This is how I feel

Jaha, nu är det måndag igen. Och tack Gud för att jag har min termo-mugg! Gör min morgon!
Idag mår jag inte helt 100 :/ Men vad ska man göra? Bara att ta sig genom dagen och efter skolan åker jag till Charlie. Det som skulle göra hela dagen skulle vara om det var sol nu, men näe då ;)
Hur är din morgon? :) 
xo Nalliiz <3
 

Lisa Nilsson har himlen runt hörnet, jag har den på bordet

Herre Gud! Nu har jag plockat bort en hel tistelbuske från Akilles päls. Han är så snäll som bara låg där och lät mej dra i hans päls, det var från mitten på magen till kinden. 
Jag var ute innan det, drack en kopp kaffe och njöt av att bara sitta ute lite. Då såg jag att himlen reflekterades på bordet där jag ställt min kaffekopp, haha! 
Och jag måste tack farmor för kakorna vi fick med oss igår! De är otroligt goda!
Vad har du gjort nu på förmiddagen? :) 
xo Nalliiz <3
 

sparkle

Jag har precis ätit frukost och upptäckt min huvudvärk... Dock har vi massa god juice som hjälper mej på traven. 
Igår när jag skulle sova lös min lampa på den där smink-bagen jag fick av Simone och då såg jag varför glitter är det bästa som finns! Dessutom är den ju rosa, ihihi. 
Hur ser din morgon ut? :) 
xo Nalliiz <3
 

up all night

Det värsta som finns är när man hittar en bra film och inte kan gå och lägga sig för man måste se slutet. Transformers går på 7an och jag måste se slutet. Våran nya ljudanläggning ger otroligt bra känsla oxå! Filmen slutar 2 och då kommer jag rusa till sängen. 
Brukar ni oxå sitter uppe hela natten för att se slutet? ;)
xo Nalliiz <3
bild från imorse

far way to go

Sådär, nu har jag ätit lunch med halva släkten på pappas sida. Det var otroligt bra och trevligt. Tack Farfar <3
Vägen till farfar är hyggligt lång, så jag och pappa tog en varsin termo-mugg med kaffe i bilen. Jag tog ju såklart min älskade från lagerhaus (hihi) 
vad har du gjort idag? :) 
xo Nalliiz <3
 

en stooooooor kaffe tack!

Godmorgon! Idag lär bli en lång dag, speciellt när man måste vakna 7 och det går bra filmer ikväll.. 
Just nu sitter jag och lillayster vid bordet med 4 datorer, en Ipad och min mobil. Alla är på av samma anledning.. vi SKA ha 1D biljetter! Efter detta åker jag och pappa till farfar för att ha en lite släkt-träff, lillasyster skulle med men blev ju sjuk..
Men för att vakna denna morgon har jag planerat in:
1. Ett glas färskpressad juice
2. Ett glas oboy
3. En stoooooooor kopp kaffe (!!)
Och förhoppningsvis så håller det mig pigg ett litet tag, haha!
Hur ser era planer för dagen ut? :) Och står du i kö till 1D? ;) 
xo Nalliiz <3
 

bra jobbat

Direkt när jag går in i bilen ser jag min lillasyster som ligger å ser hyggligt sjuk ut i baksätet. Jaha, de va ju bra jobbat. Inge skor handlande idag.. Trök! Men vi fikar istället, så jag klagar väl inte. 
Men det som är väldigt synd är att det regnar, idag var enda dagen jag ville ha sol lixom, haha! Men hade ett paraply med mej så det fick ju vägen (fju!) 
Har ni oxå regn eller har ni sol? :/ 
xo Nalliiz <3
 

addicted

Herre Gud vad dagen går snabbt men känns seg. Ni vet när dagen försvinner men när man tänker efter så kommer man ihåg hur seg den var? 
Idag efter skolan åker jag och lillasyster till pappa, idag skjutsar mamma för vi har planerat att kolla skor! Älskar skor! Jag har dock ingen koll på vad jag vill ha, men satsar på "riktiga" UGGs i år, ska bara spara lite pengar först, haha! 
Gillar du skor? Isåfall kan du hitta en bra sko-blogg HÄR :) 
xo Nalliiz <3
bild från google

slump?

