wanna go home

Nu är det sista rasten för idag. Tack Gud! Vill bara hem! 
Idag blir det mys med familjen på KALAS, en restaurang inne i stan :) 
Jag har börjat ett litet projekt med bloggen oxå :D men behöver min dator för att fixa ;)
Bloggar efter restaurangen :)
xo Nalliiz <3

not today

Nu blir det mitt kortaste inlägg i min bloggs historia... Men jag är så himla trött :( 
Godnatt! 
xo Nalliiz <3
 

Idol (utanför musiken)

Fjuuh! Nu ska  jag blogga lite snabbt innan det är dags att vakna igen för att gå till jobbet :P efter jobbet drar jag till Charlie ^^ (underbart)
En av mina Idoler heter Katarina Testad men kallas Caty å utan henne skulle inte jag veta vem jag är idag! Tack Caty! men nu hade jag inte tänkt skriva hur mycket hon påverkat mej eller hur bra jag tycker hon är utan det är såhär att hon är med i den där veckorevyns blogg tävling :D jag kommer rösta nu! å tänkte att ni som inte vet hur man kommer dit eller inte hängt med i Catys coola svängar kunde ta en till på länkarna :)
jag tycker att alla kollar vilken underbar blogg hon har! :) hon är världens coolaste tjej!
klicka på bilden eller hennes namn för att komma till hennes blogg!
å klicka på veckorevyns namn eller HÄR för att komma dit där du röstar!
xo Nalliiz <3
 

my savior

 Idag har varit sjukt jobbig... måndag, så vad förväntar man sej? Hela morgonen flög fram, allt gick bra å de va ingen stress. Eftermiddagen var plågsam... Jobbet i sej var helt okej, tills vi skulle gå å mixa kakor. Då ställer man flera olika sorters kak-burkar vid varandra på en pall å sedan skickas de vidare till olika företag. Jag och en annan arbetskamrat kommer aldrig mer prata med varandra. Allt jag behövde idag var Charlie men då kom inte bussen när jag väntade heller... men nu är det bara 4 dagar kvar på jobbet ^^ sedan har jag en massa planer :D
Ikväll (senast imorn) ska jag lägga upp ett underbart inlägg! men batteriet på datorn tar snart slut så därför blir det senare :)
xo Nalliiz <3
 

special day

Inte nog med att det var underbart skönt att träffa Ida, Ulrik var så bra att jag fick rysningar eller att mormor å morfar är här så firar jag å Charlie 1 är och 7 månader idag ^^ vi brukar inte fira annat än år eller halvår men är så lycklig så tänkte att jag kunde skriva det här ^^ jag mår så himla bra med honom! brukar inte skriva så mycket om honom eftersom om nånting skulle hända skulle inte jag vara den lyckligaste om jag fick se hans namn i varje inlägg :/ men kände att indag får jag leka lite "bad" eftersom att idag var så perfekt!
Bilder från Ulrik å Zoo kommer nog nästa helg när jag slutat jobbet (!!) å har massa fritid :) då kommer ju såklart bilderna från Grekland (Samos) och Robin oxå :) 
Men nu ska jag sova, ska jju vakna 05.30 imorn...
Gonatt fina läsare!
xo Nalliiz <3
 

med hjälp av Ulrik

Nu sitter jag på bussen till stan, känns alltid lika tråkigt att lämna Charlie... Men det blev lättare nu med lite Ulrik Munther låtar :) är trött som ett stackars fån oxå men Ulrik håller mej vaken :) 
Upplägget idag blir först fika med Ida (<3) sedan promenad eller buss till Zoo för att kolla på älskade Ulrik Munther (!!) sedan hem å träffa Mormor å Morfar :) en väldigt skön dag tycket jag ^^
Imorn börjar sommarjobbet igen, bara 5 dagar kvar (!!!!!!!) sen är det lov precis innan skolan börjar igen ;) ser faktiskt fram emot de lite :) mest till spexet ^^ 
Nu får ni alla ha en underbar dag!
xo Nalliiz <3 
 

