not that much

Nu är hela dagens aktiviteter klara; engelska, spex å gym :) å nu är jag super duper trött.. 
Inatt bär det av till Rom, vilket betyder att jag inte kommer blogga förns på tisdag, dagen innan skolavslutningen :D
Ikväll åker jag även till Charlie, ska bli skönt å träffa honom lite innan jag åker :) 
Jag tänkte lägga upp lite bilder nu, men det är dock bara en från engelskan idag, de andra har jag hittat på Instagram eller Facebook :)
xo Nalliiz <3
(tänker på Charlie ;))

English please Dr. Phil

Idag är det dags för nästa muntliga i skolan, engelska :) engelska talk-show ;) jag, Adde, Amelie å Teddy ska göra en parodi på den kända showen Dr. Phil :) Amelie ska vara Maria Montazami, Adde ska vara Kim Yong Un å Teddy ska vara Voldemort ;) de kommer bli kul ;) ska se om jag kan få nåra fina bilder ^^
Idag är det viktigt genrep på spexet oxå :P önska mej lycka till med dansen ;)
xo Nalliiz <3

okej..?

Nu fick jag reda på att det var dans nu på kvällen och jag kände mej manad att åka dit eftersom att jag inte tränat på hela veckan :P
bloggen jag tänkte länka som första veckans blogg är ju såklart Idas blogg ;) det blir en bra början :)
klicka på bilden eller hennes namn så kommer ni till bloggen.

Men sådär, nu är det dags att dra till dansen ;)
xo Nalliiz <3

put things together

Veckans blogg, veckans skor, veckans land, veckans...
Nu är det klart! jag kommer lägga ut en veckans blogg varje vecka, ett par veckans mode (skor, kläder, parfym, etc), och veckans film/character. Jag kanke lägger ihop flera kategorier i en för att det inte ska bli så mycket, å vissa kategorier kan komma en vecka efter alla andra. Eter detta inlägg kommer jag börja med veckans blogg. Redan hittat en.
På svenskan idag så var det ju inte bara jag, Teddy å Adde som hade redovisning. Simone å Ida hade en inressant PowerPoint om kroppsspråk, sjukt kul att lyssna på. Jag orkar inte berätta allt men det handlade om olika sätt att hälsa på varandra, exempel så berättade de om Hitler. När han gjorde sin hälsning hade han handflatan neråt, det visar att han är överlägsen och bättre, medan de som har handflatan neråt i exempel en handkakning visar man sig underkastad. 
Innan jag å Amelie åkte hem från Eskilstuna idag handlade vi lite mat respektiva snax, men innan vi åkte å handlade skulle jag lämna mitt CV till några som söker Xtra jobb men på vägen dit var det några som frågade om vi kunde svara på några frågor. De filmade till nånting, så vi stannade å svarade på alla frågor. Helt okej, å vi hann vara med på film, lämna CV på 7 minuter. Haha! 
Här kommer iallafall lite bilder så jag kan gå vidare till nästa inlägg.
xo Nalliiz <3
min "lunch"

Svenska

Idag är det svenska redovisning som gäller, Vi har valt att prata om fult språk (jag, Teddy, adde) dock så har många andra grupper intressanta ämnen :) typ kroppsspråk :D ska berätta mer senare :)
Önska mej lycka till!
xo Nalliiz <3

GRATTIS

Så idag har dagen rullat på som den ska, två lektioner (matte och spanska) sedan letade jag efter klänning till Charlies student men hittade ingen :/ så jag ska kolla i Italien :) 
Time to sleep now anyway, trött som ett djur å behöver vila upp mej tills imorn ;) 
Jag å Charlie hade det trevligt idag även fast mygg var ÖVERALLT :P 3 myggbätt redan x)
xo Nalliiz <3