Ibland undarar jag varför saker och ting händer just dej/mej/din kompis eller någon i ett annat land. Varför? Och vem f*n gör något sånt? Vem tänker "hmm, det där är ett fint hus, vi drar in dit och hämtar allt med värde"? Blir på riktigt arg! Förbannad! Och de kan ge sej på vem dom helst?! Inte bara inbrått eller rån gör mej förbannad, mord och misshandel oxå. Vem går in till någon, hotar med någonting (vapen) och sedan gör vad de vill med offret? Vad f*n är det för värld vi lever i? Blir riktigt förbannad, tårögd. 
Har det hänt dej någon gång? Eller känner du någon som har blivit utsatt? <3 
xo Nalliiz <3
 

Sometimes you need someone to turn the shit around

Sådär ja! AIK - Djurgården, 2-1 första halvelek. Putte drog till affären för att köpa lite snax till matchens spänning. 
Charlie ringde mej nyss och han kan alltid göra mej glad. Han är verkligen det bästa på dagen, att få höra hans röst, även om han bara berättar om motorer (haha) 
Någon dag kommer alla mina känslor ut på bloggen. Den dag då jag inte orkar hålla allt inne, dölja allt med ett leende. Fast jag funderar på att skriva ett word dokument istället, känns nästan onödigt att skriva ut det på er som kanske gillar att läsa om min dag, min skola, min mat ;) haha! 
Älskar er som hänger med genom alla svåra stunder! Kram på er!
 
Har du något/någon som alltid får dej att må bättre? :) 
xo Nalliiz <3
Bilderna från imorse och igår
 
 
 

nails in

Nu har jag laddat över alla bilder till datorn och hittade alla bilder på de nagellack jag fått senaste tiden. Jag och lillasyster fick lite från mormor, sådant som hon inte använder och sedan fick jag av Simone som flyttar imorn (</3) Av Simone fick jag även en smink-bag.
Och idag var första dagen min nya plånbok var till användning. Min älskade pojkvän fixade igår så att jag fick bort den där för-långa dragkedjan. 
Det var även McDonalds 40 års jubeleum idag, BigMac 5 kr ^^ ja tack! Så det var hysteriskt inne på Donken och jag träffade typ halva stan, haha! Dock har jag inge bilder från de.  
HÄR kommer bilderna!
xo Naliiz <3
Lite favoriter från mormor
och nu från simone och min plånbok 
 

Världens bästa morgon

Idag var en yber fin morgon, jätte mysig och jätte fin! Charlie sov hos mej inatt (första gången vi sover med varandra i veckan) Jag hade köpt lite mys till igårkväll oxå.
Idag har jag med mej min super fina temo-mugg med granatäppel te och lite mandariner. Och efter skolan drar jag och Amelie till in & finn för hon ska köpa en termo-mugg och jag funderar på att köpa lite julklappar som jag spanat in. Ja, jag vet att jag är ute jätte tidigt, men jag vill få det klart.
Hur var din morgon och har du planerat något idag? :)
xo Nalliiz <3
 

welcome

Jaha, nu finns det en till blogg idol i mitt liv. Hön är grym på foto, jätte fin, jätte fin blogg och fantastisk header. Hennes blogg är fantastisk och vill ha en blogg som hon en vacker dag. Kan bara säga wow när det gäller hennes blogg! 
För att komma till bloggen, tryck på bilden eller HÄR
xo Nalliiz <3

två flugor i en smäll

Jag bloggade igenting igår, och detta är det första inlägget idag. Stress, trötthet och inte lust är vad som stoppat mej. Så jag tänkte sammanfatta igår och idag.
IGÅR:
Igår var det en super skön dag i skolan om man bortser från huvudvärken som tog över på eftermiddagen. Jag skulle ha utvecklingssamtal klockan 5 men slutade 20 över 2. Så jag och Lovisa (som oxå skulle ha utvecklingssamtal, innan mej) drog till EspressoHouse och fikade lite. Det var mysigt tycker jag, tack Lovisa. När vi hade fikat drog jag till en tyg affär med mamma och Putte för att hitta gardiner till köket, sedan utvecklingssamtal och sedan pizza (tjockis) 
IDAG: 
Idag har varit segt, verkligen S E G T. Först var jag hos doktorn med armen och trodde jag skulle dö, känns som att armen ska lossna fortfarande. Sedan skulle jag och Ida ha spex möte och det gick ju inte helt hundra, det laggade och var hur knackigt som helst. Sedan ändrade skolan vårat schema (för femtioelfte gången) och nu är jag trött som ett djur. Dock så har vi ett stort och fyllt fruktfat med god frukt.
Hur har din dag varit? <3 
xo Nalliiz <3

remember

Jag tänkte bara påminna er om min senaste INSTAGRAM. 
På min nya INSTAGRAM lägger jag ju upp flätor jag gör. Funderar på att lägga upp lite andra fina frisyrer oxå, men jag är inte helt säker. INSTAGRAM sidan heter, som ni ser, schoolbraids
Jag är öppen för förslag och jag kollar gärna era INSTAGRAM :)
xo Nalliiz <3
 
