möjligt och bara ta det lugnt! 
Bästa som skulle kunna hända! 
 Dessutom har jag en julmust nu ^^
xo Nalliiz <3

nya skor!

Här är de nya skorna!
Är så lycklig! 

bilder från igår

Igår var ju jag på julbord, Vi åt på operakällan, sen gick Vi till NK innan vi gick till Miss Woon och tog en drink. Jag fick världens snyggaste skor av Linn och jag är fortfarande över lycklig!
Här är bilderna iallafall :)
skorna kommer senare :)
xo Nalliiz <3

inspirations bild

Idag ska jag, lillasyster, Pappa och Lena på julbord vilket betyder att bloggandet kommer vara segt. Troligtvis bloggar jag en gång när vi är på hotellet, mer får se vad jag har tid med. 
Men eftersom att bloggandet blir segt tänkte jag lägga upp en inspirations bild..
 

I will remember

År 1918 föddes Nelson Mandela den 18/7 och
lämnade oss idag. 
Jag kommer ihåg när jag gick i 5 och fick höra om Mandela för första gången. Han visa mej att man kan om man vill och att alla ska vara älskade. 
Vågar tro att jag träffade/såg honom när jag var med på WCPRC pris utdelning. 
R.I.P Nelson Mandela! Du var/är älskad!
xo Nalliiz <3
 

alot

En vanlig fråga Jag får är "varför gör du alltid duck-face på alla bilder?" och det har jag en bra förklaring på.
Jag gör alltid duck-face eller lipar för att om någon då skulle påpeka att jag såg ful ut kan jag alltid skylla på att jag gjorde en grimage. Samt för att jag inte tycker jag är fin nog att vara mej själv på bild OCH jag ser alltid så arg ut när jag är seriös ^^
Love you all! :)
xo Nalliiz <3
 

new

Nu har jag fixat en ny bakgrund på mobilen och den som va bakgrundsbild förut är låsskärms bild :) 
precis hittat att jag kan ta skärmbild igen!
blev det inte fint? :)
xo Nalliiz <3

inner stress?!

Just nu i skolan är det massor att göra.. Läxor, prov, muntligt, inlämningar och vara social. Det gör mej tydligen stressad och jag fattar inte men det är något jag inte önskar mitt värsta fiende. Jag kan knappt äta (jag får tvinga i mej mat) jag kan knappt sova, jag mår illa, har ont i ryggen och ont i huvudet otroligt ofta. Tillsammans med detta kommer min prestationsångest då det jag gör under stress inte är nog.
Idag fick Emilia och Adde mej att äta på Subway och jag tackar dom något otroligt mycket för det! Det är det mesta jag ätit på kanske 2 veckor! Tack! 
Idag slutade jag vid 11 men tyckte att det var vettigt att stanna kvar i skolan och plugga för jag har spexmöte halv 2 med ettorna och Ida.
Wish me luck!
xo Nalliiz <3
 
 

...

More than words can tell
gjorde den i skolan idag 

lättare sagt än gjort

Idag tog Jag en eftermiddag borta från allt.. All jobbig skola, läxorna hemma och oproduktiv tid hos pojkvännen. Jag träffade en kompis och jag har nog aldrig pluggat så här bra tidigare. 
Jag vet att jag skulle lagga upp en mysig vinter bild men jag kom hem typ nyss, så de får bli någon annan dag :)
Var rädda om er! Ni har bara en kropp att leva i :)
xo Nalliiz <3

a different light

Är det bara jag som älskar vinterdagar med snö & sol? Jag längtar faktiskt tills det kommer, för ljuset från den solen mitt allt mörker som reflekteras i snön :D och bilderna man tar med kameran då blir så fina! Sommaren ger en varmare variant av solen medan vintern ger en ljusare ^^ 
ska se om jag kan lägga upp nån bild sen från förra vintern eller nåt :)
Matte provet som jag hade komplettering på idag gick helt okej :) jag vågar inte säga om det gick bra eller inte :/
Tack för att ni läser! :)
xo Nalliiz <3

första advent

Idag är det första advent, tror jag, och det startar mamma med julstjärnor, ljusstakar och annat mys. Jag måste plugga eftersom att jag har prov imorn och ett antal andra saker jag måste göra innan veckan är slut. 
AH jag blir galen! jag blir aldrig klar och det är så himla mycket... men jaja, snart är det jul och då ska jag sova tills jag vaknat utvilad. 
Längtar inte du oxå till jul? :) 
xo Nalliiz <3
 

RSS 2.0