Attention!

LÄS DETTA INLÄGG DIREKT NÖR DU SER DET!
Glossybox (!!) har 20 % på alla produkter, det gäller idag och imorn! 
Att beställa en Glossybox kostar 139 kronor i månaden, och personligen tycker jag att det är värt det. Eller vad tycker du? :) Du får boxen designad själv, du kan alltså välja produkterna till den beroende på vad du vill. De sammarbetar dessutom med över 100 skönhets märken, exempel; Yves Saint Laurent, Victor & Rolf, Matrix, Chloé och Dermalogica. Yep, klart värt det.
HÄR , HÄR & HÄR kan du ubeställa Glossybox!
xo Nalliiz <3

Refunder

Jag älskar att shoppa! Det gör dagen bättre och hur kul är det inte att komma hem med shoppingpåsar eller få ett paket till dörren? :D 
Nu är det såhär att jag har hittat en sida där man kan shoppa, men samtidigt få pengar tillbaka för varje köp! Sidan heterRefunder och genom att klicka på länken kommer ni dit :D Och när man kollar på varorna står det hur mycket procent du får tillbaka!
Denna klännin är från sidan, är den inte fin?
Kolla direkt!
xo Nalliiz <3

Wanna go back

Nu sitter jag och kollar bilderna från Samos. Kan inte längta tilbaka mer än jag gör nu. Jag saknar vädret, värmen, träningen och umgänget. Mina älskade kusiner, min älskade moster, hennes man, min älskade mormor och min älskade morfar. Jag mådde så bra. Allt var så perfekt!
Vill verkligen bara tillbaka.. Lämna Sverige och släppa alla problem.
xo Nalliiz <3

en dag i stan

Idag blir det en till Dag med shopping. Just nu sitter jag och väntar på lillasyster som kollar synen. Hon ska köpa nya bågar. Sedan kommer dagen ägnas till att börja köpa julklappar :) hoppas inte jag möter någon ;)
Min drömhund kom precis in ^^ 
xo Nalliiz <3
 

new special

Idag var ju jag på lager 157 och då hittade jag en jacka till vintern och en tröja som är den mysigaste ever ^^ 
Nu är det Star Wars kväll på sexan och jag passade på att måla naglarna inför halloween. 
här är de fina sakerna ^^ 
 den är blå!
 

I know you know

Ni vet sånna där dagar när man bara vill ligga i soffan, dricka te och slöa? En sån dag är idag. Jag är totalt yber slö. Kan bero på att jag sov hos Charlie inatt och han börjar jobba klockan 7... Så jag sov inte så mycket inatt.
Men iallafall, när jag är såhär slö börjar jag tänka på massa saker. Och en av sakerna får mej faktiskt lite arg. Jag har pratat med en "kompis" om att vi skulle fota, hon var fett på och vi bor ganska nära så vi skulle kunna smsa varandra nu och träffas om 5 minuter. Iallafall, vi skulle fota denna vecka och jag har försökt pusha till fotografering tidigare men det hände ju inte... Och jag smsade igår, men fick inget svar, så nu ger jag upp. Jag har bokat in en annan tjej så jag får använda henne istället. Det lär bli lika bra eller bättre.
Nu ska jag fortsätta dricka mitt te innan det är dags att dra till lager 157!
xo Nalliiz <3
 

yoga #1

Sådär ja! Nu är det dags för första yoga passet på lovet! Jag och Amelie gick på yoga ett par månader, lagon länge så jag kan solhälsningen och lite hållningar. Men jag vill kunna göra lite coolare ställningar och öva upp hela kroppens hållning och muskler. Så nu är det dags att köra lite nybörjar poses och öka svårighetsgraden för varje dag.
xo Nalliiz <3
 

special week

Nu är det äntligen vecka 44 och höstlov! Gudars vad det är skönt ^^
Och denna vecka kommer bli en speciell vecka, jag kommer blogga om det jag gör och eftersom att det inte är skola så kommer det blir roligare saker än plugg och lektioner. Ex) Jag har börjat skriva en bok, jag kommer göra yoga och träna :) Så de tre uppdateringarna kommer att ta plats på bloggen. Hopas ni gillar det!
Vad ska du göra i veckan? :)
xo Nalliiz <3
 

tack vännen

Nu är jag hema och hamnade pladask i fåtöljen med datorn i knät. Jag sitter med TVn på och programmet som är på i bakgrunden är Svenska Hollywoodfruar.
Jag vill iallafall bara tacka Ida för i helgen, hoppas du tyckte det var kul även fast det bara car att slöa och jag kanske var ganska tråkig, men jag hade iallafall en bra helg med dej. Så tack Ida!
Imorgon har jag lite saker jag ska knäcka på bloggen och jag hoppas ni gillar det.
Nu är det dags för en stoooor kopp te! 
xo Nalliiz <3
 kopp från tidigare idag 