 

where I grew up

Sista dagen på helgen och sista dagen hos mormor och morfar. Om tre veckor från idag tror jag åker de till Thailand igen. Jag vill verkligen med, men biljetter är pengar och skolan går först. Dock ska jag nog satsa på nästa sommar, sedan har jag lovat att besöka Simone nån gång oxå. Jag måste hitta jobb. 
Idag gick vi på jakt efter rosabandet, men hittade inget. Dick fick vi förbi en jobbig grej som hamnade på nyheterna och efterlyst. Det var en kille som blev misshandlad till döds utanför ICA. De sätter fortfarande ut ljus och kort på platsen. 
Kommer Du ihåg händelsen? :/ 
xo Nalliiz <3
 

inte blir jag smalare iallafall

Otroligt hur mycket man kan äta ibland! Nästa vecka blir det träning! Men nu får jag njuta för stunden. Vi har precis ätit lite ostfondue och snart blir det choklad doppad frukt. Tjockis nummer 1 här asså, haha! 
Hur spenderar du kvällen? :) 
xo Nalliiz <3
bilden ovan är från tåget idag
 

mc lunch

Idag åker jag och lillasyster till Mormor och Morfar. Innan det blir det lunch på McDonalds. 
Igår var kul och trevligt. Lärde känna tre människor lite extra och det gjorde kvällen ännu bättre. Tänkte lägga upp bilderna från igår. Det är även nån bild från innan "kalaset" då jag, Ida och Simone spenderade lite tid på Simones hotellrum (hon ska snart flytta så de har börjat hyra ut huset)
vad har ni för planer för dagen? :) 
xo Nalliiz <3
 
 

news

Idag har jag, Ida och Simone gått runt till alla ettor och pratat om spexet. Det gick bra faktiskt, 7 stycken som skrivit att de vill vara med (!!) 
Förutom det och att spanskan var inställd idag så har sett gått segt. Dessutom har våra mentorer ändrat vårat schema så vi slutar 15.20 på fredagar (suck) Men annars. Jag är bjuden på middag med flera människor ikväll för att "gratta" Hanna, Simone och Ida och för att säga "Hej då" till Simone som snart flyttar. 
Hoppas Alla har en bra dag! :)
xo Nalliiz <3 
 

Nytt och cozy

Nu är det klart! dock har jag inte pluggat än, he he he. Men jag har hunnit ta en varm dusch, bädda om och fixa naglarna. Fju vad skönt att allt det är klart/fixat iallafall. 
Nu när jag bäddade använde jag ett bäddsätt som egentligen är mammas (haha) och det är jätte fint!
Jag har även fixat lite bilder på min yber snygga/coola högtalare.
xo Nalliiz <3

struntprat

Nu är jag äntligen på bussen, så skönt att börja ta det lugnt! Det enda som kan vara negativt är allt struntprat som kan pratas, Alla lögner som knappast skapas eller alla samtal om hur trött man är eller hur sur man är. Som tyr är så finns musiken! Min älskade (!!) så jag slipper höra ^^
Hur brukar ni göra för att slippa struntprat? ;)
xo Nalliiz <3
typ femtioelfte gången jag använder denna bild x)

no picture

Sådär, nu är idrotten och matten avklarad! Sista lektionen nu sedan hem! Gudars vad skönt... Men då måste jag skriva lite phsykologi och plugga lite spanska innan jag får ta det lugnt. LÄNGTAR tills jag får sova inatt..
Är det bara jag eller är det kallt? Fryser som en naken björn typ hela tiden. Skulle verkligen behöva en one piece, uggs/tofflor, varm choklad/TE/kaffe, film, kuddar, täcke, soffa/fåtölj, god mat, godis, kakor, Smulan och Charlie. Det är det bästa jag skulle kunna tänka mej nu! Mmmmmmm, skulle vara perfa!
Eller vad tycker du? ^^ 
xo Nalliiz <3
 
ingen bild nu, lägger upp någon fin ikväll <3

£#%*¤@ klant!

Jaha, idag är den enda dagen jag har sovmorgon, idag var det inbokat att jag skulle till min naprapat så jag vaknade tidigare. Men nu visade det sig tydligen att jag och min naprapat hade lite problem med att planera... Jag trodde det var samma tid som sist, men nej då var det tydligen 7... Och jag hade till och med skrivit in 45. Lagon irriterad... 
Men till tröst går GRIMM på TV! Tack Gud! Dock måste jag fördriva tid i 25 minuter när Grimm slutat. Funderar på att ta lite te, har ganska ont i halsen.
Hur är din morgon? :) Hoppas allt går som planerat!
vet dom inte vilken season detta är... 
xo Nalliiz <3

jag vill också...

