historia

hejsan :) intresserad av historia? då skulle du ha varit med idag när jag fick höra massa om historia :) jag har inte så mkt att skriva när jag skriver så ofta xP men alla snälla människor som läser min blogg kan få kalla mej för Junii :) <3 Kram o ha det // Nalliz <3

:D

hejsan :) jag fryser för jag har presic badat :) jag ÄLSKAR JB <333333333333333333333333333333 :) jag skriver samma som på facebook men jag vill bli känd sångerska :) <3 det va alla för nu :) Kramar JAG :) // Nalliz :) <3


farmors dator :)

hejsan :) jag lyssnar på rich girl med JB o soulja boy :) den är såååååååå bra ;D jag vill oxo bli så bra :) hoppas det händer nån dag :) jag kollade på en liten tjej som grät för att hon gilla JB och då när telefonen ringde så sa hon tänk om det är JB :) sen i ett TV program så kom tv snubben till henne bakom kuliserna och sen ringde mobilen o det va JB och då pratade dom en liten stund i telefon o sen kom han o träffade henne och hon blev så glad o han är så snygg :D jag började gråta då x) det va så gullit :) hoppas han kommer till mej nån da ;)
här på farmors land så blåser det o det är målnit :S bra men tråkit ;) men Kramar på er alla o hade // Nalliz :) <3

hej

hejsan :) jag saknar justin bieber :( och mina kompisar såklart ;) jag har badat idag o ätit bär med socker o mjölk :) <3 jag har designat mitt rum idag oxo :) men måste mäta massa först :/ jag chattar med hanna nu :D har tyvär inge mer att skriva så Kramar Nalliz :)

hej

hejsan :) jag har åkt bil hela morronen ;S men nu är det skönt att vara på landet :) jag har inte lyssnat på JB på en månad o 2 veckor :( men dom goda nyheterna är att hans video "baby" har haft 248000000 visningar på yt :o braaaaaaa! <3 jag kollar på "men in black" :) "here comes the men in black" xP har inge mer att skriva så ha det bra :) Kramar Nalliz :)

tbx :)

hejsan :) jag har blivit brun o kär på corfu ;S jag har åkt parasailing med Lena o det va kul o skrämmande på en gång :D parasailing är när man åker typ fallskärm efetr en båt :) vi trampade trampbåt oxo x) det var kul men jag skrapade upp mina knän när jag skulle upp i båten efter att ha kollat hur djupt det va :) det var konsär o disco varje kväll :) jag dansade med Lena o emma va med ibland. Det var en snygg kille på en konsär och han hade gummiarmar :o han rörde dom as mkt. Sen var det en annan kille som hade en lillasyster som han var as snäll mot. Han var oxo snygg ;) Men nr #1 är den första killen jag sa miaoo till. Han är suuupeeer snygg o sööt och han verkar snäll :) <3 Sen var det en svensk kille som var på flygplattserna sammtidigt som jag och ahn var oxo snygg ;) Det är nu alla sitter och tänker: nähä, blev Jenny kär?! xD Det var ju fotbolls matcher under tiden vi var där. O det va många tyskar på hotellet så det var stämmning när tyskland spela ;) det var såååå kul :) Jag har haft super kul på corfu och jag vill dit igen :) och kille nr #1 är tysk ;o men ha dte bra allisammans Kramar JAG :) P.S. bilder kommer när jag är hemma o kan lägga upp bilderna på min dator :)

nemen :)

tjollahopp :) vad händer nu? jag bloggar igen :) det är på pappas jobbdator som han har med sej på tåget :) hur soft är inte det ;o vi har åkt i exakt 2 timmar juuuuust NU! :) jag vet vinte vad jag ska skriva :o jag saknar er alla och önskar att ni va med mej :) strawberry sister jag vet hur man komenterar på twitter :D<3 men ännu en gång så får alla ha det bbra utan mej :s o hanna puzz ;) <3 hade Kramar JAG :)

woho :)

tjollahopp :) jag är inne på Lenas dator framför tven hemma hos henne :D det är så fint här och trevlit med många hundar :) jag kolla på världens sämsta program x) det är south park x) jag har åkt tåg o buss idag o imorron ska jag åka tåg i 4,5 h jag tror det här är det sista inlägget inna Grekland nu :( men inanna jag åkte idag så kollade jag på en hemsida som heter www.hundarutanhem.se o det är en film på vad som händer då o jag började gråta då :( det va inge kul :( o jag hitta en hund där som hette jenny o jag gillar henne skarpt elr en blandras valp som jag inte kommer ihåg va den hette x) jag tycker alla ska kolla på den hemsidan o jag vill att alla kollar på filmen men spec Mcfeast :) alla får ha det bra o undvik programmet south park x) Kramar JAG :)

RSS 2.0