best movie I've ever seen

Nu är vi hemma, chillar läget med lite musik :)
Filmen vi såg The Wolverine var underbart bra! Älskar skådespelaren å rollen! Den var perfekt! Skulle kunna se den om å om å om igen! :D läste i tidningen här om dagen att man börjar bli "trött på Japan". Filmen utspelas på olika platser i Japan å i min värld va det perfa (!!!) men tidningen menade att det redan finns massa Japan filmer :P jag älskade varje sekund i filmen, dock så tyckte nog Charlie att det var lite jobbigt att sitta breve mej :/ pratar så mycket när jag blir nervös :(     å inte nog med att filmen var grym (!!) så hade vi extra stora stolar med extra mycket utrymme för benen ;) awesome! 
Imorn ska jag först ta en fika med Ida å sedan möta upp Ewe å Hanna på Zoo för att kolla på Ulrik som spelar :)
Godnatt! 
xo Nalliiz <3
 

wonderful

 idag skiner solen å värmen är nästan olidlig :P
Men dagen har varit lugn, åkt runt å hämtat lite saker med Charlie å vilat ^^ nu är vi på väg in till Nyköping för att kolla bio :) The Wolverine :D 
Robin igår var fantastisk! Han är ju helt underbar! :) har typ 300 bilder att gå igenom å rensa när det gäller Robin :P 
Ha en yber skön kväll! :)
xo Nalliiz <3
 

trööööött

Jag är helt slut, i både kroppen å huvet.
Snart är det mat (tidigt men jag svälter) å nyss träffade jag Ewe å Hanna på marknaden i Malmköping :) saknat dom jätte mycket! Det blev inte så länge, för jag orkar inte :/ för trött å hungrig :/ men förhoppningsvis träffas vi ikväll igen! :) träffade Amelie med hennes pojkvän, Josse, Alex å Eddie + Samuel å Philip :) 
Ikväll är det Robin Stjernberg på scen ^^ bara å ta med kameran ;)
Kram! Nalliiz <3

finally

Imorn är det fredag :D jobbet är helt okej, men kroppen är helt slut :P imorn är det även Malmamarken, då kommer Robin Stjernberg ^^ får se om man hittar nå roligt :) 
Idag fick jag med mej lite kakor ;) mazariner till mamma, havreflarn å chokladkakor till Charlie å lite chokladkakor till mej å familjen ^^ förhoppningsvis kommer jag hinna å kunna baka massa å laga mat när jobbet är klart å jag kommit hem från alla resor ;)
Nu ligger jag på spikmattan å de e jobbigt att skriva samtidigt :/
xo Nalliiz <3
 

ont, ont å mer ont

Jag kom på idag att alla inte vet vad jag sommarjobbar med så jag tänkte berätta de ;) jag jobbar i en kakfabrik, vilket betyder att jag är med å packa, skickar å gör kakor som säljs till exempel COOP, Willys, IKEA å Pågen :) det är dock inte en dans på rosor, det är mycket tungt lyftande, mycket stående å mycket stress. Dock kan vi ta nybakade kakor om/när vi vill ^^ 
Nu ligger jag i soffan å njuter av några lugna minuter, dock så har jag jätte ont i fötter, fingrar å rygg :P
Kram! Nalliiz <3

trav

Nu sitter vi inomhus för att det blåser å nästan regnar ute :P vi har varit här sen 16.40... Jag behöver sova! ;( men jaja ;)
För ett år sen, precis, va vi här. Jag va här å frös jätte mycket å ville inte äta. När vi kom hem hade jag 38.9 graders feber. Det var samma dag som jag förstod att Charlie skulle lämna mej. Men idag är vändningen! Igår var en av de bästa dagarna i mitt liv tack vare Charlie, vet dock inte om jag är 100% frisk x) men jaja ;)
Hoppas alla har hart en skön dag? :)
xo Nalliiz <3
 

not that easy

Godmorgon! Idag var inte lika lätt att vakna, sitter i stort sätt å sover nu. Usch! Å så ska man jobba i 8 timmar på de. Längtar tills de blir helg så jag kan få sova lite längre. 05.30 är inte bästa starten...
Hoppas ni vaknar utvilade idag å njuter av vädret idag! 
Efter jobbet idag åker hela familjen på trav, kanske inte det roligaste med det är skönt :)
Hade bra!
xo Nalliiz <3
 

School?