IDAG har jag lyckats kolla många bloggar, dock inte bloggat så mycket. Det finns då himla många fina blogga, det är ju otroligt! Blir avundsjuk på ett antal (typ alla) för de är så himla fina eller duktiga på att fota/rita/laga mat/shoppa. Asså Gudars, och sen kommer jag typ: hej jag kan typ inget av de fullt ut så jag skriver om skolan... ganska trök faktiskt. Men jag fortsätter drömma och fortsätte försöka nå målen.
HÄR kommer ett tips, dock inga bilder för hon har © på alla bilderna (<3) 
 
En fotograf
 
SEDAN finns det typ 54000 till fina bloggar som är otroligt fina! Men är specielt kär i denna! Någon dag hoppas jag att jag kommer ha bloggen som många kanske ser upp till (mmmmmmmm <3) 
xo Nalliiz <3
oredigerad bild från arkivet <3
 

Only got 2 hands

Många idéer har man utan att något kommer till slag. Exempel idag diskuterade jag och Amelie förslag till skolmaten. Dock vet vi att det inte kommer hända. Idag Iallafall så var det ganska fullt i matsalen idag så jag skyndade till et bord och Amelie skulle ta dricka, men hon har ju såklart bara två händer och jag var för trött för att hämta. Så när vi kom ut ur matsalen köpte jag något gott att dricka, för jag har ont i magen
har Du någongång fått sug efter något sött? ^^ 
xo Nalliiz <3
 

Nu är det dags!

Nu börjar jag nästan bli lite trött på min header. Är inte ni de? Jag har en idé och är säker på att det går att fixa (ihihihihihi) Det kommer vara en suprise tills den är upp, men kanske ger en och en annan sneak-peak. Å denna gång ska det inte behöva väntas i typ ett par månader som förra gången. 
Nu är det te som gäller. Trött, mår halvbra och har ngen kraft i kroppen... dessutom får jag inte in någon fakta i huvudet... SUCK!
Massa KRAMAR!
xo  Nalliiz <3
 
 

Perrisch

Idag har varit en ur usel dag... Inget har gått som jag velat och dessutom så har jag fått kallsvättningar ett antal gånger, men tror att det varit lixom bara idag, inte sjuk lixom. Men iallafall, jag och Perra (Louise) fikade efter skolan idag, vi tog en varsin varm choklad och delade på en mudcake. Tack Perra, det gjorde min dag! Sist jag var och fikade var faktiskt med Ida, haha. Faktiskt synd att vi intå går i samma klass längre.. saknar henne. Men då är jag glad att jag har andra fina människor runt mej, som Perra. (love you) 
Vad har du gjort idag? Och hur har din dag varit? :)
xo Nalliiz <3
 

10 minuter +/-

Nu är jag påväg till skolan, 10 minuter tidigare än jag skulle egentligen och anledningen till det är att bussen var 10 minuter sen så jag trodde det var min, haha! Men det gör ingenting, jag kommer ju till skolan iallafall. har du tagit fel buss någon gång? :P 
Jag antar att det kan hända alla, jag är glad att jag inte åkte åt andra håller iallafall. Då skulle det varit illa. Jag bloggar sen!xo Nalliiz <3

made my day

Helluu! Jag har varit trött hela dagen och vaknade även med halsont. Idag åkte mormor och morfar hem igen och det är redan tomt här hemma. Dock kom mamma och Putte hem, så jag klagar inte! Idag fick jag, Amelie, Perra och Emilia sluta tidigare, mer än en timme tidigare! Vilket var skönt, men mina bussar går lite idiotiskt så jag fick driva i stan en timme. Som tur var så hade jag ju Perra (ett litet tag) och sedan Emilia! Tack Emilia för att du fördrev tid med mej, det var faktiskt kul (hahaha) När jag kom hem njöt jag av en nektarin och lite varm choklad. Sedan kom Charlie över och det var skönt att ha honom nära igen. Bara för några timmar sen fick jag presenter från mamma och Putte som de köpt på deras en veckas långa resa.Vad har du gjort idag? :)
xo Naliiz <3                                             Hollister tjocktröja och Ralph Lauren mysbyxor

mermaids

Vissa dagar, när jag är lugn, flyger fantasin iväg. Jag hittade nyss en penna och lite papper inne i vardagsrummet och började rita. Lät pennan ta över och se vad de blev. Efter kanske 20 minuter hade jag lyckats rita en sjöjungru. Jag älskar sjäjungfruar, tror det är tack vare Ariel.
Vad tycker du om sjöjungfruar? :)
xo Nalliiz <3
 
 

mer bilåkande

Denna gång åker jag och Charlie själva i bilen. Vi ska dock möta kompisarna på en bilträff, våran destination. Nästa helg åker jag och lillasyster till Mormor och Morfar på deras bröllopsdag, så jag passar på att träffa Charlie nu i helgen. Hoppas alla har en skön kväll och ta det lugnt :) xo Nalliiz <3