start all over

Sådär ja, nu sitter jag med datorn å bloggar (skönt) och jag har tänkt börja om från början nu med alla mina planer. Jag har skrivit ett antal gånger att jag ska blogga mer om mode, mer om bloggar, veckans nånting etc, men aldrig kommit till slag. Nu är det dags! Skolan är ju snart slut så då kommer väl sommarens härligheter oxå om man bortser från sommarjobb ;) 
Idag börjar jag dagen med spanska, dock börjar den efter lunch.. den slutar så att jag ska hinna med 15.20 bussen x) men drar till skolan ändå, vet inte om det är spex idag men jag tror de. 
Idag firar även jag å Charlie 5 månader tillsammans (1 år och 5 månader) så jag ska till honom idag :) ska till honom på torsdag oxå, för vi ska sova i Nyköping så det är närmare flygplatsen :) vi ska ju lixom samlas 05.30 på fredag morgon inne på skavsta flygplats ;) Då bär det av till ROM :D
Time to end this, ha en super skön dag idag å hoppas alla har sol (som jag) ^^ 
xo Nalliiz <3

Use the app

Oj oj oj, jag har inte varit bra på att blogga :/ inte riktigt gjort något speciellt :/ men på fredag drar det av till Rom å imorn ska jag till Charlie :)
Idag slutade jag tidigt så jag tog en tidigare buss hem, sjukt skönt! Men nu är jag helt slut i kroppen å behöver mat :P
Inatt var jag vaken i 1 timme då de kan oxå vara en anledning till att jag är trött ;)
Men jag tänkte göra detta inlägg för att jag har nåra fina bilder på mobilen som jag tänkte lägga upp :)
(jag använder appen, därför kan bilderna var för stora å texten är i mitten)
xo Nalliiz <3















something for all

Idag har dagen flutit på, en diskussion på SAM, film med kompisar på håltimmen å sedan spex i typ 40 min :P nu är jag påväg till pappa, skönt att få äta gott å vila ut :)  och om en vecka åker jag till Italien! :D 
Idag fick jag å Amelie se klasslistan för nästa år eftersom att man väljer inriktning (ekonomi, företag, juridik) då, Alla i min klass som valt juridik utom 4 hamnar i samma klass :D de andra 4 fick gå i föreragsklassen :/ så Amelie hänger med minst 2 år till ;) haha! have to say, she is a real friend <3 
Nu hoppas jag att alla har en skön kväll! 
Kram! xo Nalliiz <3

Trötter

Hej alla fina! Tänkte skriva lite om min dag idag :) den har gått fort fram, Vi fick glass på mentorstiden, engelskan var rolig såklart, idrotten var roligast å sen gym. Jag var DÖD efter gymme,  sjukt trött :P så när jag kom hem dansade jag lite, städade, åt (kebabpizza) å sen tog jag de lugnt :) första avsnittet av Hawaii five-0 ikväll oxå :D
Hoppas alla haft en mysig dag även fast regnet kan ha påverkat sommar känslan :)
xo Nalliiz <3

tårar

Ikväll har varit en rörande kväll för mej. Konserten var för övrigt underbar, jag satt och grät när Ewe sjöng sitt solo, å nu gråter jag för att jag är trött. Blev klar med båda mina kompletteringar idag, så skönt! Hoppas de är bra bara.
Gonatt nu!
xo Nalliiz <3

proud to be...

Nu sitter jag å väntar på att ewes konsert ska börja, 4 min kvar :) jag kom så tidigt så jag har redan sett lite ^^ hängt med bakom scen å pratat med alla ;) kom å tänka på förut att VIP på spanska blir MIP, Muy Importante Persona x) haha! 
Lägger upp bilder sen men ni ska få en nu :)
xo Nalliiz <3 

proud to be...

Nu sitter jag å väntar på att ewes konsert ska börja, 4 min kvar :) jag kom så tidigt så jag har redan sett lite ^^ hängt med bakom scen å pratat med alla ;) kom å tänka på förut att VIP på spanska blir MIP, Muy Importante Persona x) haha! 
Lägger upp bilder sen men ni ska få en nu :)
xo Nalliiz <3 

skratt på juridiken

Just nu sitter jag på juridiken i en grupp, meningen är att vi ska läsa upp olika artiklar där ett juridiskt fall förekommit, men vi skrattar mer än vi berättar.
Ja, efter skolan ska jag till Tuna Park och handla lite med Amelie, sen är det dags för konsert igen :) men denna gång utan Charlie...
Hoppas alla har en undeerbar dag? :)
xo Nalliiz <3