Nu har jag slutat jobbet å är påväg till Charlie.
Jobbet gick bättre än jag trott idag :) det va jätte många jag kände igen å som kände igen mej :) det blev faktiskt "kul" att jobba med alla kompisar runt mej :) dock så hamnade jag på en jätte jobbig station så fick så ont i ryggen att jag mådde illa... Men annars gick allt bra :)
Hoppas ni oxå haft en bra dag å njutit av vädret! :)
xo Nalliiz <3
 

going to work

Nu har jag varit vaken i 30 minuter å inte gjort nå vettigt :P jag är trött som ett djur, hungrig som en gnu å nervös för jag vet inte hur jag kommer in idag x) 
Idag har jag tagit på mej de bekvämaste jag har, a eller som man kan ha om de är varmt :) 
Måste fixa min lunch (pastasallad) med mami nu :)
xo Nalliiz <3
bilden togs förra veckan <3

vädret?

Nu sitter vi på tåget hem, Vi har en varsin festis å lite snax :) vädret blir sämre å sämre ju längre upp Vi kommer :P hoppas de inte är yber dåligt hemma :/ det finns typ 7 vagnar, å vagn nummer 6 är fläktarna sönder så de ska vara varmare än i de andra vagnarna, å guess what... Vi sitter i vagn 6 -.- men det är ganska behagligt faktiskt :)
Det blev pizza i centrum till middag idag å fil lunch tidigare idag :) 
Sist jag åkte här ifrån satt ut på samma sätt som nu (fötterna på stolsryggen framför), nån läskig kvinna kollade på mej å jag bloggade :P skymt ;)
Imorn är det jobb klockan kvart i 7... Smidigt. 
Hoppas ni har en skön kväll! :)
xo Nalliiz <3
 

kärlek

När jag å Lena var på våran lilla utflykt här för några dagar sen hittade jag massa snygga kläder (som kommer hamna i garderoben när jag fått min lön) å märkte att jag har fastnat för ett speciellt plagg... Koftor, cardigans å sköna "jackor"? Sen när har jag haft ett favorit plagg? Anledningen till varför jag kom på att skriva detta var för att jag drömde om koftor... Jag drömde att det va rea i någon butik där jag hittade en super fin å super skön kofta ^^ asså jag blir nästan lite rädd för jag är typ "kär" :P 
Har du något favorit plagg? :)
xo Nalliiz <3 
 

utan väckarklocka

Godmorgon! Idag vaknade jag samma tid som min väckarklocka ska ringa nu för att väcka mej tidigt men utan larm ^^ 
Idag åker vi hem, tåget går ca 17.30 å innan de ska vi packa, gå till stranden å äta :) 
Imorn är första dagen på jobbet, jag jobbar bara två veckor (!!) å imorn får jag även träffa Charlie igen :) får se hur de blir ;P
Nu ska jag äta frukost! 
xo Nalliiz <3
 

underbart

Ikväll hade vi tur med vädret igen :) strålande sol å jätte god mat :) jordgubbar till efterrätt ^^ Jätte trevligt sällskap oxå :)
Imorn åker vi hem, 4 timmar tåg :) älskar att åka tåg, det är jätte skönt :) om det är lång tid man åker såklart ;)
Just nu sitter jag å drömmer mej bort till vad jag hoppas kommer bli min framtid :) drömma måste man alltid göra! Eller jag iallafall, annars stannar jag för mycket i nuet å det är inte nyttigt för mej :P
Hoppas Alla har en jätte skön kväll! :) 
xo Nalliiz <3
 

hemåt nu då

Efter en lång, skön å trevlig dag på Nordens Ark är vi påväg hem :) 25 grader varmt å sol hela dagen :P 
Jag tog några bilder med mobilen men många fler med kameran :) fick riktigt bra bilder på varg :D sen ska jag få pappas bilder (som jag har varit med å tagit) å han har ett bättre objektiv ;( men eefter vandringen fick jag ety armband ur deras shop å Emma fick en penna å ett gosedjur :)
Här kommer några bilder :)
xo Nalliiz <3
 