tack vännen

Nu är jag hema och hamnade pladask i fåtöljen med datorn i knät. Jag sitter med TVn på och programmet som är på i bakgrunden är Svenska Hollywoodfruar.
Jag vill iallafall bara tacka Ida för i helgen, hoppas du tyckte det var kul även fast det bara car att slöa och jag kanske var ganska tråkig, men jag hade iallafall en bra helg med dej. Så tack Ida!
Imorgon har jag lite saker jag ska knäcka på bloggen och jag hoppas ni gillar det.
Nu är det dags för en stoooor kopp te! 
xo Nalliiz <3
 kopp från tidigare idag 

djävulen bär Prada

Idag bestämde jag (med Idas medtyckande) att vi bara skulle slappa och kolla film. Så vi valde djävulen bär Prada, en av mina favoriter ^^ älskar både Anne Hathaway och Meryl Streep! Filmen kan inte bli bättre! 
Har Du någon favorit film som du vill tipsa om? :)
xo Nalliiz <3
 

Nacka Forum

Nu sitter jag och Ida på bussen tillbaka till pappa efter en halv eftermiddag i Nacka Forum. Vi har gått runt i ett antal affärer och jag har hittat en dröm jacka! Vi åt även nån lunch-fika på Joe's and Juice och det var nog ett av de bästa besluten vi tagit, snygg personal (en av dem iallafall), trevlig personal och god shake. 
Det var nån Mat & Vin inne i Nacka Forum oxå, var väl kul även fast vi inte tittade så mycket där, haha!
Men nu blir det hem för att äta lite pepparkaksdeg och dricka lite julmust för att få igång tankarna till spexet.
Hoppas ni haft en bra dag? :) 
xo Nalliiz <3
 

we <3 heartit

Som Ni kanske vet så har ju jag weheartit och idag la jag Jag upp denna bild:
Jag la upp den för ca 10 minuter sen och jag gick nyss in igen och fick se detta:
Och Jag blir så sjukt lycklig när folk gillar Vad jag gör! Så tack alla som gillade bilden! Och ni som ser den för första gången nu, vist är den söt? Älskar den!
xo Nalliiz <3
 

a new idea; step by step

Nu har jag tänkt lägga upp step by step Hur jag gjorde flätan på Emilia igår. 
1. Man gör en fiskbensfläta med håret från luggen. Om du har kort lugg kan du fläta in fiskbensflätan från luggen och bakåt en bit eller ta håret som kommer efter luggen. 
2. Fäst flätan i en tofs. 
3. Gör en fläta på andra sidan huvudet, och fäst den i samma tofs som den första flätan. 
här har jag tagit ur de två första ur den stora bara. Du kan även fläta in fästet av de tidigare flätorna i den stora flätan om du bara har en tofs. 
4. Dela resten av håret på två och lägg de tidigare flätornas fäste rakt ner.
5. Du gör sedan en stor fiskbensfläta över tofsen. 
6. Nu är du klar! :)
xo Nalliiz <3

tomorrow

Nu är det dags att sluta mina blå och sova :) måste vara pigg imorgon när jag har 2 prov...
Men det kom många fina kommentarer idag om flätan jag gjorde på Emilia imorse och jag tänkte lägga ut beskrivning i bilder imorn, stegvis. Tänkte att det kunde vara kul att se för de som vill göra en likadan :)
xo Nalliiz <3
 

a new idea

Jag flätade Emilias hår nyss och kom med en ny slags idé på fläta, blev riktigt nöjd faktiskt. Frisyren påminner på något sätt om en grekisk gudinnas hår. Hon verkar oxå ganska nöjd med den. Nån dag vill jag kunna utveckla mitt flätande och ha med dekorationer i.
Vad tycker ni? :D 
xo Nalliiz <3
 

I <3 it

Som ni kanske vet så har jag weheartit, och jag har precis fixat bilder på den. De har ju bytt design? Tycker den är bättre än innan. Iallafall HÄR och jag hoppas ni kikar in och gillar vad ni ser.
Har funderat på att skapa en till blogg med bilder och länkar från tumblr, instagram och weheartit, vad tycker ni?
xo Nalliiz <3
min profilbild på weheartit

Hur går det till?!

Som ni vet så blir det alltid massa prov innan alla lov? Nu har vi ett vetenskpligt arbete att skriva oxå... Är så himla mycket! Jag har spanska, SAM och engelska denna vecka, samt ett vetenskapligt arbete som ska in efter lovet och jag känner mej extremt stressad. USCH! Men vad ska man göra? Jag har ju valt linje för att jag vill lära mej, så nu får jag betala för det, haha!
Vad ska du göra idag? :)
Hoppas ingen har lika mycket massa som jag har :/
xo Nalliiz <3
 

new lovely pants

Idag innan träningen köpte jag ett par nya träningstaits! De e inte svarta och väldigt speciella, jag är förälskad! 
Och dem färgen som är på dragkedjan är samma färg som jag har på mina träningströjor. 399 kronor på stadium, som sagt; förälskad!
Vad tycker du? :) 
xo Nalliiz <3

done!