ewes konsert (+ one special)











xo Nalliiz <3

Bergs bärbara talkshow

Just nu sitter jag å kollar på Bergs bärbara talkshow å njuter av 2 av de bästa svenskarna ;)
Planerna blev ändrade idag så jag kommer INTE lägga ut överraskningen, dock ska jag lägga upp bilderna från ewes konsert senare ikväll :) å imorn är det dags igen! ;)
Hoppas alla har en skön kväll? :)
xo Nalliiz <3

Äntligen

Nu åker jag hem. Haft underbart kul med Perra å Teddy när vi "pluggade" ;) Vi gjorde de men vi pluggade lite historia, kungar, drottningar å geografi samtidigt :)
Nu träffade jag Simon som jag faktiskt saknat, han gick i min parallell klass i 9:an :)
Jag har en tanke på om jag ska börja med något typ "dagens... " eller "veckans...", vad tycker ni? :) tänkte då har jag alltid nåt att blogga om :) kanske typ en veckans blogg? :)
Men nu ska jag låsa in mej i musikens fantastiska värld :)
xo Nalliiz <3
Tildas Dag halsband å en berlock jag fick av mamma när jag var yngre <3

kill me...

Nu är matteproven över... shit vad ångest jag har. Det gick förjävligt.
Men fick reda på att jag fick C(+) på svenska skriva nationella :) 
Oj vad jag har mycket att blogga om... men jag lovar att blogga mer ikväll och kanske när jag pluggar sen ;)
Men nu ska jag anstränga mej! :)
xo Nalliiz <3

matte

Idag är det dags för sista nationella prover. Det ger delade känslor... Skönt att det är sista men det är matte... Usch!!
Önska mej lycka till iallafall :/
xo Nalliiz <3

Oh my God

Jag vet att jag är usel på att uppdatera.. men har inte så mycket att blogga om :/ imorn kommer jag dock blogga för jag har tänkt ut en liten överraskning ;)
Just nu tittar jag på top Model och har hittat typ världens snyggaste Britt... han heter Rob Evans! Sjukt kär ;P
xo Nalliiz <3

I wanna go

Idag har jag världens lust att bara åka här ifrån! Ingen lust att vara kvar i Sverige även fast värmen kommer. Jag vill resa bort å se världen. Upptäcka alla länder, nya kulturer, ny mat å massa djur! Hoppas jag lyckas nån dag! 
Nu är det dags på spanska, dagen har gått fort å jag har inte behövt göra så mycket. Företagsekonomiprovet va lätt <3
xo Nalliiz <3

saturday night

Nu är det lördags mys som gäller! Eurovision börjar snart, heja Robin! 
Jag har rett ut allt med Charlie, varit ute å gått samt städat lite? Vad hände lixom?
Jag har övat dans så är taggad till spexet :D 
Hoppas alla har en mysig kväll ikväll! 
xo Nalliiz <3

thought everything was good...

Idag har jag upplevt glädje och sorg, skratt och tårar. 
Idag var det ett avenemang i Flen som är döpt till Tildas Dag. Tilda var 8 år när hon drabbades av hjärncancer. Hon gick igenom en tuff kamp mot cancer, men tillslut lyckades cancern ta ännu ett oskyldigt liv. Idag träffade jag hennes föräldrar och hennes klass sjöng en sång till minne av Tilda. Det var en tillställning med fika, loppis, fiskdam och massa roliga saker. Jag köpte ett Tilda-halsband och det föreställer en ängel. Alla pengarna som samlades in gick till barncancer fonden. 
När jag kommer hem fick jag reda på att Charlie inte kommer hit...jag vet inte vart vi är påväg nu mera även fast vi har våra underbara stunder, som igår. 
Men nu har jag stängt av mobilen, gått på en promenad och bloggat. Allt är klart. Bara att tagga till Eurovision ikväll! 
Slut på energi så orkar inte lägga upp bild.
xo Nalliiz <3