Äntligen

Nu åker vi till Nordens Ark :D älskar djur å tycker det är underbart att få se de utrotningshotade arterna :) 
Imorse vaknade jag vid samma tid som väckarklockan ringde igår, men orkade inte gå upp :/ så idag kör jag osminkat med halv snebena :P 
Ikväll är vi bjudna på middag hos Lenas föräldrar :) det kommer bli jätte kul å jätte gott ^^ 
Jag tror jag kommer lägga upp bilder från Nordens Ark men vet inte om jag kommer fota så mycket med mobilen :/
Vad ska ni göra idag? :)

xo Nalliiz <3
 

ökad mysfaktor

Just nu sitter jag i vardagsrummet men för några minuter sen satt vi ute å mös :) det fanns ost å kex, melon, choklad, chips å korv ^^ njöt ju lagom mycket ;) jag satt invävd i en stor filt oxå, Hur skönt som helst :) 
Men nu är det dags att sova, blir en lång dag imorn :) 
xo Nalliiz <3
 

spel...

Ikväll är en fin kväll, vacker utsikt å inte så kallt! Dock så är det för mycket saker i mitt huvud för att jag ska kunna njuta.. Vi spelar så klart monopol, å jag förlorar. Usch! Gör kvällen sämre...
Vi åker hem om 2 dagar å måndagen efter är det dags för jobb. 2 veckor jobb å sedan 2 veckor lov innan jag börjar 2:an. Då blir det ännu mer att tänka på :/ 
När jag kommer hem blir det dator att blogga från! Skönt! 
Tack för att NI finns!
xo Nalliiz <3
 

underbart

Sådär, Alla planerade aktiviteter är nu avklarade :) God mat, mysiga hundar å fint väder :) 
Vi låg nere vid havet och läste/solade å badade :) super skönt! Efter det träffade vi hundarna, de va jätte mysiga ^^ Vi åkte båt innan vi gick till stranden :) jag körde lite granna ^^ 
Någon vecka ska jag lägga upp recept på de godaste förrätterna å de godaste middagarna ;)
Imorn bär det av till Nordens Ark för att fota å kolla lite vad som hänt sen sist :) 
Vad ska ni göra imorn? :)
xo Nalliiz <3
 
 

ut å åka

Efter en tidig morgon åkte jag å pappa till mataffären för att handla lite mat samt lämna tillbaka en oxfilé Vi köpte som var dålig... Till och med personalen reagerade på lukten :s sedan åkte vi till IKEA för att lämna en vara vi köpte för mycket av ;) medans pappa lämnade tillbaka den gick jag å skulle köpa en påse (blå IKEA påse, ni vet) å efter 10 minuter i kön kom pappa skrattandes över att det hade tagit så lång tid. Sedan ska hon framför mej först krångla till det för att hennes plastblommor kostade 5 kronor för mycket (vilket man ska göra) sedan ville hon betala på 3 olika sätt :P först sedlar, sedan mynt å sedan kort, de tig 10 minuter xtra :P 
Nu ska vi snart över å hälsa på hundarna å sedan ut lite snabbt med båten innan vi tar kväller :)
Ha en super skön eftermiddag å njut av vädret! :)
xo Nalliiz <3
 

.