Nu har jag tränat och ätit. Träningar var intensiv och min kropp har nog aldrig känt sej såhär "bra" med massa värk i kroppen. Men jag är otroligt nöjd med dagens träning efter att varit borta i 2 månader. 
Nu ska familjen åka och handla mat, hoppas vi kommer hem med något bra! De är extrapris på avokado och mango ^^
xo Nalliiz <3
 

träning kanske hjälper

Nu har jag haft spanska prov, skrivande i preteritum... Det gick så sämst det kan gå. 
Men efter skolan tänkte jag gymma, hoppas de får mej att bli pigg ;) men vet inte hur länge jag ska träna dock. 
Nu är det matte innan träningen dock, och jag fattar ingenting?! Matte är så sjukt män att jag önskar att jag kan hoppa av.
xo Nalliiz <3 
 

sale what?!

Nu är det midseason sale på Nelly! Och de har massa fina saker på rean, en av de sakerna är de där skorna jag la upp för mindre än ett år sedan!
Sen har de massa andra fina skor och klänningar :D
Älskar när sidor/affärer med med snygga kläder har rea! Man lyckas alltid fynda något man aldrig trott ^^
Vad tycket du? :) 
xo Nalliiz <3
 
 

Me and my movies

Jag är medlem på en sida som heter swefilmer där jag kan se filmer och serier gratis. Det ät där jag sett Grimm alla gånger och Herkules filmen som jag älskade så mycket! Jag pratade nyss med Charlie och vi kom överrens om att vi ska ha ett mys-marathon då vi kollar på massa filmer vi inte sett och bara äta oss feta ;) är helt super taggad och Charlie lät helt taggad han oxå ^^ Läängtar! 
Jag är typ beroende av filmer och mys ^^ är du oxå det eller är det inget speciellt? 
xo Nalliiz <3
 

well...

Ibland händer saker vi inte räknat med, saker vi inte vill ska hända, saker vi försöker undvika. Idag är en sån dag, dock har det inte hänt mej, men jag vet exakt hur det käns. Emilia har gått egenom en förändring i hennes liv som man helst avstår från. Nej, det är ingen död, men händelsen är fördjävlig. Vi pratade för några timma sen och gråten satt i hennes hals. Och jag lider med henne för att det hände mej för lite mer än ett år sen... Önskar att jag kunde hjälpa henne att må bra, men det finns inget man kan göra, inget jag kan göra. 
I love you my friend, och jag önskar jag kunde hjälpa dej att må bra :/ 
xo Nalliiz <3
världens sötaste <3

give me those pants

Hittade ett par byxor på NELLY nyss som jag är helt förälskad i!
Är dom inte as coola? :D Jag är verkligen förälskad, skulle kunna leva i de byxorna! Tror jag, de ser otroligt sköna ut iallafall! Eller vad tycker du?
Love or hate? 
xo Nalliiz <3

big love

Nu är jag klar med plugget! Har ont i armen, haha!
Men i bakgrunden av pluggandet har jag kollat på ett marathon som visade bröllop, bröllopdklänningar och massa vackra saker. Jag ÄLSKAR bröllop, jag vill gifta mej! Dock finna det så många vackra klänningar så jag skulle aldrig kunna bestämma mej. Jag brukar sitta och gråta när brudarna är så lyckliga för att de hittat klänningen de vill ha och när mannen blir så lyckligt för att hon är vacker och när de pratar om relationer med föräldrar eller tidigare relationer. Min dröm är att bli bröllopsfotograf!
Tänkte lägga upp lite vackra klänningar nu <3
xo Nalliiz <3
 
 
 

Tack Ida

Igårkväll skickade jag och Ida lite snapchats till varandra, och hon hade shoppat lite saker från Nelly. Jag vill oxå! Är så himla sugen på att shoppa lite kläder och SKOR! Tänkt se om jag hittar något fynd <3
Men aa så jag tar en liten paus från pluggandet och lägga upp bilder på det som jag vill ha :) 
Hope you like it! 
xo Nalliiz <3
 
 

5 jobbiga läxor

Nu är det söndag (USCH) och jag måste verkligen plugga... Så jag har laddat med en kopp varm choklad och en mandarin. 
Så jag måste plugga in 13 frågon inom samhälls ekonomi, 8 frågor i spanska, några uppgifter i psykologi, argument och fakta i engelska och 4 frågor i filosofi. Så vet verkligen inte hur mycket jag bloggar idag, antagligen mer än jag borde ;) men nu börjar ett trist programm så ska väl börja skriva lite!
Wish me luck!
xo Nalliiz <3
 

uppe

Sådär, nu är den nya headern uppe! :D Vad tycker du? :) så där texten står kommer rutan bli lite större och frisyrer kommer ta platsen, dock kommer texten vara kvar men på andra ställen. 
Så nu har jag lärt mej en ny sak i blogg! Woho, så nu slipper jag plåga ewe med det ;) 
Här är den :) 
xo Nalliiz <3