mys

Idag har jag haft en underbar dag! Hittade avslutningsklänning direkt, en baddräkt jag ska köpa å åt underbar mat med familjen :) sedan åkte jag till Charlie å vi myste på stranden medans solen gick ner :)
Jag åt glass tidigare med Teddy å Adde :D dagen har varit underbar!
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag å njutit av värmen? :)
xo Nalliiz <3

spexbord, vår, jobb å "flower power"













xo Nalliiz <3

letat lite

Nu är headern pågång :) bilder är valda, sen är det bara text å att lägga upp den :)
Men iallafall, jag har letat lite idag å tänkte visa lite snygga boards som jag hittat :) orkar inte göra ett collage, så ni får se bilderna bara :) det kommer en från junkyard, men nu kommer dom från mrboard :)
2195 kronor
2195 kronor
1995 kronor
Sen kommer en från ebay ;)
487,28 kronor
Dö snygga allihoppa, men fina favoriter är den första å den med pandor :)
Snart kommer headern! :D
xo Nalliiz <3

home sweet home

Påväg hem! Äntligen! Inte för jag kan klaga över dagen, den har varit lugn å skön :) spexet gick mindre bra för alla tror jag ;)
Nu innan jag åkte fikade jag med Ida :) det var jätte mys med sol å värme! :)
Jag bloggar mer med bilder sen :)
xo Nalliiz <3

flower power

Just nu, in this very moment får jag en "hand tattoo" av simone ^^ underbart fint! visar resultatet sen :)
Nu är det snart engelska, då ska vi börja med teater ;) bara jag av 15 stycken som vill x) men hellre de än att typ läsa eller nåt :P 
Tack så jätte mycket för alla fina kommentarer igen! :) 
Å idag ska jag ladda upp restan av bilderna å troligen få en ny header ^^
xo Nalliiz <3

soovaa

Nu är det dags att sova! Skönt att äntligen lägga ner huvudet på kudden å få sova! hur trött som helst :P
Tack igen till alla kommentarer och alla som kollat min blogg :) hoppas ni fortsätter följa den :)
Kvällens konsert bestod av stämmor, solon och instrument, det var underbart :) imorn nämner jag några låtar jag tyckte mycket om :)
xo Nalliiz <3

myskväll

Ikväll har jag å Charlie tittat på en konsert i Mellösa kyrka där Ewe va med! :D Samuel och Emil va oxå med :) de va sjukt duktiga allihopa, fick rysningar flera gånger under konserten! :) sjukt duktiga! :) 
Hoppas alla haft en lika mysig kväll som jag? :) jag kommer blogga mer hemma å berätta mer :)
xo Nalliiz <3 

sorry to tell..

Jag hoppas att alla som snubblar in på bloggen uppskattar den! :) Dock så måste jag berätta att bilden i mitt inlägg "soon, I hope" inte är tagen av mej :/ jag hittade bilden på google å tyckte den va passande :) Men förutom att jag inte tagit den vackra bilden som alla gillar så har min dag varit underbar! Allt har gått bra å jag har lyckats med allt! (utom möjligtvis juridik provet å engelskan vet jag inget om) Jag hoppas verkligen ni läsare oxå har en bra dag :)
xo Nalliiz <3
 

lycklig, lyckligare, lyckligast!

Nu är jag helr uppspelt, hur lycklig som helst! jag vet inte vad jag gjort eller så men jag såg något nyss! jag är lite segare än andra och fattar inte direkt vad som händer men shoot vad glad jag blev när jag förstod! 
det är mitt inägg som är överst! min första tanke var att det var någon som hade samma bild, sedan samma rubrik å jag tänkte lixom fett coolt att vi har samma :) sen stod det Nalliiz under! jag tänkte typ att jag skulle kolla bloggen sen, men flippade ur totalt! å jag fattar inte vad jag gjort men gud vad jag är lycklig! hoppas det är många som är intresserade ;) 
Bloggar snart igen :) 
xo Nalliiz <3

pritty awesome

Nu sitter jag på bussen till skolan, framför mej sitter en kvinna som är 5 barns mamma å en av hennes söner ska vara med i Felix Herngrens film som kommer, 100 åringen som gick ut genom fönstret och försvann ;) så Grattis! Jag är glad för hennes skull, hon är så himla stolt över sin son :) 
Tagga nationella :/ hoppas verkligen att det går bra!
Ha en bra dag, bloggar sen :)
xo Nalliiz <3 

header

Jag kommer inte fixa nu header, den kommer antagligen imorn :)
xo Nalliiz <3
 

Dagens bilder!