Simone

Jag var ju och fota Simone förra fredagen, men aldrig lagt upp bilderna. Men idag har jag lite tid och tänkte lägga upp dem nu.
Hoppas ni gillar dem!
xo Nalliiz <3
Fotograf: Jag
Modell: Simone
Kamera: Nikon D3100, objektiv 18-70

prinsessa för 10 minuter

Nu är vi på vägen igen, med en av Charlies kompisar. När vi skulle hämta honom va han hos sin flickvän, så vi åkte dit. När vi kommer dit kommer flickvännens pappa ut och skriker "Charlie är här Amanda, och en tjej. Det är en prinsessa" han förklarar då att Amanda legat å gråtit i typ 30 minuter för det va nånting. När vi precis ska åka ropar pappan på mej och ber mej hälsa på Amanda. När jag öppnar dörren och säger Hej blir hon jätte glad, nästan hoppar av glädje. Inte helt fel att vara prinsessa i ca 10 minuter. 
Har Du velat bli prinsessa någon gång? :) 
xo Nalliiz <3
 

roligt

Nu sitter jag i Charlies bil med hans kompisar, alltid lika kul. 
Jag, mormor, morfar och lillasyster åt typ nyss på bamboo city, gudars vad mätt jag är. Men det är alltid lika gott! 
När jag kom hem packade jag väskan och fotade det som ALLTID är med i väskan. 
Här kommer bilderna :) 
 

debatt

Nu är det 10 minuter kvar tills det är dags för 1,5 timme spanska. Men just nu står vi och kollar på en debatt i skolan, Gustav från Miljöpartiet är här. Debatt i sig är väl intressant men nu är jag inte insatt och jag glömmer lyssna för att ljudet är konstigt. 
är ni insatta i miljöpartiet? :) 
xo Nalliiz <3
 

fredag

Äntligen är det fredag och suget för kinamat ökar (!) som tur är ska jag, mormor, morfar och lillasyster ut och äta ikväll. Mongolisk buffé är ju inte fel. 
Men innan det måste jag ta mej igenom spanska läxförhör och stress till bussen. Lär sitta fint.. 
vad ska du göra denna fredag? :) 
xo Nalliiz <3

vad är det?!

Imorse va jag hos min naprapat för att armen blivit sämre. Jag ska dit nästa torsdag igen för den va verkligen inte bra. 
Internet på mina datorer har inte fingerat på hela dagen därför har jag inte heller bloggat på hela dagen. Lite segt jag vet. 
Hoppas ni har haft en bra dag :) 
xo Nalliiz <3
 

min trosupfattning

Jag vet inte varför men jag har en kärlek för trosor! Förstår verkligen inte men jösses, det är ett av mina favorit inköp när jag shoppar. Vilket ni kanske märkte när jag kom hem med trosor från accesorize, haha!
Jag har fotat mina favoriter. Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag!
de 3 vänstra är från GinaTricot och de andra är från allover ;)
KÄRLEK! 
xo Nalliiz <3 

sundays pictures and new nails

Nu är det kväll igen. Lika trött idag som igår.. Tänkte ta lite te snart.
Idag är det onsdag och det är ju då jag fixar mina naglar. Så idag tog jag mej tid, men inte någe speciellt dock. 
Jag tänkte även lägga upp bilderna från i söndags.
xo Nalliiz <3
 
Naglarna, inte så bra bild. Tagen i mörkret med mobilen..
 

sova (& äta + dricka) bör man annars dör man

Jag förstår inte hur jag kan vara trött varje morgon, jag somnar innan 12 varje kväll och om jag sover mindre än 8 timmar vaknar jag pigg. Jag vaknar av mej själv efter 8 timmar och om jag skulle somna om då kan jag sova förevigt. Hur länge ska du sova för att vakna pigg? :)
 
Idag som ni kanske vet är det 9/11... Kan inte förstå hur någon människa kunde tänka tanken att skada så mycket människor med ett leende på läpparna. Det gör ont. Jag fölorade ingen (tack Gud) men jag har läst bloggar, träffat människor och läst tidningar om människor som förlorat familj eller vänner. Jag kan bara säga att jag beklagar verkligen och att jag önskar er all lycka i livet! För de förtjänar ni! Massa krmar till er! <3
 
xo Nalliiz <3
 

hot and cold

Halloo! Idag har jag märkt hur kallt det är i skuggan, Gudars! Fyser ju ****** av mej. Så egentligen, när jag kom hem frös jag, inte lite kyligt utan jag frös. Men efter en lång, varm och skön dusch tinade jag lite, och nu har jag en varm kopp te att njuta av samt myskläder på mej. Bättre tisdag kan det inte bli. 
Mormor och Emma gjorde nyss chokladbollar. Så nu kan jag tjocka mej lite med det (haha) sedan blir det lite vindruvor oxå (<3)
Hur har ni det? :)
xo Nalliiz <3
 

in my head

Ibland dör jag av trötthet och huvudvärk. Idag är en sådan dag. Jag har inte varit duktig med glasögonen och jag har haft tuffa lektioner på eftermiddagen.. Började med spanska i över 1 timme och då hade vi en muntlig grej sedan skriva ett brev. Efter det hade jag matte i 50 minuter och då hade vi prov. USCH vad jag blir trött i huvudet då... 
Då är det ju tur att man kan komma träffa Matilda på bussen, komma hem till Family Guy och middag innan fotbollen börjar på TV. Sedan blir det en varm dusch på det
Vad vill du ha/komma hem till när du är slutkörd? :)
xo Nalliiz <3
sova nu? Ja tack!
 