Just nu är det 2 dagar å 23 timmar kvart tills jag börjar jobba... Så igår satte jag larm för jag måste börja vakna tidigt, sov 30 min efter larmet :P jag vet varför oxå, för jag har inte samma stress som om jag faktiskt skulle jobba ;) nu ligger alla fortfarande å sover, inklusive hunden :P 
har ni något sommarjobb eller extrajobb? :)

xo Nalliiz<3
 

myskväll

Idag har varit en skön dag :) vi började med att fixa Finn, Frej å 3 andra hundars gravar :) de fick blommor, Vi klippte träd å grenar rund om å ryckte bort massa gräs :) det var skönt att få vara med å göra det :) efter det gick vi till en promenadrunda som kallas "smörkullen" :) den är 30 minuter långa att gå, ca 1.5 km :) när vi var på väg hem sprang jag å pappa tillbaka, å de är ca 3 km :) vi var nästan snabbare än Lena å lillasyster som åkte bil ;)
Kvällen blev bättre när vi hade 3 sorters förrätt å åt hamburgare till middag ^^
Hoppas ni har haft en lika skön kväll som jag? :)
xo Nalliiz <3
 

bilder, #2 Grekland (mobil)

Jag fotade ganska mycket i Grekland, dock inte lika mycket mat som jag brukar, men men :) jag fotade oxå väldigt varierande mellan kamera å mobil, så alla bilder jag har på kameran kommer läggas upp någon dag när jag är hemma :)
xo Nalliiz <3
 

bilder, #1 Smögen

Här kommer bilder från Smögen :) mat, utsikt å fina prylar från affärer :)
xo Nalliiz <3
 

bilder, bilder å mer bilder

När jag har varit här nere på västkusten har jag lyckats ta massa bilder, som aldrig kommit upp på bloggen så jag tänkte att jag laddar upp dem idag :) kanske inte just nu, men lite senare :)
Hoppas alla har en skön morgon? :) här skiner solen för fullt å värmen är total :P 
Hur är vädret hos er? :) 
 
xo Nalliiz <3
 

kredit är inte riktigt min sak

För två dagar sen när vi spelade monopol spillde vi vin över planen, några gator å massa pengar :/ Lillasyster som är en traditions människa övertalade alla att vi skulle skaffa ett nytt eftersom att det är en tradition att spela monopol. Det som är det med det nya monopol är att de är inga pengar utan kort :P Jag är rikast just nu ;)
Något att prova faktiskt, ganska kul :)
xo Nalliiz <3
älskar mitt fina kort å min fina pjäs! <3

fika å shopping

Att åka någon stans för att fika eller handla  Lena är underbart! Hon är så spontan, de är skönt att någon mer än jag är det å att någon vuxen är det :) nu står vi i mataffären efter en fika ute i solen :) eftermiddagen ser lovande ut ^^ 
Jag hoppas alla har en super skön dag? :)
xo Nalliiz <3
 

Hola

Godmorgon! Hoppas alla sovit gott? :) det hat jag ^^ å när jag vaknar kommer hunden överlycklig å hälsar på mej :) om en liten stund kommer pappa å lillasyster hem å då åker jag å Lena :) vi ska nämligen handla mat, blommor till Finn å Frejs gravar å fika :) när vi kommer hem sen ska vi ju såklart fixa gravarna, sen tror jag att jag å pappa skulle tvätta lenas bil, men de beror ju på om han gör de när vi är borta eller inte ;) 
 
Men nu tillsämre saker. Som inblandade vet är Talia Castellano död efter en lång kamp mot cancer. Hon blev bara 14 år. Jag hatar när cancern tar över! Har kompisar som förlorat föräldrar i cancer, vet barn som förlorat kampen mot cancern. Å de behöver inte vara så gamla. Gör ont att höra att hon gått bort. Vila i frid!
 
xo Nalliiz <3
 

I know

Jag vet att jag inte bloggar så mycket, men har alltidag något att göra å hinner då inte blogga :/ men som ni vet så blir det mer när jag kan blogga från datorn :) dock så jobbar ju jag 2 veckor när jag kommer hem, men kan blogga från mobilen vid lunch eller nåt ;) men vi får se :) 
Just nu sitter jag, pappa å Lena å små kollar på scrubs å njuter av svala kvällens vindar å lite snax :) 
Sov gott! 
xo Nalliiz <3
 