3,5 timmar

Fju (!) nu har jag suttit i 3,5 timmar med en header som jag är "nöjd" med. Dock har jag en plats där jag tänkt lägga in lite frisyrer och jag har tänkt byta en eller annan bild mot "modell"-bilder (Emilia) Men är helt nöjd för tillfället, ska bara fixa upp den oxå, haha! Hoppas bara ni blir lika nöjda som jag :) Men kom ihåg att den inte är klar ^^
Ska lägga upp den så fort jag kan :) 
xo Nalliiz <3
jag vet att bilden inte är sammanhängande men tycker den är söt ^^

meet me half way

Igår när jag skulle gå hem från bussen efter skolan såg ja något som jag inte vet om de va mysigt eller inte, halva vägen snö och halva höst. Ja, vi hade snö igår. 
 
Men igårkväll tänkte jag på annat än att snön är för tidig, jag åkte ju med Charlie igår till hans kompisar och vi skulle tydligen köra bilkurragömma. Då ska man åka och gömma sin bil, sedan skicka ledtrådar till de som sitter i andra bilar och alla ska då leta efter den gömda bilen. Går man ut ur bilen blev man diskad. Det var så sjukt kul! Och jag blev nog lite tajtare med Charlies kompisar :)
Här kommer en till bild på gårdagens snö ;) 
xo Nalliiz <3
 

little plan

Jag sitter just nu och spånar lite idéer om headern. Jag har hittat 3 bilder jag vill ha med och sedan undrar jag hur mycket av mina egna jag ska ha med, de tre jag hittat är från tumblr.
Dessa tre är väl fina? Har lite höst bilder på kameran som jag har tänkt lägga in oxå, på något sätt, dock i en annan bild. Vad tykcer ni om idén? Kommer nog låna Emilia oxå för att fota lite frisyrer till headern, om vi har tid och om hon vill såklart. 
Men ska fortsätta kolla lite :) 
xo Naliiz <3

bacon in my <3

Nu hoppas jag verkligen inte att någon vegetarian tar illa upp men jag älskar bacon. Det är det godaste jag vet! Dock tycker jag att exempel rocula och bönor är otroligt gott oxå! Oj oj, nu kom vi in på ett ämne som skulle kunna fördjupas hur myket som helst (haha)  
Varje tisdag och fredag har jag spanska, jag vill lära mej mer spanska och det är anledningen till varför jag valt spanska. Dock har jag som jurist en blandad spanska med de som går SMID (idrottsprogram) och typ 7 ekonomer, och jösses vad SMID är jobbiga! Ni vet att alla i en skola har fördomar om programen? SMID ska påstås ha för mycket luft (vill höras, synas, tycker dem är bäst etc) och jag trodde det bara var försomar... hell no. Jag hör verkligen inte vad läraren säger ibland och det spelar ingen roll hur mycker hon säger till... Men jaja, så jag kanske kommer sluta, för jag lär mej ingenting.
Ikväl åker jag till Charlie, vad ska ni göra? :) 
xo Nalliiz <3
 

plugga en vecka till

Nu är det inte långt kvar innan det är höstlov (!!) coludn't be happier <3
Men iallafall, nu har vi ett antal prov till nästa vecka. 3 stycken denna vecka och sedan har jag tre prov till nästa vecka (som denna vecka) så i helgen blir det plugg! Massa plugg, för nästa vecka är det inga lätte prov direkt.. Psykologi, spanska och engelska. Sedan måste jag börja skriva påå filosofin, blir sjuukt mycket att göra. Just nu sitter vi på engelska lektion och våran lärare haur gett oss ett häfte, ett papper och vi har antecknat.. Allt till provet nästa vecka. Dessutom ökar hungern otroligt för varje 20 minuter som går, men efter detta har vi religion och då har vi något provliknande.. woho.
Skriver mer sen, lär ju "plugga" på datorn ;) 
xo Nalliiz <3
 

when you knows it

Ni vet inlägget jag skrev igår? Att jag inte nöjd med min kropp? Nu är det såhär, jag ser mej själv i spegeln minst 3 gånger om dagen och har en våg hemma så jag vet att detta inte är en bra kropp. Jag tycker det är super gulligt när folk kan säga att jag har perfekt kropp, att jag är smal etc, det är bara det att jag vet att jag inte är varken perfekt eller smal. Så vill bara säga: snälla ljug inte för mej? :/   men tack för att ni är så snälla och söta <3
Thank you! 
xo Nalliiz <3
bild från i somras