breakfast every day

Ni vet detta med min frukost fobi tidigt på morgonen? Nu bor mormor och morfar hos oss och då kan man inte låta bli att äta frukost. De har kokat gröt till mej, fixat varm choklad, tagit fram bröd och kokat ägg. De fixar auotomatiskt frukost till mej. Jag börjar sakna min bacon och äggröra. Ska försöka fixa det imorn (<3)
Men iallafall, nu när jag är trött och uttråkad, sett vad det är för (äcklig) lunch så har jag tänk gå och köpa lite i cafeterian. 
Hur gör du när du blir hungrig i skolan? Har du cafetria i skolan? :)
xo Nalliiz <3
 

how to do a monday

Idag är det måndag. Gudars vad de är jobbiga.. Vill bara att de ska ta slut. Men idag blev min måndag bra! 
Hur gör man en måndag bra?
1. Täffa Amelie
2. Hitta vindrovor på Hemköp för 10 kronor lådan
3. Träffa pojkvännen/flickvännen
Det var underbart! När jag och Charlie låg och mös var han jätte söt, pussade mej på kinden och strök mitt hår. Kunde inte önska något annat en måndag.
Vad tycker ni om måndagar? :) Och vad gör du för att fördriva tid/njuta av tiden? :)
xo Naliiz <3
 

jo men det gick ju bra...

Nu är det klart! Äntligen har jag gjort svenksaredovisningen och det gick ju värre än jag hoppades. Usch vad less jag är! Jag hatar att stå framför klassen när det är i grupp. Vill bara kunna göra min del och få den överstäkad.. Redovisningen var om mina första 10 år i livet, jag kunde ganska mycket men man skulle ha med begrepp. Som sagt USCH!
Tur att man hade lite charm iallafall då...
xo Nalliiz <3

schoolbraids

Sådär ja! Nu är den klar! Nu finns den på INSTAGRAM och jag tycker det är otroligt roligt när jag ser andra "hairstyles-sides" och få inspiration och nya ideer. Följ den gärna :) 
Hoppas ni gillar ideen! 
xo Nalliiz <3

I belive you

Nu är jag hemma efter en underbar kväll ned två härliga personer. Jag mötte Ewe vid bussen idag typ 14.45 å sen Hanna på bussen. Vi åkte in till Eskilstuna för att titta på this is us samt äta middag. Vi hade jätte kul och jätte mysigt. Iallafall vad jag tycker (haha) 
Jösses vad filmen var bra, jag satt å grät, skrattade, rös, allt man kan göra när man ser en bta film. Jösses vad jag blev glad, helt skakis när vi lämnade bion. Älskar alla 5! Gudars asså! <3
Nu ska jag sova! Måste vara pigg imorn. 
xo Nalliiz <3
 

hurry

Nu är frukosten avklarad och jag har duschat. Tack Gud för varmvattnet! Skönt att bara kunna sätta sig i en fåtölj och kolla so you think you can dance. 
Idag ska jag, Hanna och Ewe in till Eskilstuna för att titta på this is us, 1Ds film. Vi har tänkt äta innan oxå. 
Vad ska ni göra idag? :) 
xo Nalliiz <3

TÄVLING HOS IDOLEN

Nu när jag gick igenom lite bloggar som jag har sparat ramlade jag in hos gamla idolens blogg; KAN DEEs blogg. Och nu är jag lycklig att jag ramlade in där, hon har nämligen en tävlinging där. Älskar allt hon gör och allt hon gjort. Det är tävling om ett linne, jag skulle vilja ha och personligen så gillar jag den vita bäst.
Om ni trycker på bilden kommer ni till hennes blogg :)
xo Nalliiz <3