Smögen

När man är här nere med pappa å Lena kan man inte vänta sej något annat än att 1. Gå ut med hunden 2. Äta mycket å god mat 3. Åka nån stans å alltid, minst en gång till Smögen ^^ så idag sja vi till Smögen för att köpa skaldjur (mums) å äta en god lunch :) Vi skulle alla vakna runt 9 för att kunna åka runt 10,  men pappa å Lena verkar ha ändrat planerna. De ligger nämligen fortfarande å sover. Men jag å lillasyster + hund har ätit frukost å jag har varit ute å gått med hunden å kokat kaffe till föräldrarna.
Hoppas alla har en skön morgon å känner att ni är utvilade?
xo Nalliiz <3
 

nytt

Nu är det kväller å vi ska snart avsluta monopol spelet :P antagligen blir de att kolla något på TV oxå ;)
Jag tänkte egentligen göra detta inlägg till att visa lite nytt som hänt :) jag har bytt bakgrundsbild å låsskärmsbild å tänkte att jag är så himla nöjd så jag visa ^^ 
Här är de båda bilderna, 1. Låsskärm 2. Bakgrund
Det ger en Glad känsla när man först ser en av de snyggaste killarna å sedan en strålande sol :)
Sov gott! 
xo Nalliiz <3

today as a day

Hej alla fina och trogna läsare! :)
När vi kom till Uddevalla plockade vi upp pappa. Det lilla problemet var att vi satt tre stycken å en hund i bilen innan pappa kom, hunden var ju inte helt nöjd ;) vi gick iallafall Uddevallastigen eller vad den heter tills vägen tog slut, de gör nämligen om bron som är halvvägs på promenaden för att de ställningar som håller upp bron hade någon spricka eller något sånt :/ så vi vände vid bron å gick till en mysig "restaurang" där vi åt lunch :) sedan gick Vi till ett konditori å tog en varsin latte (<3) innan vi tog bilen tillbaka till stan för att lämna pappa :) 
När vi kom hem bestämde jag mej för att springa, inte gjort det på 2 dagar å det känns :P Men idag körde jag backar å intervaller vilket gjorde mej 1000 gånger mer taggad att fortsätta ^^ så jag körde idioten i en backe, super kul ^^ men nu är jag helt slut i kroppen :P först 5 km promenad å sedan 2-2,5 km intervallträning x)
Har du något speciellt roligt träningsknep? :) berätta gärna! :)
xo Nalliiz <3 
 

Uddevalla

Godmorgon! Idag bär det av till Uddevalla för att gå runt å titta lite men samt äta lunch :) alltid lika kul att komma iväg lite :) 
Hoppas alla har super skön morgon! :)
xo Nalliiz <3
 
 

hundarna!

Lena har en morbror som tycker om jakt, å då har han tre hundar som är anpassade till jakt. Det har han haft sen jag var 7-8 år :) då hade han två, en som hette Frej å en som hette Finn. Frej var en jämthund å Finn var en finsk stövare. De fick en tredje medlem när Colt kom in i flocken :) jag vet inte riktigt vad Colt är för ras ;) men både Finn å Frej dog förra året. Frej var en underbar hund å vi hade en fin relation. Lillasyster å Finn hade en fin relation å Finn var oxå en underbar hund. Nu har Lenas morbror skaffat 2 nya :) en som heter Pavo, 2 år å är en jämthund ^^ den andra heter Kimi, snart 1 år å en finsk stövare :) jag, Lena å lillasyster hälsade på dem idag å de är så mysiga! 
Här kommer bilder ^^
xo Nalliiz <3
Bild 1. Colt å Kimi 
Bild 2. Kimi å Pavo
Bild 3. Kimi å Pavo
Bild 4. Colt å Kimi 

my little crush

Imorse vaknade jag å det första jag gjorde var att kolla instagram.. Idag var första morgonen på länge som jag vaknade med tårar. Skådespelaren som spela Finn Hudson i Glee hittades död imorse i ett hotellrum. Det har inte varit något mord utan de tros vara knark inblandat. Jag har blivit mer å mer "kär" i honom för varje avsnitt jag kollat på. Jag är verkligen chockad. Det kan inte hända, det får inte vara så! 
Vila i frid! 
 