Nu kommer några bilder jag tagit idag :) jag tror att jag kommer tipsa om bloggen imorn, har fullt upp med att kolla på TV nu å idag måste jag sova tidigt för det är nationella prov i engelska imorn :/ 
Jag tror jag kommer dela upp bilderna, så två kommer nu och några fler imorn :)
xo Nalliiz <3
färg vs svart-vitt

Future plans

I söndags fotade jag, jag kan säga att jag har inte fotat djur/natur/människor på kanske 4 månader. Men i söndags stannade jag, lillasyster å mamma i Hammarby sjöstad och fotade körsbärsträden :) underbart att komma ut och fota! I maj åker ju jag till Italien igen å då blir det riktig fotografering! Gu' va jag längtar! 
Men tillbaka till rubriken, jag tänker byta header :) ska försöka fixa en ikväll (med hjälp av min älsade vän Ewe!) antagligen så kommer det väl tillkomma lite fler ändringar när jag väl börjat ;) 
Jag kommer även tipsa om en blogg som jag beundrar! så missa inte det! :)
xo Nalliiz <3

Beautiful woman

Jag har aldrig haft några stora kvinnliga idoler, dock så har jag börjat gilla Maryl Streep, Nicki Minaj, Anne Hathaway och Moa Lignell. Men igå kom FRIDA tidningen och då såg jag en skådespelerska som jag typ "letat" efter i typ 8 år. Hon heter Hayden Panettiere och är så sjukt himla fin! Hon är en duktig skådespelerska och hon är så fin så jag skulle lugnt vilja se ut som henne. Första gången jag såg henne i Zuper Zebran. 

Här är hon!
xo Nalliiz <3
 
 
 
 
 

tränat

Usch vad skönt det är att träna! :D sitter nu på bussen med en yoggi å bra sällskap (Amelie å längre bak en japansk spets) :) idag har jag njutit av livet men speciellt av att vara omringad av bra kompisar :) mådde lite halv dant på förmiddagen :/
Hoppas alla njuter/njutit lika mycket som jag :)
xo Nalliiz <3

Nice day

Eftersom att dagen börjat otroligt är jag fortfarande glad! :)
Fått en loka :) en av dom nya, Im back om track med LOKA likes.. ;)
Om ni undrar varför inläggens text upplägg kan vara annorlunda från inlägg till inlägg så kan det vara för att jag använder appen ibland å ibland Internet :/
xo Nalliiz <3







Soon, I hope

Snart är det sommar, tiden går fort :) soon enought får/kan man börja köra longboard :D
Hoppas alla har en skön dag? :) jag har haft en super skön dag å ska in till stan å kolla på körsbärsblommorna :)
Ha de underbart!
xo Nalliiz <3

Dreaming

Igår pratade jag med Lena å pappa till klockan sent å vi pratade om allt mellan himmel å jord :) Vi pratade även om att jag vill ha hund å för första gången på 4 år va de inte så mycket negativ som sas ^^ hoppas på de bästa men vi pratade oxå om att de skulle vara smartare att skaffa en när jag gått ut gymnasiet :) å då har jag även tid på mej att tänka över allt :)
Här är en bild på rasen jag vill ha ^^

Kvällssol

Nu kan jag inte göra något annat än att njuta av den helt-okej varma solen :) snart blir det förrätt ^^ å sen tror jag att jag ska ut å cykla :)
Dagen har varit underbar med sol, film å promenader :) fått lite märken från att jag solade :D yeay! Ska se om jag kan ladda upp lite bilder nu :)
xo Nalliiz <3
Nästa är från igår :)

as you might understood

Bilderna laddades ju aldrig upp igår å de va för att Internet knapp fungerar :/ så bilderna kommer antagligen på måndag eller söndag kväll :/
Hoppas alla sovit gott! :)
xo Nalliiz <3

improviserade

Efter maten som va världens godaste kyckling fick jag för mej att cykla :P cyklade i 30 minuter ^^ de va skönt :) tänkte lägga upp lite vår bilder senare jag tagit idag :)
xo Nalliiz <3
 

It's my life!