My friend

Ida är en av de bästa människorna jag känner, hon är ärlig, sig själv och rent allmänt underbar! Hon kommer alltid vara speciell för mej! 
Aja, idag har vi iallafall inte kommit på några texter :/ Vi fikade bara och pratade lite innan vi tog bussarna hem. Kan summera detta som en varierande dag, har varit både glad och ledsen. 
Men nu ska jag prata med Charlie :)
xo Nalliiz <3
 

spexmöte, privat

Idag efter skolan ska jag och Ida dra och fika för att prata spex :) behöver komma på lite texter till låtarna. Förhoppningsvis kommer vi på några bra!
Men innan det är det prov i affärsjuridik och sedan idrott. 
xo Nalliiz <3

favorite print

Nu sitter jag och målar naglarna, hade rosa odag eftersom att jag målade igår. Iallafall, nu har jag lagt till prints. ÄLSKAR leopard prints, så varför inte göra de på naglarna?
Blev ju inte så dåligt? 
Har du något favorit mönster? :) 
xo Nalliiz <3
 

big change

Sådär! Nu har jag hämtat mej från den dåliga känslan för typ 2 timmar sen. Jag har tänkt att:
1. Lägga upp två bilder på varor från lagerhaus (love)
2. Fixa lite ändringar på bloggen (bakgrund, kolla bilder till header, etc.)
3. Sova, haha! 
Så jag hittade en julspecial på Lagerhaus samt lite saker jag skulle vilja ha om jag flyttade.
Och nu ska jag kolla lite nya bakgrunder, får se om det blir fixat ikväll eller imorn. Header kommer iallafall inte upp ikväll.
xo Nalliiz <3
 

...

Igår bloggade jag ingenting (fy!) men jag hade verkligen ingen lust, har ingen lust nu heller men jag har tid. Jag vet att jag pratat om yolo-dieten och jag tycker att den äger! Det är den bästa dieten jag vet om, alla andra dieter krånglar till allt. Men idag har jag nått botten! Jag klarar inte att spela att allt är bra mer. Jag känner mej färdjävla ful, tjock och jag orkar inte mer. Så nu kommer jag ta tag i detta och börja träna igen, tänka på vad jag äter och förhoppningsvis bli bättre. Dock kommer jag inte bli som dom som kollar alla värden på mat etc. Sen kommer jag aldrig sluta njuta av mat, det kan jag lova! Men ska lixom bara ha mer koll.
Thank you for reading! <3
xo Nalliiz <3

one of the best days in my life!

Idag fick jag se två av mina favorit kändisar; Olly och Ulrik! Kan lugnt säga att detta var en av de bästa konserterna jag varit på! Älskar Olly och älskar Ulrik! Hanna och Ewe hade med sig en kompis, hon heter Sanna. Hon är otroligt snäll och söt, två år yngre än oss, men otroligt social och Nice :) tack igen Sanna för at. Du var med oss :) 
Ville inte lämna, älskar dej Olly!
xo Nalliiz <3
 
 

dags igen

Då är det dags att åka tåg igen då. Har tänkt plugga under resan, behöver bli klar med ett par saker i skolan. 
Jag har plåster på tummen och pekfingret på höger hand så skriver med långfingret :P
Jag kan inte förklara hur glad jag är att min engelskalärares barn är sjukt och att vi har prov i historia/svenska på onsdag (jobb på valfri plats) 
Jag har fixat biljetter till Stockholm och hem, dock kunde inte pressbyrån här ladda mitt sl kort... Men det är för att detta inte är Stockholm. 
Nu ska jag bege mej ut :)
xo Nalliiz <3
 

Olly!

Imorgon är det dags för tredje riktiga konserten i år! Denna gång uppträder Olly <3 Så nu ikväll tar jag det lugnt med en kopp ingefära-te och lägger mej tidigt. Kommer bli kul och se hur det blir imorn, hur allt löser sig med tåg, skjuts, mat etc.     En sak som gör morgondagen ännu bättre, Ulrik är förband <3 Kommer bli as bra!
Sleep tight <3
xo Nalliiz <3
 

it's a beautiful day

Godmorgon! :) imorse gick pappa, Lena och Akilles för att kolla på ett hus som är till salu här. Jag skulle komma efter på cykel och det gjorde jag. Det var bättre än jag trodde men den var inte fin/bra lixom :/ men vädret är ju fantastiskt så jag njöt av det :) när jag kom tillbaka hem var det frukost som gällde, det blev massa goda drycker. Så jag gör det ;) 
xo Nalliiz <3
 