Friday night

Igår var en bra dag. Jag hade valt rätt kläder (för en gångs skull) och vädret var perfekt för att fota Simone. Jag är glad att jag hade med kameran oxå för att imorse när jag gick från bussen var det jätte vackert ute. Iallafall, igår kväll efter att jag fotat med Simone åkte jag hem till Charlie och vi hade det jätte mysigt med lite film, umgänge (hans bröder) och lite snax. När vi hade ätit middag (runt 9 -.-) ville jag åka ut och tilla på stjärnorna, så jag frågade Charlie om han ville ut och åka lite bil och det ville han. Vi stannade på ett ställe där det oftast inte är någon och jag satte med på motorhuven med ryggen lutad mot vindrutan och tittade på stjärnorna. Charlie tyckte det var kallt och hganska trist men han var jätte söt och gav mej typ samma komplimanger jag gav till stjärnhimlen. (exempel; "det är så vackert" "ja det är det, speciellt åt det här hållet" *tittar på mej*) och tackvare Charlie har jag fått en ny favorit serie... Heroes. Den är grym och man kan inte sluta titta!
Imorse när jag gick hem följde en av våra hästar mej när jag gick vid hagen. 
Idag har jag varit i den lilla staden där jag växte upp  mina första 7 år för att gratta min kusin. Alltid lika kul att träffa dem, och då passade jag på att fläta min ena kusins hår (<3)
Vad har du gjort idag? :) 
xo Nalliiz <3
 

#1

Nu har jag precis rushat till bussen för att åka till min lilla byhåla för att fota lite. Jag har lite små fina idéer och får se hur de blir. 
När jag är klar med fotografering kommer Charlie å hämtar mej så ska vi åka till honom. Funderar på att köpa lite snax som överraskning, men får se hur jag gör. 
vad ska du göra idag? :)
xo Nalliiz <3
 

another INSTAGRAM

Senaste veckan i skolan har jag gjort minst en fläta varje dag. Jag fick då ett förslag från en tjej i klassen (Lovisa) att skapa en INSTAGRAM med bara flätorna jag gör. Jag har funderat på det och tänk fixa en sådan. Den kommer vara klar, redo och tipsad här på måndag. Just nu sitter jag och funderar lite på vad sidan ska heta, men tror jag kommit på det (^^) Jag kommer plugga hår-videor på youtube i helgen, haha! 
Har du något tips? Eller är det någon speciell frisyr/fläta/uppsättning du vill se? :) Kan inte lova att jag kan göra den men kan försöka ^^
xo Nalliiz <3
jag har inte gjort dessa, men kanske blir ett framtida projekt. De som jag inte gjort vill säga.

makes me happy

Igår fixade jag lite på datorn , jag fixade då hemsidan jag ska komma in till när jag öppnar internet (fortfarande förvånad att jag klarade det) och sedan tema på chrome. Varje gång jag öppnar internet nu blir jag glad, det är en fin bild och jag älskar temat.
Sedan fixade jag nyss alla bloggar och hemsidor jag sparat som bokmärken så att alla finns uppe i fältet så att jag kan se dem. Jag har även döpt dem till nyckelord så att jag vet vad bloggarna handlar om. Blev faktiskt väldigt nöjd.
Nu är det 35 minuter kvar på lektionen och jag + Perra köpte en varsin läsk förut. Det räddade min eftermidda i skolan, helt trött, huvudvärk och slö. 
Hur gör du när du bara vill hem? Inte orkar med skolan/jobbet :/
xo Nalliiz <3

Yesterdays nails and the evning

Igår fixade ju jag naglarna lite snabbt (1 timme) och det blev faktiskt bra. Ville inte ha färg nu ett tag så jag körde glotter, och det kan ju förvinna succesivt utan att man reagerar starkt på det. Jag hade rosa glitter hemma så det blev rosa.
Ikväll blir det pizza med familjen, mormor åkte hem idag bara lite efter att jag åkt hit. 
Nu är det matte, så jag skriver senare!
xo Nalliiz <3
 

I needed you

ÄNTLIGEN! För några månader sen var jag och Perra  (Louise) inne på Gallerix  och hittade lite fina nyckelringar, dock hade inte jag någe pengar då, men idag skulle Perra köpa något till hennes mamma och då kom jag ihåg dem! Så jag köpte de jag ville ha, har bilder som ni ska få se.
Nu ska jag iallafall fixa naglarna. Nya naglar varje onsdag (om det inte håller längre) haha!
Vad ska du göra denna eftermiddag? :)
xo Nalliiz <3
<3

mornin' tea

Godmorgon! Idag är jag tröttare än en klubbad Björn i december.. Jag är helt slut men vet inte varför. När jag är så trött kan inte jag äta frukost, vilket är sämst för då blir jag ändå hungrig typ 40 minuter senare.. Suck! Men ibland mär jag blir as hungrig så kan jag dricka mej mätt (udda jag vet) så jag tog med en av mina super fina termos muggar med te i (yeay) känns underbart att veta att jag har en termos med te i väskan (^^) 
Har Du lätt att äta frukost på mornarna eller tycker du oxå att det är jobbigt ibland? :/ 
xo Nalliiz <3 
tagen med mobilen så förlåt för dålig kvalité :/