Helt plötsligt såhär i vår/sommar solen börjar det regna :P så vad ska man göra om inte sätta på en film? ;) 101 dalmatiner blev de :) 
Jag älskar Disneys filmer! Min passion i livet ;) igår kollade jag på aristocats å Törnrosa ^^
Hoppas alla har en bra helg? :)
xo Nalliiz <3
 

sleepy

Nu har jag, Ewe å Hanna bäddat i min stuga ^^ regnet hörs å de e super mysigt :D Konserten va underbar!!! Nu har jag sett Justin Bieber, Ulrik Munther å 1D på mindre än 1 månad :') jag är så lycklig! Nu ska jag sova, trött som en mullvad :( gonatt! <3 xo Nalliiz <3

konsert #4

I bilköer vet man aldrig vad man upplever, har sett typ 8 tjejer som ska till samma konsert å alla är glada, vinkar eller visar hur stolta de är över sina mobilskal :)
som ni kanske förstått så ska jag till One Directions konsert i friends arena :) så jag kommer nog inte blogga mer idag, men inte säker :)
Ha en underbar dag!
xo Nalliiz <3







Todays pictures! (spex & spring)

















xo Nalliiz <3

Best of both worlds

Äntligen är jag påväg hem :) gjorde ett matte prov innan jag drog till gymmet :) jag vet inte om det gick bra på provet men är lycklig ändå! Solen skiner å jag tränade idag! Lycka! Antagligen så kommer jag lägga upp lite vår/sommar bilder sen :) 
Efter att jag vilat från gymmet 2-4 veckor (vem håller räkningen) så är jag nöjd över min tidspressade prestation :) jag gick (fort) i 25 minuter å cyklade i en kvart :) å jag hann med en tidigare buss än jag räknat med :D
Det enda jag vill ha nu är mjukglass! Yes please! En mellan bägare med choklad strössel skulle sitta fint! ^^ om Charlie hade haft en bil att köra just nu skulle vi haft mjukglass-dejt :/ men den krabaten målar sin å kan inte köra den då :/ jaja, hoppas på mjukglass nästa gång jag är såhär sugen :) 
Hoppas Alla har en bra dag å njuter av solen (jag vet att Ida å Hanna gör de) ;)
xo Nalliiz <3

trött..

Nu har jag gjort ett prov, tror jag klarar mej.
Jätte trött på allt..
Men Ida lyckas få mej på bättre humör <3 tack vännen!
Ha en underbar dag!
xo Nalliiz <3

-

Godnatt fina läsare :) nu är jag helt död :/ slut i huvet å kroppen :/ de e mitt tecken på att jag måste till gymmet ;) så imorn ska jag träna :) sköönt!
 
Imorn ska jag lägg upp en bild på något  jag kanske inte helt rekommenderar ;)
Sleep tight!
xo Nalliiz <3

car wash

Jag fick ett sms från Mamma förut att hon va i närheten å kunde hämta mej efter skolan, lycka! 
Nu sitter vi i biltvätten (haha) å jag har precis fått en korv ^^ nästa stopp innan vi åker hem är Jula :P
Kram på er! 
Nalliiz <3

Whöööt?!