bless the broken road

Dagen idag har tagit plats ute på en ö :) sol, läsande å fika :) 
Snart är det middag å då kommer Lenas mamma å Pappa över på besök :) efter det blir det monopol (igen) å idag ska jag sköta banken :P lillasyster är så seg x) 
Jag fotade massa idag å igår med kameran, men jag har inget Internet på den så bilder kommer läggas upp när jag kommit hem :) jag fotade mitt armband jag fick av Pappa å Lena i födelsedagspresent med kameran men tog någon med mobilen oxå så ni  få se från mobilen nu å kameran när jag kommer hem :) 
Ha en underbar kväll! :)
xo Nalliiz <3
 

stress-boll

Livet behandlar mej som en stressboll idag... Ibland är jag i vägen, ibland är jag behövd å ibland är jag älskad respektive älskad. När dessa dagar tar över får jag ofta ont i magen å vill bara lyssna på musik resten av mitt liv. 
Men idag iallafall så har vi bara varit ute å gått samt handlat lite mat. Akilles (hunden) fick massa beröm för att han är så fin. Det blev fil-lunch med papaya idag igen, lika gott fortfarande.
Hoppas alla har en bra dag?
xo Nalliiz <3
 

sommar, sol å kärlek

Just nu sitter vi (jag, pappa, lillasyster å Lena) nere vid vattnet å njuter av solen å lite fika :) 
För några timmar sen åkte jag, pappa å lillasyster in till ett köpcentrum här nere på västkusten för att handla mat, ritblock å träningskläder :) jag å pappa har nämligen planerat att gå ut å springa en gång varje dag :) bilder på de kommer sen :) när vi kom hem åt vi en fillunch å jag hade papaya i filen ^^ 
Jag har fastnat i en bok jag började läsa i Grekland, sjukt bra! Kuslig Likhet heter boken å är skriven av Patricia Cornwell :) ett bra tips om man gillar lite deckare typ ^^ 
Hoppas alla har en skön eftermiddag? :)
xo Nalliiz <3
 

tävling (på annan blogg)

 
 
Länk till E.L.F :) www.eyeslipsface.se
Länk till Alice :) www.alicelindstom.se
Va med! :)
xo Nalliiz <3

vinnarna

Nu äntligen är tävlingen över å örhängena försvinner ur mitt rum ;) vinnarna jag valt ut har inga bloggar så jag måste Maila dem :) tänkte att jag mailar som en överraskning ^^ så inga namn kommer upp på bloggen men det är två personer jag känner som läser min blogg dagligen ^^ tack till alla som varit med å tävlat :) 
xo Nalliiz <3
 

on the road again

Igår lite innan sju kom vi hem till huset och djuren :) Charlie kom å hälsade på lite, Hur skönt som helst att se honom igen :) 
Nu sitter jag å lillasyster på tåget till pappa, gör ingen annat än att åka runt :/ men tåg är skönt å datorn är på :) 
Jag kommer sitta på tåget i 4 timmar så jag kommer blogga lite senare då vinnaren/vinnarna i tävlingen avslöjas ;) 
Hoppas alla har det bra?  :)
xo Nalliiz <3
 

going to the place I've never been before

Nu ärdet äntligen dags att åka till flygplatsen för att sen åka till älskade Grekland ^^ Har med kamera och mobil så bilder kommer läggas upp sen ^^ Ewe ska oxå till Grekland men inte samma dag ;/ 
Klockan är snart halv fyra å det är ljusare än 11 på kvällen :P ganska skönt att det är ljust dock :)
Hoppas alla har en underbar morgon och en underbar vecka :)
xo Nalliiz <3
 

RSS 2.0