left with Him

Idag fick lillasyster och hennes kompis för sig att de skulle dra och shoppa, pappa skjutsade och skulle fixa lite andra saker samt köpa med sut lunch hem till mej (yeay) Så jag fick stanna hemma med hunden, han ju super go så jag klagar inte :) Dock blir han så ledsen nät familjen lämnar så han deppar lite nu :/ men de blir nog bättre när han får lite godis, haha! 
Vad ska du göra idag? :) 
xo Nalliiz <3
 

hopp om allt

Idag när jag kom ut ur skolan luktade det höst, ni vet hur höst kan lukta? Men iallafall, den fria luften gav mej hopp. Kan dock inte berätta varför, för det vet jag själv inte. 
När alla gått hem, utom vi dom har språk eller SAM, stannade Lovisa kvar lite med mej och vi pratade tills spanskan började. När spanskan var slut skulle jag vänta på Mamma och hittade Nathalie, Sanaria (stavning) och Ida-Li. Vi hade otroligt trevligt, tycker jag iallafall ;)
Hur har din dag varit? :) 
xo Nalliiz <3
 en fläta Jag gjorde idag på Emilia

MUMS

Imorse hade jag och Amelie, som sagt, möte med PebaLantto. Vi kollade lite avtal, ställde lite frågor och åt lunch. Vi åt på coffeehouse by George. Vi tog alla en varsin sallad, och jösses vad god min sallad var.   Sedan var det skola, dock hade vi bara matte och idrott innan vi slutade. När vi hade slutat gick jag och Perra (Louise) till Espresso House och tog en liten fika. När vi var där hände något otroligt roligt. Det finns en människa i min närhet som snackar om andra och är almänt falsk, personen kommer kallas X. När jag och Perra satt och fikade satt det en person bakom Perra som lät precis som X. Personen pratade lika mycket strunt och betedde sig likadant som X. Sedan träffar denna person några nya människor och ska presentera sig, då har personen samma namn som X! Hahaha! Jag trodde jag skulle dö av skratt! Dock var det inte samma person, men haha!
Vad har du gjort idag? :) 
xo Nalliiz <3
lunchen
fikan

love

Idag ska jag och Amelie luncha med vårat KontaktFöretag (min mor) och fråga lite frågor angående PebaLantto. 
Charlie sov hos mej inatt, helt oslagbart! Det var jätte varmt men underbart mysigt att ha honom hos mej inatt. Han är verkligen bäst och precis jag vill ha <3 älskar honom. 
Efter skolan ska jag (som hon skrivit till mej) "hänga" med Perra. Ser jag fram emot ^^
Vad ska du göra idag? :) 
xo Nalliiz <3
 

onsdag ÄR vilodag

Idag fick min klass sluta 11.20 istället för 15.20 för att filosofin var inställd och våran svenska lärare sa att vi fick arbeta på valfri plats. Så jag och Amelie åt sallad till lunch hemma hos mej innan vi bakade. Tack vare sweet-and-simple (bloggen jag tipsat om tidigare) så provade vi något nytt. Det blev nån slags banan-muffins-chockad variant. Men personen så gillade jag den. Efter det var jag och Amelie i stort sett döda. All energi hade gått till bakningen. Vi konstaterade att onsdagar är de dagar ingen av oss tränar och det var nog därför vi båda va så trötta, och hjärnan har ställt in sig på det. 
Har ni någon speciell dag då ni bara vilar eller viker undan från schemat? 
xo Nalliiz <3
tycker bilden beskriver mej ganska bra ;)

8 år

Idag har mamma och Putte varit gifta i 8 år. Därför firade familjen idag med god mat och tårta! Mamma stod för maten och jag och lillasyster stod för tårtan ^^ den blev faktiskt bra, dock var den otroligt mastig, haha! 
Imorn hoppas jag att Charlie kommer hit och förhoppningsvis sover här, men man vet aldrig med honom. 
vad har du gjort idag? :) 
xo Nalliiz <3
 

8/10

Mitt schema i skolan har ju gjorts om ett antal gånger så nu på tisdagar har jag sovmorgon. Medvetet imorse tvingade Jag mej upp långsamt för att jag ville ha scones. Så jag gjorde en plåt scones, lite ingefärate och njöt av mycket tid :) 
När jag kommer hem ska jag och min lillasyster baka (chokladtårta) för ikväll ska vi fira ^^
Bloggar sen!
xo Nalliiz <3
 

beauty

Idag slutade jag 13.10 istället för 14.35, var sjukt skönt kan man ju säga. Så jag drog till Waynes Coffee (inte min favorit) och tog en fika med Emilia. Kan bara säga att jag inte skulle velat göra det med någon annan idag. För ibland behöver man prata, lyssna och fika efter en tråkig dag. Vi satt och fikade i lite mer än 2 timmar och det var perfekt. Tack för det vännen! Betyder mycket att vi två drog ut :)
Sen när jag kom hem fick jag övningsköra lite innan Charlie kom på besök. Sedan åt vi en jätte god lax till middag och bulle till efterrätt ^^
Vad har di gjort idag? :) 
xo Nalliiz <3
 