Idag är en ny dag, inte så jätte pigg men de känns bättre när jag vet att jag kommer använda min väska ^^
Nu på morgonen berättade mamma massa konstiga saker om mat å sånt, man blir nästan rädd asså :/ typ ni vet cocacola light? sån där diet cola? den innehåller ju mer sötningsmedel än en vanlig cola, men de e inte de värsta.. de finns ämnen i den som i till exempel är förbjudna i USA, de ämnena kan orsaka huvudvärk, sömn problem, sömn rubbningar å massa konstiga saker som är dåliga för kroppen :( jag har aldrig druckit sån men nu fattar jag varför mamma sa åt mej att inte göra de :/ jag tycker inte de e värt att köpa huvudvärk för 14 kronor eller hur mycket de nu e :P
Nu ska jag dra, dags att åka till skolan :)
xo Nalliiz <3



Back to where I grow up

Idag ska jag åka till den lilla staden där jag är född å uppväxt för att gratta min ena kusin å min morfar :) ska bli kul å träffa alla igen å de e skönt att solen skiner oxå :)
Jag laddar med ett avsnitt av Drop dead Diva :) älskar serien! ^^
Nu ska jag fixa mej :)
Ha en underbar dag! :)
xo Nalliiz <3



Oj oj vad jag bloggar

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen, men har inget att skriva om ibland :/
Idag har jag bara varit hos Charlie, å redan fått mitt första myggbett ;(
När jag var hos Charlie tvättade han bilen å de va inte bar han som gillade den, hunden blev exakt lika glad ;)
Här kommer bilderna :)













xo Nalliiz <3

Im coming home

Nu sitter jag på tåget på väg hem, dagen blev bättre efter att jag ätit nåt :)
Ulrik var bra, precis som vanligt å jag har köpt min älskade väska :D den kostade dock 455 kronor å jag hade räknat med 350 :( men jaja, klart värt de! Ewe å Hanna hade oxå ryggsäck idag, back-pack- gang ;)
Nu lägger jag upp lite bilder så hörs vi imorn, ska bli så skönt att komma hem!
xo Nalliiz <3



Ulrik va inte den enda kändisen på Grönan :)




flätade Hannas hår

ewes väska




Ulriks fans ;)

late?!

Nu sitter jag på tåget... Vi är 14 min sena å jag blir så sjukt ledsen/arg/förbannad..! dock så sitter jag breve två sköna personer, en konstnär tror jag (han kom in med tavlor) å en tjej som läser :) men jag är sjukt sur oxå för att det är folk som tar upp två säten medans andra får stå..! asså shit, ingen bra dag just nu..
Hoppas ni har det bättre!
xo Nalliiz <3



Sjukt nöjd

Nu är det SAM lektion, film å jag har precis blivit klar med engelskan :)
Jag är underbart nöjd, hoppas läsarna gillar den lika mycket :s hoppas de gick bra för er andra 96:or :)
Efter skolan ska ja dra å köpa min väska å sen till Ulrik :)
Nu tillbaka till The Wave :)
xo Nalliiz <3


En fläta ja gjorde på Emilia :)

soon

Nu har skolan slutat å jag sitter å väntar på Marcus :) jag hat beställt världens godaste frapino! Å sen en macka för det var brist på mat i skolan :P 
Jag har funderat på att fixa mer på bloggen snart, börjar bli trött på den jag har å vill experimentera ihop en ny ^^ 
Hade skönt så hörs vi sen :) 
xo Nalliiz <3

tell the world Im here

Gomorron världen :) idag fyller min pojkvän år :) hela 19 år ;) grattis igen! :)
Våran lärare i juridik har med sig sitt barnbarn hit :D älskar barn!
Efter skolan ska jag fika med Marcus :) innan jag åker till Charlie :)
Bloggar senare :)
xo Nalliiz <3



what to say?

Igår var den bästa valborgsmässoaftonen jag haft! No drinking and no fiesta :) men Charlie va mysig å vi gjorde vår egna brasa med hans kompisar :) 
ag träffade jag Ewe å Hanna efter att ha umgåtts lite med Charlie på morgonen :) jag, Ewe å Hanna åt först glass å sen åkte vi till mej å bakade.. ;) de blev, eh, jätte bra ;P 
Men jag tänkte lägga upp lite bilder :) here they comes :) bilderna är först från igår å sen idag :) 
xo Nalliiz <3

RSS 2.0