20%

Under dagen idag har jag använt mobilen mycket, mycket sms och Internet, de två saker som tar mest på batteriet. Nu tänkte jag blogga lite om kvällen men ville vänta tills mobilen laddat till 20%, dock är jag för trött för att vänta. Så nu; min kväll! Jag började gå hem från bussen, vädret var otroligt och jag kände i luften att det var höst. Och när man åker från Charlie åker man förbi vatten som alltid är vågigt på dagen men spegelblankt när jag åker hem. Ska sova hos Charlie någon gång, ta med mej kamera och fota, så att ni får se, det är vackert!
Vad hat Du gjort ikväll? :)
xo Nalliiz <3
 

music is my life

Sitter just nu på bussen instängd i musikens värld. Det är det bästa jag vet! Att bara kunna stänga ute världen när jag vill. Ta det inte fel, jag älskar att umgås och vara social oxå! Jag har tänkt mycket på detta med musik och jag tror jag har en tråkig nyhet. Jag är beroende av musik, musiken är som min drog. Jag kan seriöst typ bli hög på musiken, om jag lyssnar på en låt i lagom volym med lagom bas får jag rysningar, pulsen ökar och jag kan ärligt glömma vissa saker bara för att jag njuter, det är skumt! (lagom = mycket)
Känner Du som jag när det gäller musik? :o eller känns det som att du är "beroende" av något annat? :) 
xo Nalliiz <3
 

skenet kan bedra

När jag vaknade imorse viste jag att det skulle vara varmt på dagen men kallt på morgonen, så jag tog på mej jeans och en lättare tröja. Men det jobbiga är att när jag skulle lämna huset imorse såg jag hur fint vädetr det var och tänkte att jacka skulle vara överskattat, men om inte mamma hade tvingat på mej en jacka skulle jag ha frysit ihjäl (överdriver) men det är nästan jobbigt att det är sommar men höst, varmt men kallt. Blir så förvirrad när jag är trött.
Idag har jag 2 lektioner innan dagen är slut i skolan. Dock så är ena lektionen glosförhör (den första) och efter skolan ska jag till Charlie. När jag kommer hem på kvällen sen är mormor där! Woho! 
Vad ska du göra idag? :)
xo Nalliiz <3

don't know what to say

Dagen i skolan idag gick snabbt förbi, imorn är det halvdag så då kommer dagen gå ännu snabbare. Efter skolan åkte jag, mamma och lillasyster som sagt och shoppade. Jag behövde jeans och det köpte jag oxå. När vi fixat jeans gick vi och fika. Fikan gick från underbart till urjobbigt. Mamma satt typ bara och sa hur onyttigt det var och massa sånt. Sjukt jobbigt att lyssna på eftersom att jag inte är helt nöjd med min kropp, eller inte alls nöjd.
Anyway, här är det jag köpte!
Pennor från Akademibokehandeln
Jeans: JC Tröja: Kappahl Pennor: Akademibokhandeln
Vart brukar du köpa byxor?
xo Nalliiz <3
 

lite mys med brainstorm

Nu är jag hemma och njuterav en lugn kväll och vi fick en liten choklad bit av mamma oxå, jag längtar inte till skolan imorn.. men familjen ska handla lite kläder efter skolan. Det behövs ett par byxor in i min garderob, kanske köper någon fin tröja oxå. 
Jag har lyckats hitta lite människor (Simone och Ippa) som ska få vara modeller på lite bilder jag velat ta ett tag. Jag har lite problem med att planera in dem eftersom vädret måste vara perfekt för fotona och det är ju mindre bra när jag vet att man inte alltid kan lite på väderprogrammen och så. Bilderna som tas kommer ju såklart upp på bloggen efter det.
Skulle du vilja dela någon idé med mej? Berätta gärna :)
xo Nalliiz <3
 

Oj Gudars...

Nu är det snart dags att börja packa ihop alla sakerna för att åka till baka hem, hem till skola, vänner, pojkvän och verkligheten. Men just nu är det inte dåligt här asså, sittter och kollar bloggar, med en kopp kaffe och Aristocats på TVn. Solen har varit framme hela dagen så att promenaden jag, lillasyste och Akilles blev underbart skön eftersom att solen värmde oss men vindarna kylde oss. 
Innan jag bestämde mej för att blogga lite, kolla blggar och film fikade jag, pappa, lillasyster och Akilles lite ute i solen på altanen. Farmor hade nämligen tagit med sej massa gott! Tack farmor!'
Idag har jag även hittat den inspiration som jag behövt ett ga nu, bli extra taggad till att bli snygg. Gudars vad jag är sugen på att bli snygg! Har dock inte alltid tålamod att vänta så länge. Vill kunna gå till gymmet, träna en gång och bli yber snygg direkt. Haha!
Har ni någon inspiration? Artist/modell/förebild?
xo Nalliiz <3
 

RSS 2.0