want to get away

Jag har länge velat åka från Sverige ett tag, njuta av en ny miljö och nya upplevelser. Efter att jag sett letters to Juliette blev jag otroligt sugern på att besöka Verona. Se Romeo och Julia balkongen och besöka en ny Italiensk stad, skulle vara otroligt! Och nu kan man ju vara med och tävla med momondo om en drömresa till en valfri destination. Och jag tycker personligen att momondo är en bra hemsida när det gäller att hitta resor. 
HÄR hittar du momondos hemsida, och HÄR kan du vara med och tävla.
HIT vill jag åka, kolla hur fantastiskt det ser ut, kan bara säga att när jag läser om det blir jag ännu mr sugen på att åka dit! ^^
Bild på ett rum..
bild på balkongen
bild på Verona
 
Va med och tävla NU, du vet aldrig när det är din tur att vinna ^^
xo Nalliiz <3
 
 

ingen bild, igen

Nu är vi hemma, druckit te och ätit lite mackor. Innan det var jag ute och sprang lite med styrka halvvägs. 
Idag har bara varit slapp och slö. Galet. Men det behövdes, vaknade faktiskt halv 8 i lördags ju. Men snart är det sova, känner att benen inte bär och imorn måste jag vara utvilad, ska prata med rektorn. Som tur är ska Ida vara med och det är om spexet. Han är den skönaste rektorn jag haft på 11 år. 
Har Du någonsin haft någon bra rektor? :) 
xo Nalliiz <3

bästa söndagen på länge

Idag är en underbar söndag <3 Marie vill att alla bara tar det lugnt medan hon fixar så jag, Putte, Mange och hunden har tagit plats i soffan vid Tv:n. Deras vardagsrumsbord är fantastiskt! De han en våning där man ställer dricka etc och på andra "våningen" ligger massa tidningar! Läst massa bra inredningstidningar idag. 
Här är min spot i soffan
 
 
xo Nalliiz <3

dreams

Herre jösses, inatt drömde jag att Charlie lämnade mej. Vaknade med tårar i ögonen. Men jag frågade och det var bara dröm, tack Gud! 
Nu är det snart dags för frukost, Marie (Sandis mamma) har lovat en bra och god frukost. Det det jag fram emot ^^ älskar när det finns mycket god frukost på helgen. 
Vad tycker du "helg-frukost"? :) 
xo Nalliiz <3
 

love you Sandi

Nu är vi påväg till Sandi, hade verkligen otroligt trevligt i stan! Skulle inte velat göra det med nån annan än Sandi <3 älskar dej min vän!
Vi lunchade på nån "restaurang" breve lagerhaus. Sedan shoppade Sandi lite snygga kläder och ett par ljus till hennes mamma. Dagen har varit klockren. Dock hände det något i Gallerian vid sergels precis när vi skulle gå. Vet inte vad, men poliser, ambulans och brandbil stod runt om. 
Hur har din dag varit hittills? :)
xo Nalliiz <3
 

muy bien

Nu är kvällen slut, dock var det en yber mysig kväll, tack tjejer! Å Grattis ännu en gång Perra! Love you! 
Maten på Papas Tapas var otrolig! Älskade varje tugga ^^
Imorn åker jag till Stockholm för att träffa Sandi, saknar henne något otroligt! Så ska bli kul att träffas igen! (Sandra är min barndoms vän) 
Vad ska du göra imorgon? :) 
xo Nalliiz <3
love you Perrish <3

fredagsmys

Nu är det äntligen fredag och äntligen är klockan snart kvart i 7, haha! Jag har dock hunnit göra en del; sminka mej, sminka om mej, träffa Charlie, övningsköra och få motorstopp. Så att jag hunnit med det på mindre än en timme gör fredagen ännu bättre. 
Vad ska du göra ikväll? :) 
xo Nalliiz <3
 

världens bästa kaffe

Nu är det SAM i mer än en timme, men som tur är är spanskan slut. Den är en timme och 20 minuter. Det är bara fatta, ta in och skriv. USCH! Men som tur var så hade Amelie fixat en soya-latte till mej, tack vännen! Det gjorde hela min eftermiddag!
- Ikväll drar vi (Jag, Perra, Emilia, Amelie, Nathalie, Jessica och Lovisa) dock till Papas Tapas för att fira Perra. Hon fyller år idag! Grattis älskade du! <3
Men iallafall, tillbaka till min kaffe ;) Tycker ni om kaffe? Isåfall har ni druckit soya-latte? Asså det är en otrolig skillnad mellan latte och soya-latte. Är kär!
Har ni någon favorit dryck? :)
xo Nalliiz <3
 
 

spex

Idag har jag fikat med Ida på Espresso House  för att komma på det nya spexet. Vi hittade massa passande låtar, jag har kommit på korriografi men ingen text. 
Saknar Ida jätte mycket, hon är en otrolig människa men förvinner för varje dag som går i våra nya klasser. Det är ren tur att vi har spexet tillsammans annars skulle jag typ dö...
Hur har din dag varit?
 

min diet

Nu är det såhär, jag är inte nöjd med min kropp men jag är allergisk mot dieter. Men nu har jag hittat en som passar mej, jag och Amelie  kom på namnet; yolo dieten! Man äter vad man vill men har back in mind att träning+nyttig mat = bra för kroppen. Vilket är viktigt hur lite man än bryr sig om dieter, kroppen ska må bra. Men istället för att banta, dricka pulver, 5.2 eller svälta sig. Jag äter vad jag vil, dricker vad jag vill och tränar med måtta. Och jag kan säga att den "dieten" funkar perfekt för mej ^^ I somras gick jag till och med ner 5 kilo med dieten ;) Dock ä'r jag svag för frukt oxå, så det är ju inte bara sötsaker, haha.
Har du någon diet? Och vad tycker du om min "yolo diet"? ;)
xo Nalliiz <3
 

Naprapat

Jaha, nu har jag och min Naprapat har nu kommit överens om att det ska mellan 1 till 2 månader innan jag ska tillbaka dit, tack Gud! 
Imorse kollade jag klart på Herkules filmen! Lika bra som jag kommer ihåg den! Love it! 
älskar Disney! Vad tycker du om Disney? :)
xo Nalliiz <3
annan bild på grekiska "gudar" 

pallar inte

Du vet den där känt den där känslan av att du inte vet vad du ska göra? Inte hjälplös utan du vet inte vart du ska vända dej för att få hjälp? Japp här är jag och behöver hjälp med en grej i psykologin, men ingen har tid just nu.. Måste bli klar idag. Sedan ska jag även fixa mina naglar och hitta frisyr tills imorn.. AAH blir galen! Dock kan jag trösta mej med att jag hittat Herkules på film! Såg den för 5 år sen och blev kär. Kollade på den i bussen när jag åkte hem och den är fortfarande lika bra! Yes! 
Har du någon favorit film från att du var yngre? :)
xo Nalliiz <3
Herkules är inte ens med på bilden men jaja.
 

all of you

Nu har jag vaknat över 2 timmar innan jag får skjuts av Amelies mamma till skolan, suck! Men nu hann jag kolla på Grimm, "plugga" och blogga. 
"Allting har en ände, utom korven som har två" haha, en kille i Grimm sa de nyss. 
Men jaja, jag har iallafall hunnit kolla lite bloggar och herre vad jag hittar många fina! Många som inpererar och många som jag kan sitta och kolla igenom från böran till slut.
Har ni någon blogg som ni inte kan sluta läsa eller som ni kanske bara fastnar i? Isåfall får i gärna tipsa ^^ 
xo Nalliiz <3
bild från helgen

something I wanna tell you

Är det bara jag som önskar att Halloween kunde vara en lika stor grej här som det är i USA? Vill lixom oxå lägga ner pengar på helloween kläder och sedan gå på fester/trick-and-treat... Gudars! Men det lär ju faktiskt aldrig bli en sådan riktig grej här. Dock så har jag hittat lite redigerings grejer så nu ska ni få se en himla cool bild ;) Haha!
Vad tycker du om halloween? :)
xo Nalliiz <3
 
 
 

yes please!

Nu är jag påväg hem, träffar Ippa och kommit överens om att jag ska få fixa hennes hår och lite make up någon dag. Idag har jag tänkt fota lite när jag kommer hem! Taggad! Dock kommer de bli massa olika, men jag har ju tid. Kan plugga glosor samtidigt ;) 
vad ska du göra nu på eftermiddagen/kvällen? :) 
xo Nalliiz <3
älskar korkskruvar <3

Luncha!

Idag har jag ett otroligt sug efter att luncha! Jag och Amelie har en plan att kanske planera in en lunch med vårat kontaktföretag (en uppgift i skolan)
Men nu till det viktiga här, Emilia ville ha sin blogg här ;) Haha, hon och Perra sitter just nu och kollar igenom bloggen efter deras namn, haha! De är två personer som kan göra min dag! De får mej att skratta mer än jag borde ibland, haha! Så kolla bloggen, hon är helt underbar! Dock har inte Perra någon blogg :/
xo Nalliiz <3
 

over the top

Idag hade jag sovmorgon, sjukt skönt! Precis vad jag behövde! Dock har dåre lite för mycket energi såhär på morgonen, haha! Halvt sjuk men har dansat och sjungit. Lär vara omtyckt i skolan sen, eller inte. Men då blir det lättare för mej i skolan ^^ 
Hur är din morgon? :) 
xo Nalliiz <3 
bild från igår 

RSS 2.0